Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. december 15-től 2008. december 21-ig

Kos

A hét első felében a sors tálcán kínálja számodra a jobbnál jobb lehetőségeket, kiemelten az emberi kapcsolataidban és a karriered területén. Mivel épp itt az ideje, hogy minden olyan problémás, érzelmi alapokon álló kapcsolatot rendbe tégy, amely már régen nyomja a szívedet és a lelkedet, hát cselekedj. A pénzügyeket illetően is megerősödhetsz kissé, és csütörtöktől egy hosszabb távú sikersorozat veheti kezdetét, függetlenül az ünnepek beköszöntétől.

Szerelem: Nagyszerűek a lehetőségek, tele leszel romantikára való igényekkel, ha még a magányosok táborába tartozol, most könnyedén változtathatsz ezen. Ha már van kapcsolatod, próbálj megújulni, és ismét levenni őt a lábáról, nem lesz nehéz.

Bika

Ahogy vészesen közeledik az év vége, fontos feladatoddá válik, hogy megpróbáld elfojtani a dühödet és az agresszivitásodat, mert ezekben a napokban megtörténhet, hogy legszívesebben tombolnál haragodban, de most semmilyen formában nem engedélyezheted magadnak, hogy kinyilvánítsd a véleményedet. Akkor is mosolyogj és légy kedves, ha legszívesebben alaposan odamondogatnál a környezetedben lévő embereknek. Ilyen rossz passzban régen voltál.

Szerelem: Olyan érzésed lehet, valami nem stimmel, társad sem fogad el teljesen, s mintha mindent máshogy és máskor szeretne, mint ahogyan azt te nyújtani tudod neki. A szinglik legfőbb erénye most a türelem lehet, a szerelem bizony várat magára…

 

Ikrek

Tulajdonképpen kijelenthetjük: az év végére sem fáradtál el, sőt a most következő napokban ösztönösen és könnyen ráérzel arra, hogy mit akar hallani vagy éppen látni, kapni tőled környezeted. Szinte olvasol szeretteid gondolataiban, pontosan érzed azt, hogy mikor mit és hogyan kell mondanod vagy tenned. Rátapintasz a legtitkosabb kívánságaikra is, legyen szó akár a lelki igényekről vagy az érzéki élvezetekről, netán épp karácsonyi ajándékokról…

Szerelem: Eljött az ideje, hogy vonzerődet a szívügyek terén is hasznosítsd, és annak csavard el a fejét, akinek csak akarod. Ha már van társad, tedd vele ugyanezt, mutasd egy teljesen új arcodat neki!

Rák

Már hétfő reggeltől nagyon jó lehetőségek akadhatnak utadba, jó esélyed van munkahelyi sikerekre, eredményes üzleti ügyek, tárgyalások lebonyolítására – az ünnep közeledése ne vonja el minden figyelmedet. Nagyszerű hangulatodat sikerülhet átragasztani környezetedre is, képes lennél átölelni és szeretni az egész világot. Bármit elérhetsz most, sikert sikerre halmozhatsz. Ez persze rajtad is múlik, ha elszalasztod ezeket a lehetőségeket, bánkódni fogsz miattuk.

Szerelem: Komoly, életed egészére vonatkozó fordulatok következhetnek, flörtölj, randizz, mozdulj ki otthonról, jöhet az igazi! Ha már van társad, most bármire rá tudod venni, annyira magabiztos és kedves vagy!

Oroszlán

A most beköszöntő hideg napok arra alkalmasak leginkább, hogy minden alkalmat megragadj arra, hogy elmondd a környezetednek, mit érzel irántuk, mit gondolsz róluk, s ha vannak rendezetlen dolgaid, akkor azokat is mihamarabb hozd helyre – most nem kell magadban tartanod a véleményedet, de persze válogasd meg az ehhez szükséges szavakat. Erre azért kell most sort és időt kerítened, mert az e heti csillagállás abban segít, hogy konfliktusok nélkül rendezd azokat a dolgokat, amelyeket más esetben csak vitákkal tudnál elintézni.

Szerelem: Szerelmi ügyekben viszont rendben megy minden, helyén vannak az érzelmeid, jól átlátod a lehetőségeket. Ha még keresed a párod, most egy váratlan körülménynek köszönhetően megismerheted.

Szűz

Figyelj a külvilág felől érkező impulzusokra! Váratlan anyagi gyarapodás lehetősége keresztezi utadat a napokban, olyan javakról, esetleg vagyontárgyról lehet szó, amely akár stabilabbá teheti egzisztenciádat. Ugyanakkor fontos az is, hogy semmiképpen se kezdj el költekezni, tartalékolj, hisz most rengeteg kiadásod lesz. Ha nem anyagiakban, akkor erkölcsi elismerés formájában érkezik a dicsőség, melynek mindenképpen hosszú távú és pozitív eredményei lesznek.

Szerelem: Új szenvedély ránthat magával egy sosem látott egyén személyében, ha alaposan körbenézel, észrevehetsz valakit, s bizony nagyon könnyen szerelembe eshetsz. Ha van társad, akkor minden érzelmedet rázúdítod, aminek nagy előnye, hogy ismét szikrázhat a levegő…

Mérleg

Ha úgy alakul, hogy nincs más lehetőséged sikert elérni, hát vesd be nyugodtan személyes vonzerődet is üzleti vagy éppen magánügyeid intézése során. Mivel szereted a tiszta játékokat, gyakran eszedbe jut, hogy nem akarsz előnyöket kicsikarni magadnak csak azzal, hogy rokonszenves vagy valakinek. Ha előnyöd származik egy kedves mosolyból, akkor használd ki ezt a lehetőséget, és fogadd el, ha valaki a segítségét ajánlja fel neked,  ellenszolgáltatás nélkül.

Szerelem: Használd ki ezt az időszakot arra, hogy még inkább megszilárdítsd párkapcsolatodat. A magányos Mérleg se szomorkodjon többet, a hét második fele kiváló lehetőséget kínál egy új szerelem megérkezésére.

Skorpió

Ha már régóta érlelődik benned valamilyen fontos elhatározás, s most érzel kedvet a megvalósításhoz, akkor akár vadonatúj alapokra helyezheted életedet. A hideg időjárással ellentétben kivirulhatsz, kedved is sokkal jobb lehet, mint az elmúlt hetekben. Mindennek oka az, hogy egzisztenciálisan nagyot léphetsz előre, bár azért titkon még néha a bizonytalanság érzése fog el. Új helyzetekkel találhatod szembe magad, s nem tudod, hogyan küzdesz meg majd ezekkel, pedig a siker ott hever a lábad előtt!

Szerelem: A karácsony közelsége s az év vége emelkedett hangulatot hoz számodra, s mivel az elmúlt időszakban nagyon jól működött a kapcsolatod, szerelmi életed, ez most sem módosul. Ha még nincs „nagy Ő”-d, találkozhatsz valakivel!

Nyilas

A most következő napokban úgy érezheted, hogy talán sokkal jobban kihasználnak a kelleténél. Egész környezeted sokkal feszültebb, s téged is azzá tesznek. Számos olyan munkát, feladatot, apró-cseprő dolgot a nyakadba varrnak, amelyek nincsenek ínyedre, mégis neked kell megoldanod a munkahelyeden vagy a vállalkozásodban, sőt még otthon is. Kedvetlenül, már-már morogva neki kezdesz ugyan néhány feladatnak, de nem sok eredményt érsz el.

Szerelem: Most szívügyeid terén sem telnek problémamentesen a napok, bizony megeshet, hogy ki is nyilvánítod a véleményedet, így könnyen kialakulhatnak kisebb konfliktushelyzetek. A párkeresőknek ez a hét nem kedvez új kapcsolat kialakítására.


Bak

A most következő hűvös és az ünnepek miatt felbolydult napok nem túl kedvezőek számodra, tulajdonképpen már nagyon eleged van a hajtásból. Valahogyan semmiből sem lesz az, amit létre szeretnél hozni, meg akarsz alkotni. Családi, baráti és munkahelyi kapcsolataidban segítséget jelenthet, ha leülsz mindenkivel, s tisztázzátok, ki milyen igényeket támaszt a másikkal szemben. Ha elképzeléseitek másról szólnak, azt nem árt időben tisztázni.

Szerelem: Szívügyek terén is feltétlenül mondd ki, ami a lelkedet nyomja, hisz ha magadba fojtod, annak csak gond lehet a vége. Ha még most keresed az igazit, légy mindig őszinte, hisz nincs annál rosszabb, mint amikor a második randin derül ki, mit nem mondtál el az elsőn…

Vízöntő

Nagyszerű, egyben elbűvölő arcodat mutatod a külvilágnak egész héten, különösen pénteken és szombaton. Persze ne csak arra figyelj, hogy mire vágyhat környezeted, hanem próbálj meg az ésszerűség határain belül maradni, mielőtt félrevezetnél bárkit ezzel a szép és kedves álarccal. Az is igaz, hogy most bármit megkaphatsz, amit kívánsz, de semmit se akarj erőszakkal megszerezni, legyen szó anyagiakról vagy érzelmekről.

Szerelem: A bolygók nagy segítségedre lesznek abban, hogy valakit könnyedén elvarázsolj. Ha már elkötelezted magad, akkor nagy döntésekre szánhatjátok magatokat.

Halak

Igen nagy jelentőségű üzleti lehetőségeket, esetleg új munkát, saját vállalkozás indítását, váratlan karrierlehetőséget hozhat neked ez a hét. Bár már egészen mással lennél elfoglalva, ne feledd, hogy van benned kellő erő, energia és dinamizmus ahhoz, hogy sikert könyvelhess el, ám mintha valami titkos erő mégis visszatartana. Az élet maga is kockázatos vállalkozás, s néha bizony nem árt, ha új dologba kezdesz, netán nagy fába vágod a fejszédet, különben jön az unalom és az egyhangúság…

Szerelem: Érzelmi viszonylatban – akár egyedül vagy, akár elkötelezted magad – új lehetőségek kínálkoznak a napokban, de különösen azok legyenek óvatosak, akik már elkötelezték magukat, nagyot veszíthetnek egy elhibázott flörttel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top