Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 24. szombat)

Kedves Kos!

Heves és erős kapcsolatok hatnak rád, és az emberiség többi részére is. Mivel azonban kritikus kapcsolatok nincsenek a bolygók között, nem kell drámai napra számítanod. Izgalmas lesz, meglepő, és teljesen más, mint amilyennek reggel eltervezted. Állítsd be erre magad, és az esti órákig maradj terveidnél és aktivitásaidnál alkalmazkodó, másnak nincs is értelme.

Kedves Bika!

A Nap és a Jupiter, a Mars és a Szaturnusz, a Vénusz és a Szaturnusz, a Vénusz és a Mars kapcsolódnak. A Hold a Bak jegyében áll, ezzel a kilencedik házadba került. Ez izgalmas napnak ígérkezik. Hogy a csillagokkal összhangban légy, tanácsos, hogy engedd ezeket az energiákat hatni magadra. Légy egész nap lendületes, és maradj nyitott a spontán meghívásokra és találkozásokra. Így az izgalom pozitívan hat majd.

Kedves Ikrek!

Ez most kicsit sok lesz egyszerre! Kaotikus csillagzatok uralkodnak az égen. Számodra jó nagy meglepetést tartogatnak. Örülni fogsz ennek. Sosem volt erősséged a határozottság, most szinte lehetetlen, hogy bármiben is döntést hozz. Kisebb dolgoknál is mérlegelsz, és állandóan elveted ötleteidet és szándékaidat. Ragadd meg a lehetőségeket, amik ma kínálkoznak bármilyen témában.

 

Kedves Rák!

Az egyik lehető legbolondosabb nap áll előtted. A planéták egymás között négy kapcsolatot építenek fel. Mivel a két szerelmi bolygó, a Vénusz és a Mars is részt vesznek ebben, a nap garantáltan laza és vidám lesz. Ennek megfelelően gazdálkodj vele. A munka, még akkor is, ha az háztartási munka, szigorúan tilos.

Kedves Oroszlán!

A Nap, Mars, Vénusz, Szaturnusz, Jupiter erős kapcsolatokat építenek ki egymással. Teljesen zavarodott nap vár rád. Ne nagyon tervezz. A nap teljesen sajátos dinamikát vesz fel, melyre jóformán semmilyen befolyásod nincs.

Kedves Szűz!

A Szűz jegyében született emberek szívesen dolgoznak, még a hétvégén is. Ezért mindenkit figyelmeztetnék: nagyon nagy kár lenne, ha ezt a napot az íróasztal mögött vagy hasonló módon töltenéd. Csalogat az élet, és igen szórakoztató nap vár rád. A csillagok rendkívül boldoggá tehetnek ma.

Kedves Mérleg!

A Nap, a Jupiter, a Mars, az Uránusz és a Vénusz heves kapcsolatokba lépnek egymással. Az érzések oldaláról kaotikus lesz ez a nap. Semmi drámai nem fog történni, de mégis heves lesz. Egyik pillanatod csupa ujjongás, a másik pillanatban mélypontra zuhanhatsz, a kettő között akár percek is eltelhetnek.

Kedves Skorpió!

Négy kapcsolat irányítja ma a figyelmedet a szerelemre. A Szaturnusz is beszállt a játékba, vizsgáld meg, ki az, aki komolyan gondolja veled a kapcsolatot, és töltsd a napot azzal az egy emberrel, aki hosszú idő óta az oldaladon áll. Ezekre az órákra még sokáig vissza fogsz gondolni.

 

Kedves Nyilas!

Négy bolygókapcsolat válik ugyanezen a napon teljessé. A Nap, a Jupiter, a Vénusz, a Mars és a Szaturnusz teljesen zavarosan hatnak. Figyelj oda, ne legyél vakmerő, bár ez a mai nap erre késztetne. Reagálj meggondoltan.

Kedves Bak!

A Nap a Jupiter, a Mars, a Szaturnusz és a Vénusz erős kapcsolatokba lépnek egymással. Egész nap minden mozgásban van, fel és alá, engedd, hogy ezek az energiák mozgassanak, megfertőzzenek, magukkal ragadjanak. Micsoda szórakozás! Ezzel együtt ne legyél vakmerő, ez a sportokra is vonatkozik.

 

Kedves Vízöntő!

A Nappal és a Jupiterrel, amelyek ma együtt állnak a Vízöntő jegyében, egészen váratlanul talál rád a szerencse. Örülj a meglepetéseknek, és viszonozd a kozmosz csábító mosolyait. Ehhez jön, hogy a Mars harmonikusan kapcsolódik a Szaturnusszal, és a munkáidat sikeressé teszik. A Hold egész nap a Bak jegyében áll. Cselekedj és gondolkozz továbbra is tárgyszerűen és gyakorlatiasan.

Kedves Halak!

Uralkodó bolygód, a Neptunusz, még a Vízöntő jegyében áll ugyan, de nagyon kellemes kapcsolatban a kommunikációt jelző Merkúrral és a szerelmet jelző Marssal. Éleslátásoddal te is hamar felismerheted majd a kínálkozó romantikus kalandokat, talán ki is használnád az ilyen lehetőségeket. Bölcsebben tennéd, ha mégis elhalasztanád ezeket, mert esetleg súlyos szívfájdalomhoz vezethet, ha továbbra is pusztán álmokat kergetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top