Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 12. csütörtök)

Kedves Kos!

Ma valaki beléphet az életedbe. Figyelj, mert ez az ember vagy a párod lesz, vagy más szempontból fog jelentős szerepet betölteni! Arra számítanod kell, hogy az első találkozás nem lesz feszültségmentes: vagy félreértitek egymást, vagy vitával indítotok. Ne ítélj elhamarkodottan! Idővel megváltozhat a véleményetek…

 

Kedves Bika!

Szereted a kiszámítható, biztos pontokat az életben. Igaz? Törekszel az egyensúlyra és a stabilitásra. Ezek fontosak számodra életed minden területén. Ma megfigyelheted, hogy milyen részekből tevődik össze a biztonságérzeted. Ha ismered ezeket, jobban irányíthatod, és gyorsabban szerezheted meg a későbbiekben…

Kedves Ikrek!

A gyereked vagy a barátod bajba kerülhet. Kérdés, hogy mivel tudsz segíteni neki. Azzal, ha meghallgatod, vagy ha tanácsot adsz, vagy ha kezedbe veszed az irányítást? Engedd, hogy a megérzésed döntse el! Ha az egyensúlyteremtés szándéka van benned, nem tudsz rosszat tenni. Saját közérzeted is jó iránytű lehet. Figyeld magadat!

Kedves Rák!

Olyan sokszor voltál már villámhárító a családban, hogy ma se fogsz meglepődni, ha ismét ezt a szerepet kell betöltened. Ezzel semmi baj nincsen. Csak arra vigyázz, hogy mennyi feszültséget generál mindez benned! Nem lehet cél, hogy a többiek megnyugszanak, te pedig totál kikészülsz! Legyél ennek tudatában! Így talán megelőzheted a bajt!

Kedves Oroszlán!

Nem várhatod el mindenkitől, hogy a lábaid előtt heverjen, és rajongjon minden mozdulatodért. Ma valaki a lelkedbe gázolhat azzal, hogy kritizálni merészel. A sértődés helyett tarts önvizsgálatot! Építő is lehet ez a kritika, ha hajlandó vagy hasznosítani. De ami az ő irigységéről szól, azzal ne foglalkozz!

Kedves Szűz!

Az anyagi gondok időnként elviselhetőek, időnként nyomasztóak. Ma az utóbbit érzékelheted, de nincs okod aggódni, mert biztosan rendbe jössz anyagilag. Olyan ötleted támadhat ma, vagy olyan ötletet kaphatsz, amely hozza a megoldást. Az sem baj, ha első látásra „hajmeresztő” az ötlet! Ne ítélj elhamarkodottan! Ne vesd el kapásból!

Kedves Mérleg!

Mindenki magából indul ki. Te is! Azt hiszed, hogy másoknak is fontos a béke, a harmónia és az egyetértés, de újra és újra rá kell jönnöd, hogy ez nem így van, ilyenkor csalódott vagy, és nekikeseredhetsz. Ez a mai nap is ilyen lehet. Elégedetlenségedet ne tartsd magadban! Beszélj arról, ami bánt! Néma gyereknek anyja se érti…

Kedves Skorpió!

Ha túlságosan felizgatod magad egy vitán, akkor baleset érhet. Nem ér az egész annyit, hogy az egészséged rámenjen! Józan ésszel képes vagy ezt belátni, de az indulatok hatása alatt nem biztos, hogy higgadtan tudsz reagálni. Ezért feldúlva ne ülj autóba, vagy ne kezdj el késsel halat pucolni, stb.!

 

Kedves Nyilas!

Keresd azoknak az embereknek a társaságát, akik jó hatással vannak rád! Ez mindig fontos, de ma különösen az, ugyanis ma kifejezetten inspirálóan hathatnak rád a barátaid, a kollégáid vagy a családtagjaid. Főleg, ha szakítotok időt egy jó nagy beszélgetésre és eszmecserére. Mindenképpen tegyétek meg! Mindenki csak jól járhat…

 

Kedves Bak!

Valaki vagy valami változhat a munkahelyeden. Ne ijedj meg, és ne gondold, hogy ez ellened irányul! Mielőtt véleményt mondanál, tájékozódj! Várd meg, hogy hiteles forrásból jöjjön az infó! Öngól, ha bedőlsz mindenféle kósza híreknek. Tedd a dolgod továbbra is szorgalmasan! Téged a munkád színvonala fog minősíteni…

Kedves Vízöntő!

Minden próbálkozás ellenére ma senki sem tudja elrontani a jókedvedet. Ne is engedd! Ez a te napod! Szárnyalj, ragyogj, és erősítsd meg magadban a hitet, hogy minden jóra fordul! Ha képes vagy megőrizni a derűlátásodat, akkor csupa olyan történést vonzol be, amely azt igazolja, hogy a világban minden rendben van!

Kedves Halak!

Izgalmas és titokzatos dolgok kerülhetnek ma eléd. Ne tulajdoníts nekik túl nagy jelentőséget, de ne is hagyd figyelmen kívül! Lehet, hogy később lesz szükséged erre az infóra. Viszont a friss levegő ma nagyon fontos lenne számodra. Sétálj egy nagyot, és sokat szellőztess! A tiszta levegő tiszta gondolatokat és friss elmét eredményez. Szükséged lesz ma rá!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top