Horoszkóp

Heti horoszkóp 2009. február 09-től 2009. február 15-ig

Kos

Egészen új, érdekes, meglepő vágyak és fantáziák keríthetnek hatalmukba a napokban, ehhez erősen hozzájárul a Vénusz is. Ezek a vágyak eddig is ott bujkáltak benned, bár általában megpróbáltad őket elhessegetni magadtól. Új élményekre vágysz érzelmi és szexuális életedben, s rájössz, hogy milyen unalmas és egysíkú lett életednek ez a területe mostanság. Megfogalmazódik benned, hogy ideje ezen változtatnod, különben a teljes unalom lesz úrrá életeden.

Bika

A Vénusz hatására ahhoz lehet kedved, hogy kényeztesd, szeretgethesd kedvesedet, családodat, vagy kedvében járj barátaidnak. Meg is van most benned a hajlam a romantikára, s arra is, hogy kimutasd érzelmeidet. De valahogy mindig az jut eszedbe, hogy mi lesz, ha odaadásodat kihasználják, s talán nem is viszonozzák. Ezért inkább úgy gondolod, hogy maradjon minden a régiben: belesüppedsz a hétköznapok szürkeségébe. De ha nem mersz változtatni, rettentő unalmassá válhat életed.

Ikrek

Ezekben a napokban nagyon energikus vagy, s minden tervedet és ötletedet könnyedén sikerre viszed. Azonban ehhez az óriási erőhöz most még felelősségérzet s szilárdság is társul. Így megvan hozzá minden képességed, hogy megvalósítsd álmaidat. Képes vagy arra, hogy átgondold és strukturáld lépéseidet, amelyek apró lépések ahhoz, hogy a végső célodat mihamarabb elérd. Ilyen körülmények között biztos a siker!

Rák

Úgy érezheted, hogy úton-útfélen kihasználják jóindulatodat, odaadásodat, s azt, hogy a homlokodra van írva a türelmed és a szelídséged. Hiába is tartasz a konfliktusoktól, most bizony megkapod szinte mindenhol, akár az utcán, akár otthon. Állj a sarkadra, mert pont arra tanít most az élet, hogy néha ki kell állnod magadért. Mélységesen elítéled az indulatosságot és az erőszakot, s még akkor is, ha önmagadat véded meg általa. Azonban néha nincs más választásod, s bizony vissza kell vágnod!

Oroszlán

Pénzügyeid terén hozhat jelentős és egyben pozitív fordulatot ez a hét. Ráadásul mindez a munkád gyümölcse, s nem pedig kétes spekulációk vagy tisztességtelen ügyletek eredménye. Elmondható, hogy a jól végzett munka örömével fogadod el a sors felkínált lehetőségeit, s nem is okoz majd az sem gondot, hogy mire költsd el a pluszbevételt. Jó ötlet lehet, ha kedveseddel vagy családoddal ünneplitek meg a pozitív eredményeket.

 

Szűz

Váratlan, érdekes és meglepően új dolgokkal ajándékoz meg most a sors: üzleti lehetőségek nyílhatnak meg előtted, vagy pedig egészen új munkalehetőségek, ismeretlen területeken. Nagyon is jónak tűnnek ezek az újdonságok, s arra is nagy az esély, hogy sok pénzt kereshess, ha belefognál valamelyikbe. Mégis tartasz attól, hogy új helyzetekben próbáld ki magad, s bizony nem nagyon mersz váltani. Ott motoszkál a fejedben a gondolat: járt utat járatlanért el ne hagyj! Jól teszed, ha a biztonságot tartod fontosnak.

Mérleg

Érthetetlen szorongás lehet úrrá rajtad, s magad sem tudod, vajon honnan ered a félelmed. Tartasz attól, mi lesz holnap, a jövő héten, vagy fél év múlva. Szeretnéd már most tudni, rendben lesznek-e a dolgaid.  Még akkor is megfogalmazódik benned ez a félelem, ha jelenleg úgy érzed, tulajdonképpen jól mennek a dolgok. Mindennek a hátterében a felelősségtudatod húzódik meg, mert tudod, hogy családod és más emberek is függnek tőled.

 

Skorpió

A Mars kellemetlenkedése miatt rettentően feszült lehetsz ezekben a napokban, így jobb, ha barátaid, rokonaid is kerülik társaságodat. Minden kis apróság kiborít, s nagyon hullámzó a kedélyállapotod. Egyik pillanatról a másikra a mogorva éned tör felszínre, s bizony rendesen az asztalra csap. Meglepő, de néha pont ez a megoldás használ a régen húzódó ügyek lerendezésében. Vége a türelmednek, s ezt ki is nyilvánítod az illetékeseknek. Akár a munkahelyeden, akár pedig otthon vannak rendezetlen konfliktusaid, ideje lesz ezeket helyre tenni.

Nyilas

Váratlan fordulatokat rejteget számodra ez a hét. Nagy az esély rá, hogy anyagilag kissé meginog az eddig stabilnak tűnő háttered, s ezt a kiszámíthatatlanságot nagyon nehezen viseled, s lelki szinten is megpróbáltatásnak vagy kitéve. Nem érintene ilyen mélyen az ügy, hisz általában minden körülmények között kimászol a gödörből. Most azonban nagy szükséged lenne arra, hogy kiszámítható és biztonságos helynek gondold a környezetedet, azonban az igazi biztonságot csak saját magadban találhatod meg.

 

Bak

Kissé túlfeszítheted a húrt, kifulladhatsz, teljesen elfogyhatnak energiatartalékaid. Ez abban nyilvánulhat meg, hogy kíméletlenül hajtod saját magad, s úgy érzed, hogy ez a viselkedés hozhatja majd meg a kívánt sikert és az elismeréseket. Biztos, hogy feletteseid, üzletfeleid észreveszik szorgalmadat, és azt is, hogy bizony értesz ahhoz, amit csinálsz. De az már kevésbé célszerű, hogy minden idődet és energiádat munkádba fekteted, az arany középutat kellene inkább megtalálnod.

Vízöntő

Hajlamossá válsz komoly hangulatingadozásokra: vagy szeretsz, vagy gyűlölsz. Tőled teljesen szokatlan módon viselkedsz. Ha szeretsz valakit, akkor lehoznád neki a csillagokat is az égről, ha pedig gyűlölöd, akkor szemrebbenés nélkül megfojtanád. Még szerencse, hogy a való életben sosem tennél ilyet. Indulatosságod is a tetőponton van, nem tanácsos most veled konfliktusba keveredni. Ha pozitívan akarod megélni ezeket a végletes hatásokat, akkor a benned felgyűlt energiát inkább szerelmi életedbe vagy munkádba öld.

Halak

Bár az időjárás nem ad rá igazi okot, mégis úgy tűnik, mindenki nagyon jókedvű, aki a Halak jegyben született. Lelkiállapotod felszabadult, s nagyon várod, hogy valami végre történjen veled is. Arra vágysz, hogy jöjjön valaki vagy valami, amitől minden megváltozik, s megtapasztalhatod újra az élet izgalmas oldalát. Csak ne feledd, hogy idővel elvész ez a varázs, s megint maradnak a szürke hétköznapok. De legalább – ha néhány napra is – érezni fogod, hogy igazán elemedben vagy.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top