Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 02. hétfõ)

Kedves Kos!

A Hold a Bika jegyében, a te második napházadban áll, késő délelőttig jól haladsz. Ezután a Hold két kellemetlen fényszöget kap, és kellemetlen incidensekről gondoskodik, amelyek ugyancsak az idegeidet fogják terhelni, de egyéb más károkat nem okoznak. Így hát ettől a hétfőtől igazán nem szabad csodákat várnod. Elégedj meg azzal, hogy nem történnek ennél durvább hibák.

Kedves Bika!

A Hold a Bika jegyében áll. Nagyszerűen érzed magad, dél felé egy rövid időre meginog a hangulatod. Bár erre semmi okod, mégis rossz hangulat lesz úrrá rajtad, de szerencsére ez elmúlik az ebédidő után. Vedd fel a megfelelő tempót, és a megfelelő idő ráfordításával sikereket érhetsz el. Ma jobb vagy, mint mások, mert pontosabb vagy.

Kedves Ikrek!

Ne indulj túl gyorsan neki ennek a napnak, hagyj mindenre időt, és ügyelj a részletekre. Valamikor a nap folyamán korlátozva érezheted magad, kissé unatkozol, egyhangúság keríthet hatalmába, és nagyon örülsz, ha valaki egy telefonhívással elvonja a figyelmedet. Ha ma korán mégy aludni, elkerülheted, hogy hasson rád a kritikus esti csillagállás. Jól tennéd, ha este tíz órakor már ágyban lennél.

Kedves Rák!

Nagyon kényelmesen kezdheted a hetet, a legkevésbé sem szorít az idő, kötelességeidet lazán és könnyedén teljesíted. Egy igen apró kis megingáson kívül – ebédidőben (sajnos a Jupiter akadályoz) – ma kimondottan jó dolgod van. Laza hangulatodat átveszik a többiek is. Nagyszerűen érzed magad, ennek megfelelően nagyon jól teljesítesz.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Bika jegyében áll. Ráérősen kezded a hetet. Nincs rajtad nyomás. Könnyedén szabadulsz a kötelezettségektől. Csak semmi stressz, ez a mai nap irányelve, és nagyon is helyes. Egy egész rövid kritikus szünet adódik, délelőtt a Jupiter és a Hold kellemetlen fényszöget alkot, ez alatt az idő alatt feszültségek alakulhatnak ki, de rövid idő alatt feloldódnak.

Kedves Szűz!

A Hold a Bika jegyében áll, ez rokon a Szűz jegyével, ez kedvező a számodra. Kora reggel egy kicsit ingerült leszel, engeded, hogy apróságok kihozzanak a sodrodból. Az egész napod mégis jól sikerül. Lehet, hogy egy kicsit lassabb leszel, mint máskor, de kárpótlásul nagyon precíz és stabil. Az emberek közötti kapcsolatok is jól alakulnak, mindenkivel jól megérted magad, nyitott tudsz lenni minden kapcsolatra.

Kedves Mérleg!

Hétfőn még az új könnyedségből nem érzel túl sokat. A Hold a Bika jegyében áll, melynek teljesen más a természete, mint a Mérleg jegyéé. Így hát szorgosan dolgozz egész nap, és este büszke lehetsz a teljesítményedre, de többet ne várj ettől a naptól. Vannak pillanatok, amikor egyáltalán nem áll módodban valamit megváltoztatni, vagy valamit tenni, ami eltér a megszokottól, az ismerttől.

Kedves Skorpió!

Ma a Hold a Bika jegyében áll, és ezzel egy nagyon erős nap áll előtted, amennyiben a munkádra koncentrálsz. Magánügyeidet ma felejtsd el. Nem vagy a megfelelő hangulatban ilyen jellegű találkozókra. Ami viszont a munkát és a kötelességteljesítést illeti, nagyon jó a helyzet. Sikeres vagy, törekvő és kötelességtudó. Ennek megfelelően sokkal jobban teljesítesz, mint a többi napokon.

 

Kedves Nyilas!

A Hold a Bika jegyében áll. Ez a nap ezért csodálatosan alkalmas arra, hogy anyagi természetű dolgaidat rendezd, bankügyleteidet intézd, és általában pénzzel és tulajdonnal foglalkozz. Mivel a Merkúr is föld elemű jegyben áll, kiindulhatsz abból, hogy ma minden sikerül, ami szolid, de makacsnak is kellene lenned. Felejtsd el a kreatív munkát mára, a sporttevékenységet, sajnos még a szerelemnek is várnia kell egy kicsit.

Kedves Bak!

A Hold a Bika jegyében áll, felbátorít arra, hogy lépésről lépésre megvalósíthasd terveidet. Hiszel magadban, és ez jó így. De ha nincs mit közölnöd a többi ember számára, akkor a Szaturnusz és a Plútó kellemetlenségeket okozhat neked. A legjobb, hogy ha igényeidet összekötöd a körülötted lévők igényeivel, és realitásérzékedet jól használod. Anyagi dolgaiddal legyél óvatos, és ne vállalj fontos kötelezettségeket. Éjszaka figyelj álmaidra, melyekben a Plútó beszél hozzád.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Bika jegyében áll. Ez pontosságra kényszerít téged, akár akarod, akár nem. Ami tisztán a munkát illeti, nagyon is topon vagy, de problémák lehetnek azzal, amit másokért kellene tenned. Inkább titokzatosnak mutatod magad, és begombolkozol, nem engeded meg, hogy belenézzenek a kártyáidba. Ez nem fog tetszeni a környezetednek. Ne csodálkozz, ha emiatt kérdőre vonnak.

Kedves Halak!

Komplikáltnak látszik a hét eleje. Nyilvánvalóan most nem olyan könnyű magánéletedet és hivatásodat összeegyeztetni. Álmodozó vagy, dolgozni is akarsz, a kötelességeidnek is meg akarsz felelni, a menekülés a saját világodba kézenfekvővé válik. Emellett azonban meg kell tartani jó hangulatodat, mosolyogj. Fel kell ismerned azonban, hogy a fantáziavilág hosszú távon nem segít tovább.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top