Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 13. péntek)

Kedves Kos!

Nem lesz könnyű a mai napon kitérned a vita elől! Még ha igazad van, akkor is engedj a másiknak! Nem babonából. Hiszen ma 13-a, péntek van. A béke kedvéért kell kerülnöd az összeveszést. Ha nem sikerül, akkor szakítás lehet a szóváltás vége. Ezt csak te tudod megelőzni. Ma nem várhatsz a másiktól belátó hozzáállást…

Kedves Bika!

Végre ma elkezd látszani az alagút végén a fény! Olyan eseményre számíthatsz, ami téged igazol. Illetve azt, hogy van – vagy hamarosan lesz – eredménye a szorgalmadnak és kitartásodnak. Bármilyen pici jelet vegyél komolyan! Legyél magadra büszke, és jutalmazd meg magad! Így a péntek, 13. a szerencsenapoddá válik!

Kedves Ikrek!

Ez a te napod! Ne hallgass senkire, és ne vedd át mások félelmeit! Neked a péntek, 13. kifejezetten szerencsés nap lesz. Tele leszel energiával, ötletekkel és könnyedséggel. Tervezz a mai napra tárgyalást, sőt kínosnak ígérkező találkozót is! Minden sikerülni fog ma, ha optimistán és nyitottan állsz hozzá. Te magad vagy a saját kabalád!

 

Kedves Rák!

Ne hanyagold el a számodra fontos dolgokat, és embereket! Például az otthonodat vagy a szüleidet. Rajtad múlik, hogy mire szakítasz időt. Persze nem kell mindenhol mindent neked megoldanod. Nyugodtan oszd ki a feladatokat! Vond be a többieket is! És arra is figyelj, hogy pihenj eleget, mert ha túlhajszolod magad, lebetegedhetsz!

Kedves Oroszlán!

Ha te sem és a párod sem babonás, akkor érdemes ma egy nagyot beszélgetnetek arról, hogy hogyan tovább. Mivel ma péntek, 13. van, a babonás hozzáállás negatívan befolyásolhat bármit. Ha úgy látod, hogy a másik fél fél, akkor inkább hagyd! De magadat is figyeld, hogy hatással vannak-e rád a félelmet keltő babonák!

Kedves Szűz!

Jön a hétvége, lazíts egy kicsit! Nem lehet folyton dolgozni. Tedd meg a tőled telhetőt, de ha lejárt a munkaidőd, akkor éld az életet! Szükséged lehet ma több friss levegőre. Menj ki a szabadba, és sétálj egy nagyot! Az is elég, ha gyalog mész oda, ahova eddig autóval vagy busszal szoktál. Szó szerint kiszellőztetheted a fejed…

Kedves Mérleg!

Babonás vagy? Ma péntek, 13-a van! Ha ez a napod nem lesz túl fényes, az nem ettől lesz. Ma túlérzékeny lehetsz, mert túl komolyan veszel mindenkit. Jobban jársz, ha nem másokkal, csak önmagaddal törődsz. Figyeld, hogy mitől érezhetnéd jobban magad! Kényeztesd magad, és tedd azt, ami jólesik! Nem baj, ha ez szokatlanul önzőnek hangzik!

Kedves Skorpió!

Vonzódsz a titokzatos helyzetekhez és emberekhez. Igaz? Ma lehetőséged lesz ilyen élményhez jutni. Ez a nap, bár péntek, 13-a, de számodra nem a babonától lesz izgalmas. Sokkal inkább attól, amire rájöhetsz, ha nyitva tartod a szemed és a füled. De ha tudtodra jut bármi, azt őrizd meg hűen! És sose használd fel a bosszú eszközeként!

 

Kedves Nyilas!

Nagy vágyad teljesülhet. Vagy ma, vagy hamarosan. Ennek előfeltétele, hogy tudd, mire is vágysz. Írd össze az álmaidat! Ne mérlegelj, és ne töprengj a hogyanon! A te dolgod annyi, hogy rendeld meg az univerzumtól, és higgy benne, hogy megkapod! Hiszen kétség sem férhet hozzá, hogy megkapod. Ugyanis jár neked!

Kedves Bak!

Ha csak a munkáddal foglalkozol, akkor nem jut elegendő időd a családodra, az otthonodra és egyáltalán a magánéletre. Ennek viszont nem sok értelme van hosszú távon. Azt már tapasztaltad, hogy időnként többet kell dolgoznod, hogy jöjjenek az eredmények, de állandó jelleggel ez nem jó senkinek. Változtass hát ezen!

Kedves Vízöntő!

Kit érdekel, hogy ma péntek, 13-a van? Téged ugye nem? A babonák arra valók, hogy az emberek jobban vigyázzanak vagy féljenek. De mitől is? Olyasmitől, ami még nincs, de lehet. Aki hisz ezekben, az mesterségesen korlátozza önnönmaga szabadságát. Te erre eleve képtelen vagy, így neked ez kifejezetten jó nap lesz, ha engeded…

Kedves Halak!

Ma péntek, 13-a van. Te félsz ettől a naptól? Ha igen, akkor vegyél erőt magadon, és próbáld ki, milyen lenne, ha ez nem szerencsétlen, hanem szerencsés nap lenne a számodra! A babona gúzsba köt a mesterséges félelemkeltéssel. Rajtad múlik, hogy szeretnél-e félni, vagy sem! Segíts inkább másoknak, hogy ők se féljenek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top