Horoszkóp

Napi horoszkóp (01. 01. csütörtök)

Kedves Kos!

Az új év nagyon érzékenyen és lágyan kezdődik. A Hold a Halak jegyében áll, és te különösen befogadó vagy, szükséged van arra, hogy a kedvesed megöleljen. Álmodd bele magad az új időbe, és a romantikus érzéseket nagybetűkkel kell most írni. Semmi sem sürget, és nem is kell azonnal aktívvá válnod. Engedd, hogy az újjászületett év hasson rád. Menj sétálni, és fogadd el, hogy egy kicsit introventált és elgondolkodó vagy. A Merkúr most a Vízöntő jegyében áll, és új kapcsolatokat hoz az életedbe.

Kedves Bika!

A Hold a Halak jegyében áll, ez egy kicsit kellemetlen lesz neked, de legkésőbb 10 órától ismét fitt és teljesen aktív lehetsz. A Mars kellemesen kapcsolódik a Holdhoz, most azok a Bika szülöttek is felkelnek, akik hosszabban ünnepelték a szilvesztert. Bizonyos nyugtalanság lesz a levegőben. A Merkúr már a Vízöntő jegyébe lépett, és a következő két hétben új ötletekről, kívánságokról gondoskodik, amelyek most érlelődnek benned. Ez mind nagyon jól illik az évváltáshoz. Határozott szándékaid vannak a 2009-es évre.

Kedves Ikrek!

A Hold a Halak jegyében áll, és itt is marad. Csak lassan tudsz lendületbe jönni. Ez azokkal is így történik majd, akik már korábban lefeküdtek aludni. Ezt nem az előző napi ünneplés okozza, hanem a Hold. Minden Ikrek szülött fáradtnak és energiátlannak érzi majd magát. Ami viszont – legalábbis szellemileg – segíthet, a Merkúr ma az Ikrekkel rokon Vízöntő jegyébe lép, és erősíti a szellemedet, több rugalmasságra ösztönöz, és nyílttá tesz majd az új dolgok iránt. Még az is lehet, hogy valamit fel fogsz találni a következő hetekben. Ha ma egyáltalán aktív akarsz lenni, ésszel csináld.

Kedves Rák!

Kicsit elgondolkodóvá tesz az új év. Gondolatban körbejárod terveidet, ötleteidet. A Hold a Halak jegyében áll, ez megduplázza a fantáziádat. Egyes Rák szülöttek nagy terveket szőnek majd, és nagy vonalakban megtervezheted az évet. A reggeli órákban a Merkúr megváltoztatja a pozícióját, és a következő hetekben jót fog tenni. Több kíváncsiságot és tudásszomjat ad neked. Aki a következő hetekben valamit tanulni akar, annak segítségére jön a könnyed felfogóképesség.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Halak jegyében áll. Semmihez nem tudod összeszedni magad, nagyon fáradt vagy, még akkor is, ha nem sokáig voltál fenn tegnap. Nyugalomra van szükséged, és ezt most vedd nagyon komolyan. Este, amikor a Hold és a Nap kapcsolatba lépnek, nagyon jól meg tudod értetni magad másokkal, érzelmi biztonságra van szükséged, ezért semmi esetre se töltsd az idődet egyedül. A Merkúr délelőtt jegyet vált, belép a Vízöntő jegyébe, és a következő hetekben új területekre irányítja az érdeklődésedet, olyan témákra, amelyekkel eddig még nem foglalkoztál. Kíváncsivá tesz téged.

Kedves Szűz!

A Hold a Halak jegyében áll. Azt a szakaszát ösztönzi a horoszkópodnak, amely a párkapcsolatok számára van félretéve. A Hold csak a Vénusz előhírnöke, amely szombaton fog a Halak jegyébe lépni, de már ma meleget érzel a szíved körül, az egyedülálló Szűz szülöttek vágyakoznak egy kedves társ után. Testednek minden porcikája azt jelzi, hogy nem akarsz tovább egyedül maradni, és már jelentkeznek az első találkozások. Gyönyörűek, rövidek, de következményeik vannak. Valaki keresztezi az utadat, és hamarosan már nem is tudod nélküle elképzelni az életedet.

 

Kedves Mérleg!

A Hold a Halak jegyében áll. Ez ahhoz vezethet nálad, hogy gyorsan elveszíted a fonalat. Szinte többet törődsz embertársaiddal, mint saját magaddal. Erre nagyon kellene ma figyelned. Jó, hogy a Merkúr csillagképet vált, és 11 órától kedvezőbb álláspont lesz, ez segíteni fog neked tisztábban gondolkodni.

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Halak jegyében áll. Remélhetőleg sokáig alhatsz, hiszen ez illik ehhez a holdhelyzethez. Reggelizz meg nyugodtan, fogj egy jó könyvet, vagy vedd elő a kedvenc újságodat, és mélyedj el az olvasmányodban. Az évváltás holdszünet idején történik, így az új év első napján nem szabad azonnal belelendülni a hajtásba.

Kedves Nyilas!

Megérkeztünk az új évbe. A Vénusz, mint a szerelem bolygója, hű maradt hozzád, és az új évbe is elkísér, ez meseszerű. A Hold a Halak jegyében áll, elhagyott téged, ezzel szemben a Merkúr számodra kedvező álláspont vett fel.

Kedves Bak!

A Hold a Halak jegyében áll. Ez megkönnyíti neked, hogy más emberekhez közeledj. Megtalálod majd a megfelelő hangot az újévi jókívánságok elmondásához is. A mai nap mindenképpen alkalmas arra, hogy azokkal az emberekkel vegyél fel kapcsolatot, akik számodra fontosak, és az új évben el fognak kísérni.

Kedves Vízöntő!

A Hold a Halak jegyében áll, közvetlenül a Vízöntő jegye mellett. Ez mindig kissé könnyelművé tesz, néha naivvá és hiszékennyé. Ha engem kérdeznél, akkor találkozz ma mindenkivel, aki fontos lesz neked. A szerencse hírnökének szerepét töltheted most be.

Kedves Halak!

Itt az új év, amely mágikus, már csak a számok miatt is. A kettes az egyes után jön, és a kilences az egy előtt, mert a tízes a számmisztikában egyesnek számít. Kétszer a kettő, szerelmet jelez. 2009 összege 11, azt jelenti, amit egy kettes. A kettes párkapcsolatot jelent, számodra különösen, mert a Vénusz szombaton már a Halak jegyében lesz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top