Horoszkóp

Napi horoszkóp (12. 09. kedd)

Kedves Kos!

A Hold ma a Bika jegyében áll. Ezáltal nyugodtabb energiák uralkodnak a földön, és ez rád is hat. Remélhetőleg helyesen teszed, ha nem küzdesz a lassulás ellen, hanem alkalmazkodsz hozzá. Így egy erős napod lesz, amelyen a legbolondabb dolgok is sikerülhetnek.

Kedves Bika!

A Hold a Bika jegyében áll. Ez felébreszti a kedvedet, a vágyadat a sütőtökből készült ételek iránt. Talán elégedett leszel ma, talán nem. Azért nem, mert a Holdon kívül alig van bolygó a te oldaladon. Sajnos ma sok mindenről le kell mondanod. Igen, azért, mert a Hold és a Jupiter védenek és segítenek, és ez hat döntően, mindent összegezve azért elégedett leszel.

Kedves Ikrek!

A Hold a Bika jegyében áll. Ez egy adag érzékiséget ad hozzá a tűzhöz, amely benned most lobog. Így még szebbnek fogod találni az életet, és szinte automatikusan kereshetsz valakit, akitől lángra gyúlhatsz. Ahogy mondtam, ez automatikusan történik, és független attól, hogy vár-e valaki rád otthon, vagy sem, ez sajnos problémákat okozhat.

Kedves Rák!

A Hold a Bika jegyében áll, és ezzel a 11. napházad lakója. Ez kiváló pozíció, hogy segítséget kérhess a kozmosztól. Ma különösen képes leszel sok mindent befogadni. A nagy tudás, amely a kozmikus könyvtárban végtelen mennyiségben található, könnyen elérhet téged. Itt rólad és a te életedről van szó.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Bika jegyében áll, és ezzel a naphoroszkópod legfelső pontján. Így hát ma fontos dolgokról lesz szó, mondhatni, az Oroszlán koronájáról, amit ma végzel, az továbbvisz téged. Ebből profitálsz még heteken át. Kezdettől adj bele mindent, motiváld magad, hogy a legjobbat ki tudd hozni magadból.

Kedves Szűz!

A Hold a Bika jegyében könnyíti a napodat. Mivel amúgy is arra vagy beállítva, hogy teljesíts, nem kell magad hajtani. Ez természetesen segít neked, ma jobb és sikeresebb lehetsz. Délután alkalmazkodóbbnak kell majd lenned, és változtatni kellene a taktikádon.

Kedves Mérleg!

A Hold a Bika jegyében délelőtt kritikus kapcsolatot vesz fel a Vénusszal. Ebben az időben kapkodó vagy, átragasztod saját nyugtalanságodat másokra is, és máris „megtörik” a hangulat. Ma délelőtt semmi sem elég gyors neked. Délutánra helyrejönnek a dolgok, máskülönben segít neked a Hold. Különösen este szép és érzéki órákat ajándékoz neked. Ha otthon maradsz, takarítsd ki szépen a lakást, és ha minden szép és hangulatos, igazán jól fogod magad érezni.

Kedves Skorpió!

A Hold a Bika jegyében áll, innen néz rád barátságosan. Mivel a földi energiákkal ezen a héten szűkösen leszünk ellátva, a Hold több stabilitáshoz és koncentrációhoz segít téged is, és erre most szükséged is lesz. Jó nap lesz ez a munkára. Korábban kezdj neki, mint máskor, és jól rágd át magad a feladataidon. A légkör egy kicsit feszült lesz, mikor a Hold és a Vénusz kapcsolatba lépnek. Délelőtt 10 és 11 óra között a helyedben szünetet tartanék, mert ebben az időszakban tényleg eléggé barátságtalan lehetsz, ezután semmi sem állhat egy sikeres nap útjában.

Kedves Nyilas!

Jól érzed magad, bár a déli órákban már kisebb terheket is magadra kell vállalnod. Az idegeid kissé elfáradnak, nem mindig reagálsz jól dolgokra, és másképpen, mint máskor, humor nélkül töltöd ezt a napot. Ezt a Hold számlájára írhatod, mert a Hold a Bika jegyében áll. A Plútó egész nap kellemes kapcsolatban áll a Holddal. Egyértelművé teszi a fellépésedet, kitartóan hozod a teljesítményedet, és sikeresen fejezed be az egész napot, néhány kisebb feszült helyzet dacára.

Kedves Bak!

A Hold a Bika jegyében áll. Ennek köszönheted, hogy a napod vidám lesz. Eltekintve egy rövid fázistól, amelyet a Plútó okoz, harmonikusan telik a nap. A Neptun és a Hold hat rád, tréfás kedvedben vagy, látogass meg valakit, vagy hívj meg valakit magadhoz.

Kedves Vízöntő!

Ami tegnap még könnyűnek látszott és szórakoztató volt, mára tehernek érzed. A Hold a Bika jegyében áll. Kritikus szemekkel néz téged, ugyanúgy, mint a Plútó, amely a Bak jegyében áll. A Vénusz ma már a Vízöntő jegyébe lépett. Hajlamos leszel sok pénzt költeni vagy nagy pénzről álmodni. Ma megnő a veszélye annak, hogy a saját helyzetedet fényesebbnek lásd és rosszul mérd fel. Meglehetősen elégedetlen leszel, ha tudatára ébredsz, milyen messzire vagy attól, amit talán megálmodtál magadnak. Gazdaságilag feszült helyzetben ezt ma különösen fájdalmasnak érezheted. Este előfordulhat veszekedés, de legalábbis véleménykülönbségek alakulhatnak ki.

Kedves Halak!

Most az a fontos, hogy praktikus információkat szerezz. A Hold a Bika jegyében van, és a spekulációk nem segítenek tovább. Hívd fel azokat az embereket, akikben megbízhatsz. Gyűjts több tudást, és használd ki azokat a tapasztalatokat, amelyeket szereztél. A mai nap jelszava: megbízhatóság. Tartsd magad ahhoz, amit mondtál, és bízz abban, amit mások felkínálnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top