Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 10. szerda)

Kedves Kos!

Az Uránusz a Marshoz közeledik. Fontos, hogy jobban megértsd ezeknek a bolygóknak a hatását. Az Uránusz a különlegeset ébreszti bennünk, emberekben. Azt mondja: ember, te mindenre képes vagy, nincsenek határaid. Ha egyszer egy akadály jön, akkor egyszerűen átugrasz rajta. Ez csodálatos, mindaddig, amíg butaságot nem teszel. Azt ne hidd, hogy mindent megengedhetsz magadnak.

Kedves Bika!

A Nap, a Merkúr, a Vénusz és a Mars lesben áll. Még az Uránusz is belekeveredik a játékba. Az Uránuszt egyáltalán nem szereted, mert ő az első osztályú zavarkeltő. Ha előkerül, máris hiányzik neked valami, vagy le kell mondanod valamiről, vagy el kell engedned. Most ismét ez a helyzet. A bölcsek elengedik, amit az égiek nem akarnak, úgyis jön szebb és jobb, a többiek még szorosabban kapaszkodnak, és ez civakodáshoz és kikényszerített veszteséghez vezet.

Kedves Ikrek!

A Nap és az Uránusz még jobban befűt ma neked. Számodra ez egy százszázalékos felhívás, hogy elkezdhetnél flörtölni, senki sincs tőled biztonságban, rengeteg a munkád, mégis találni fogsz erre alkalmakat. Hogy valakit találsz-e, aki ugyanolyan erővel válaszol erre, ez már a saját születési horoszkópodtól függ, főleg az aszcendensedtől, de nagyon nagy esélyeid vannak.

Kedves Rák!

Nagy problémánk nekünk, embereknek, hogy szokásaink rabjai leszünk. Tanulunk valamit gyermekkorunkban, és öregkorunkig megtartjuk. Jobb lenne, ha magatartásunkat az aktuális körülményekhez alakítanánk. Konkrétan kevesen vannak, akik megváltoztatják táplálkozási szokásaikat, ha egy kicsit idősödnek, ez viszont szükséges lenne.

Kedves Oroszlán!

Ma az Uránusz is beleavatkozik a napi történésekbe. A Halak jegyében áll, és ezáltal nehéz megmondani, hogy miben nyilvánul majd meg a hatása. Mindenesetre nem enged téged egyenes úton elérni a célodat, csak kerülőkkel. Amit ma tudnod kell: esetleg zárt ajtó előtt állhatsz, vagy egy hirtelen előálló, látszólag megoldhatatlan problémával kerülsz majd szembe. Esetleg valaki az utadba áll. Amit nem szabadna tenned, az, hogy ugyanúgy folytasd a tevékenységedet, mint ahogyan elkezdted.

Kedves Szűz!

A Hold ma is a Bika jegyében áll, és segít neked azt a munkamennyiséget elvégezni, amellyel a főnököd ellát. Ne is várj másoktól segítséget, csak abban lehetsz sikeres, amit magad intézel. A sors kegyes hozzád. Ez a Jupiternek köszönhető, mely egy csodaszép háromszöget képez a Napoddal.

Kedves Mérleg!

A Nap és az Uránusz ma kellemetlen kapcsolatban lesznek egymással. Mi tagadás, lesznek könnyebb napjaid is. A Hold a Bika jegyében marad. Remélhetőleg sikerül a Hold befolyása alatt a nyugalmat megtartanod, mert a Nap és az Uránusz hirtelen irányváltásról gondoskodnak, olyan változásról, amellyel legkevésbé sem számoltál. Maradj alkalmazkodó és nyugodt. Nincs okod az idegeskedésre, bár az első pillanatban rosszul néznek ki a dolgok.

Kedves Skorpió!

A Nap és az Uránusz veszekszenek, a Hold a Bika jegyében marad. Sokat terveztél erre a napra, ezért nagyon jól kell beosztanod az idődet. Eredeti elképzeléseidtől messze el kell majd távolodnod. Nagy adag alkalmazkodóképességre van szükséged, hogy ne legyél frusztrált. Kívánom neked, hogy az Uránusz lendületét pozitívan éld meg, és készülj a mai meglepő dolgokra.

Kedves Nyilas!

A Nap és az Uránusz ma kapcsolatba lép. Sajnos ez nem a legjobb kapcsolat. Az egész nap egy nagy nyugtalanság lesz. Egészségtelen tempóval haladsz, több dolgot próbálsz egyszerre, és egyikkel sem vagy úgy igazán topon. Apróbb hibák, kisebb malőrök jönnek létre sorozatosan. Egészen az esti órákig feszült vagy.

Kedves Bak!

A Nap és az Uránusz kellemetlenül kapcsolódik. Bár a Hold a Bika jegyében jár, az előző nap jókedvét mintha elfújták volna. Semmi sem sikerül. Ezért a káoszért az Uránuszt kell szidnod, viszont te ne bosszankodj, fontos munkáidat, amelyek ma nem akarnak sikerülni, tedd el másnapra. Hiába is vesződnél velük.

Kedves Vízöntő!

Nehéz nap következik. A Nap és az Uránusz hadakoznak. A Hold a Bika jegyében áll, nem tud neked segíteni. Ma ne akarj sokat, mert minden szándék és folyamat drámai és előre nem látható fordulatot vehet. Remélhetőleg rugalmas és eléggé humoros vagy, akkor könnyebb lesz ezt elviselni.

Kedves Halak!

A Nap kellemetlen kapcsolatban áll az Uránusszal. Nyomás alatt érzed magad, nem tudod, mihez kezdj. Túl sok különböző impulzus ér, és sok irányban rángatnak. Legelőször azt intézd el, ami a legszükségesebb. Ne hagyd magad belevinni olyasmibe, amit nem látsz át. Beszélj másokkal arról, aminek életedben jelentősége lehet. Az este alkalmas ilyesfajta beszélgetésekre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top