Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 06. péntek)

Kedves Kos!

Izgalmas nap vár rád, érzelmektől vezérelve és veszekedősen lépsz fel másokkal szemben, ez sajnos nem a legjobb módszer. Próbáld meg legalább, hogy ne kommentálj mindent, amit ma mások esetleg rosszul tesznek. Igyekezz, hogy ne te legyél a legprovokatívabb a mai napon.

Kedves Bika!

Egy dolog világos, ma nem lesz vicces napod, a Vénusz és a Plútó nagyon kellemetlen kapcsolatban, a Hold pedig a Rák jegyében áll. Az lesz az érzésed, hogy valaki nem biztos, hogy jót akar neked. Menj oda, kérdezz rá, és máris rendezheted a helyzetedet. Nyugtasd meg magad.

Kedves Ikrek!

Meglehetősen megterhelő nap vár rád. Nem is érted, hogy ma miért olyan ingerült mindenki, hogy apróságok miatt a plafonon vannak, és mindenki védekezik, bár senkit sem támadtál meg. A puskaporos hangulat egyrészt a Vénusz és a Plútó kellemetlen fényszögének, másrészt a Holdnak az eredménye. Jobb, ha ma nem viccelődsz, vagy provokálsz bárkit is. Úgyis félre fognak érteni!

Kedves Rák!

A Hold már a Rák jegyében áll, itt igazán otthon van. Ez megerősít téged, mivel ezenkívül a Plútó és a Vénusz kellemetlenül kapcsolódnak, ez bizonyos feszültségeket jelent. Legyen a fellépésed világos, egyszerűen és érthetően közöld másokkal, hogy mit akarsz, mert különben nem tudnak komolyan venni. Ma csak a hangos emberekre figyelnek inkább oda.

Kedves Oroszlán!

A Vénusz és a Plútó ma kellemetlen kapcsolatban vannak egymással. Ezzel konkurenciaharcok alakulhatnak ki, hivatásodban ugyanúgy, mint ahogy a magánéletben. Mindenki valami mást akar, senki sem szereti a kompromisszumot, mindenki csak győzni akar. Egyébként te sem vagy jobb, sem rosszabb a többieknél. Próbálj meg békében élni, és másoknak is adj néha igazat.

Kedves Szűz!

A Hold a Rák jegyében áll, és igen érzékeny vagy. Elgondolkodsz, és sokkal gyengébb leszel, mint az elmúlt napokban. Magaddal kell törődnöd, nyugalomra van szükséged, de pont ezt nem nagyon sikerül majd elérned. Némely ember igazán felbosszant. Sajnos hajlamos leszel arra, hogy ezt egyértelműen ki is mutasd. Nem mutatsz túl sok tolarenciát mások irányában.

Kedves Mérleg!

A Vénusz és a Plútó kapcsolódnak egymáshoz, és kellemetlenül beszélgetnek egymással. Egész nap túlzásokra hajlamosítanak téged is minden vonatkozásban. Az igazságot sem veszed annyira szó szerint. Szívesen hallgatsz el dolgokat, vagy esetleg nagyobbnak, jobbnak, ügyesebbnek mutatod magad, mint kellene.

Kedves Skorpió!

A Hold ma a Plútóval kapcsolódik, és kedvező helyzetben áll a Rák jegyében. Ügyelj arra, hogy a Plútó meg akarja akadályozni, hogy elhamarkodottan cselekedj, elővigyázatossági okokból mindent áthúz. Előfordulhat például, hogy konkrétan megbeszélsz egy találkozót, és a másik lemondja, esetleg az autód nem indul, és hasonlók. Gondold át, biztos van ennek valami értelme!

 

Kedves Nyilas!

A kora reggeli órákban a Vénusz és a Plútó lépnek kapcsolatba, sajnos kedvezőtlen fényszögben. Mindenekelőtt sajnos te fogod ezt a kapcsolatot negatívnak érezni, türelmetlen leszel, és kapkodni fogsz. Nem csoda, hogy a végén nem sok jó sül ki ebből. Túlnyomórészt hiába gürcöltél.

Kedves Bak!

Ma a Vénusz és a Plútó között kellemetlen kapcsolat jön létre. Ha a bankszámlád jól áll, megengedhetsz magadnak egy bevásárolóutat. Ha nem, akkor inkább hagyd otthon a bankkártyádat. Mindenképpen jobb lenne, ha nem külső, hanem belső értékekre vágynál. Egy meditáció például pontosan megfelelő lenne.

Kedves Vízöntő!

Megpróbálsz a megszokott taposómalomból kilépni, valamit tenni szeretnél, amit máskor nem teszel. Amíg ezzel nem leszel negatív hatással a párodra, addig nincs is semmi kivetnivaló ebben. Ha családod vagy állandó partnered van, meg kell vizsgálnod a magatartásodat, vagy legalábbis egyeztetned kellene a többiekkel.

Kedves Halak!

Mától a Hold a Rák jegyében áll, amely rokon a Halak jegyével, ezért érzed magad annyira feldobottnak. Keresztülviheted, amit akarsz, a problémák csak erősítenek. Annak is örülhetsz, ha kihívásokkal kerülsz szembe. Végre megmutathatod, hogy mit tudsz, és mi minden rejlik benned. Ne feledkezz meg pillanatnyi erősítődnek köszönetet mondani. A Plútó gondoskodik rólad.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top