Horoszkóp

Napi horoszkóp (02. 01. vasárnap)

Kedves Kos!

A Merkúr végre ismét a normális irányba kezd mozogni. Ezzel öntudatlanul is nagy teher esik le a válladról. Szabadnak érzed magad a fejedben is. Ez a nap aktív és szép lesz. A mások iránti figyelmesség, óvatosság, visszafogottság – ezek azok a szavak, melyek nem tetszenek neked. Az a feladatod, hogy egymás után fokozatosan, pontosan ezekkel a témákkal foglalkozz, gyakorolj.

 

Kedves Bika!

A Merkúr végre ismét felveszi a normális mozgási irányát. A Hold egész nap a Kos jegyében áll. Nyugalomra van szükséged, amíg mások a mai napon kitombolják magukat. Menj kényelmesen sétálni, vagy találkozz barátaiddal egy kávéházban. Úgy tudsz leginkább lazítani, ha nyugalomban élvezed az élet örömeit. Hagyd magad kényeztetni, ha másképp nem, akkor te főzz valami finomat.

 

Kedves Ikrek!

Végre ismét előrenézhetsz, mert a Merkúr abbahagyta a hátrafelé lépkedését. Újabb kontaktusokat tudsz kialakítani, és ez igencsak kedvedre való lesz. A Hold az estig a Kos jegyében áll, ennek megfelelően aktív vagy. Indulj neki nyugodtan, teljesen spontán, és nézd meg, hogy hova érkezel, és ki vagy mi keresztezi az utadat. Nyugtalanságod ma már türelmetlenségbe csaphat hát. Kár lenne, mert a nap tulajdonképpen igen vidám lenne.

 

Kedves Rák!

A Hold a Kos jegyében áll estig. Továbbra is mindenki ideges és kapkodó körülötted, te egy nyugodt vasárnapra vágysz, és arra, hogy ne ragadjon rád semmi olyan idegesség, ami másokon uralkodik. A Merkúr ma irányt vált, és végre előbbre jutsz a beszélgetésekben, főleg ami a párkapcsolatodat érinti. Egyik vagy másik problémátokat kibeszélhetitek egymás között.   

 

Kedves Oroszlán!

Mától a Merkúr ismét előrelép, ez az irányváltoztatás sokat jelent a számodra. Fellélegezhetsz. Új ember lett belőled. Ez méltó lezárása ennek a hétnek. Túlságosan szívélyes vagy ehhez a világhoz. Annyira nyíltan és magától értetődően közeledsz más emberekhez, hogy szinte ösztönzöd őket arra, hogy minden módon kihasználjanak. Légy óvatosabb.

Kedves Szűz!

Nagyon nagy szerencséd, hogy ma a Merkúr végre megfordul, és felveszi a normális mozgási irányát. A Hold az aktív Kos jegyében egy időben sugároz kedvet a vállalkozásokhoz és az emberekhez is. A nap igazán vidám lesz. Akkor is, ha nehezedre esik ez a gyakorlat, lazíts egyet, és törődj kevesebbet a napi munkákkal. Meg fogsz lepődni, hogy így is működik, és sokkal kevesebb energiabefektetéssel.

 

Kedves Mérleg!

A hétvége ragyogóan alakul. A Hold az aktív Kos jegyében áll, sok szórakozást és örömet hoz. Kedved van szórakozni, és máris elszállnak a negatív gondolatok, melyek az utolsó napokban nyomasztottak. Ismét kivirágzol, sugárzol, mert a Merkúr terhe már leesett a válladról. Hajlamos leszel arra, hogy túl sokat törődj a külsőddel, talán ezért nem tudsz szabadon cselekedni, és személyiséged is veszíthet ezáltal a varázsából. Okosabb lenne, ha a szíved szavát követnéd.

 

Kedves Skorpió!

A Merkúr megfordítja a haladási irányát, és előreindul. Ez számodra a lehető legjobb jótéteménye. A Hold a Kos jegyében áll, kedvet ad neked új programok szervezéséhez, új vállalkozások kigondolásához. Jobb, ha ezeket az ötleteket a szabadban gondolod át. Ezen a héten a nagy feladatod, hogy engedj olyan dolgokat is megtörténni, amelyek első látásra egyáltalán nem tetszenek, gyermekeid, illetve partnered részéről. Ne mondj nemet, és várd meg, hogy mi történik. Kellemes meglepetésben lehet részed.

 

Kedves Nyilas!

A Merkúr ismét előre mozog. Ez pompás érzés, egy pozitív energia, amely ismét áthatja a napodat. A Hold a Kos jegyében áll, még sokkal aktívabbá tesz. Végre újra egy nap, amely a te ízlésed szerint alakul, melyet úgy kellene megtervezned, ahogyan te akarod eltölteni.

Kedves Bak!

Ma a Merkúr végre előreindul, a normális irányba. A Hold a Kos jegyében áll. Ez lendületes keveréket alkot. Ma minden Bak szülött friss és vállalkozó kedvű. Menj egy hosszú sétára valakivel, vagy indulj sportolni. Este kellemesen lazíthatsz. Ezen a héten az a feladatod, hogy kritikus szemmel nézd a közvetlen jövődet. Valóban fontold meg, hogy néhány célod nem bizonyul-e utópisztikusnak. Lassan meg kellene tanulnod, hogy a kevesebb néha több.

 

Kedves Vízöntő!

A Merkúr végre felveszi a rendes mozgásirányát, és előre halad. Nagyszerűen érzed magad, és kihasználod a Kos jegyében álló Hold erejét. Aktív leszel, spontán találkozásoknak örülhetsz, és új életkedvet érzel magadban. Este pihend ki magad. Túl sok információ forog a fejedben, ahogy egy komputernél is, nálad is tele van a memória. Próbáld meg az értéktelen információkat kioltani, és csinálj helyet új dolgoknak.

Kedves Halak!

A Merkúr meggondolta magát, és előreindult. A Hold a Kos jegyében jár. Valóságosan érezheted, hogy ismét fellélegezhetsz. Igazán szórakoztató lesz ez a mai aktív, gondtalan nap. Találkozz a barátaiddal egy kávézóban vagy vendéglőben, esetleg menjetek el egy wellnessbe, vagy hívd meg őket magadhoz vacsorázni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top