Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 10. kedd)

Kedves Kos!

Ami egyébként bosszantani szokott, az ma nem tud kibillenteni. Például a butaság és a teszetoszaság. Mivel ma jó passzban leszel, érdemes megfigyelned, hogy amúgy min szoktad felhúzni magad. Azért fontos ez, mert ha rájössz, hogy mi, illetve mik ezek, nagyobb eséllyel tudod elkerülni a későbbiekben. Élvezd ma az életet, és tedd azt, ami jólesik!

Kedves Bika!

Iszonyú erős energiák lesznek ma jelen, hogy segítsenek neked mindabban, amin változtatni szeretnél. Használd ki a mai napot, és tegyél meg egy régóta halogatott lépést! Nem a lépés nagyságán van a hangsúly, hanem a tényén. Vagyis a kis lépés is nagy dolog, mert végre elindulsz, kimozdulsz, és felvállalod, hogy a változás útjára léptél!

Kedves Ikrek!

Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli. Ismered ezt a mondást? És te hogy állsz ezzel? Ma kiderülhet számodra, hogy milyen nagy jelentősége lehet kicsi részleteknek is. Ezzel átértékelheted a fenti mondást. Vagyis a kicsi nem jelenti azt, hogy jelentéktelen. Ezt te érted a legjobban, hisz a szavak embere vagy a szó minden értelmében…

Kedves Rák!

Ha a környezeted, esetleg a párod azzal vádol meg, hogy kicsinyes vagy, ne törődj velük! Hallgass a megérzéseidre! És ha úgy érzed, hogy komolyan kell venned a kis részleteket, akkor tedd azt! Majd az idő igazolni fogja, hogy igazad volt-e, vagy sem. Ma könnyebben meg tudod értetni magad, ezért érdemes mára időzíteni valamilyen megbeszélést.

Kedves Oroszlán!

A nagyvonalúságodról vagy híres. Ma se hazudtold meg a jó híredet! Ha azon kapod magad, hogy spórolni kezdesz, és sajnálod a pénzt, akkor keresd meg az okokat! Nem élhetsz szűk keretek között. Persze nem kell két kézzel szórni a pénzedet. De a te életszemléleted így szól: Aki ad, az kap! Ezt sose feledd!

Kedves Szűz!

Ne hidd azt, hogy mindenki csak téged kritizál! Szóval ne légy ma paranoiás! Fogadd el magad, és azt, hogy ma kicsit érzékenyebben reagálhatsz másokra, mint egyébként! Kényeztesd ma magad, és jutalmazd meg magad valamiért, amit elértél! A részeredményeket is meg lehet ünnepelni. Nem kell sokat költened. Elég, ha valami apróságot veszel…

Kedves Mérleg!

Egy barátod anyagi gondjai nyomaszthatnak ma, ha átveszed tőle. Ne tedd! Van neked is épp elég terhed. Ráadásul nem segítesz azzal, ha te akarod megoldani azt, ami az ő feladata lenne. Hallgasd meg, és kérdezd meg, miben segíthetsz! Lehet, hogy a jelenléted és a barátságod nagyobb erőt jelent számára, mint bármi más. Ettől barátság a barátság!

Kedves Skorpió!

Ma számíthatsz egy barátod feltétel nélküli támogatására. Erről bizonyosságot is szerezhetsz. De semmiképp se teszteld őt! Ha szükséged van rá, akkor szólj neki! De ha nincs komoly bajod, akkor ne kiálts farkast! Később meg fogod bánni, ha így teszel. Tudod jól, hogy képes vagy eljátszani bárki bizalmát. Jobb, ha nem teszed!

 

Kedves Nyilas!

A munkahelyeden személyi változások lehetnek. Téged csak akkor érint a „jövés-menés”, ha hagyod. Ne foglalkozz másokkal! Koncentrálj a saját feladatodra! Ne pletykálj, és ne adj semmilyen kósza hírre! Az a lényeg, hogy te milyen munkát végzel, mit adsz ki a kezedből. A munkád minősége minősítsen téged, ne a szóbeszéd! Ezért te teheted a legtöbbet!

 

Kedves Bak!

Ma egy részlet a helyére kerülhet benned. Az apró „puzzle-darab” segít, hogy értelmet nyerjen valami, ami eddig zavaros, sőt érthetetlen volt, igazolva ezzel azt, hogy érdemes odafigyelned a részletekre. Ha még nem érzed a jelentőségét, ne aggódj, mert hamarosan ki fog derülni, hogy mekkora nagy dolog volt ez! Becsüld meg a kicsit is!

Kedves Vízöntő!

Minden, amit képes vagy elengedni, tied lesz hamarosan. Ne ragaszkodj semmihez és senkihez! Ma kicsit nehezebb lesz a lemondás, de ha emlékezteted magad arra, hogy aminek „lejárt a szavatossága”, azt nem érdemes tovább tartogatni, akkor könnyebb lesz. Figyeld magad, hogy mihez vagy kihez ragaszkodsz a leginkább, és miért.

Kedves Halak!

Valaki a környezetedben elveszett a részletekben. Neked kívülállóként könnyebb meglátnod, hogy milyen hibába esett. Segíts neki, hogy a „helikopter”-szemlélettel ráláthasson a saját dolgaira! De ne erőltess semmit, ha elutasít! Most valószínűleg túlérzékeny, azért nehéz lesz a józan eszére apellálnod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top