Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. december 01-től 2008. december 07-ig

Kos

A hét első napjaiban kellemetlen hatását fejtheti ki a Mars, ezért időnként könnyebben elragadhatnak indulataid, váratlan kitöréseket produkálhatsz, ami még téged is megrémiszthet. Egészségi állapotod terén is felléphet némi zűrzavar, s ez az átmeneti bizonytalanság elveheti a maradék jókedvedet, sőt egyenesen szorongásokkal tölthet el. Várd ki a hétvégét, addigra teljesen rendeződik a helyzet, újra önmagad lehetsz, harmóniára lelsz!

Szerelem: Társkapcsolatodban igazi kis bonyodalom alakulhat ki, de könnyen rendezhetitek a problémát. A magányos Kosok ne erre a hétre tervezzenek első randevút, kevés esély van a sikerre.

Bika

A szerelem, a harmónia és a mély érzelmek bolygója, a Vénusz, ezen a héten elsősorban az új elképzelések, ötletek megvalósításában, érzelmi vallomások kinyilvánításában segít neked, bátran tervezgesd a jövőt, koncentrálj az új és merőben meglepő lehetőségekre, mert most bármire képes vagy! Csütörtökig gőzerővel törj előre, a péntek már az enyhülés napja, a hétvégén viszont környezeted már egy kicsit rossz néven veheti túlzott ambícióidat…
Szerelem: Szívügyeid rendben vannak, sőt újra megélheted benne a vad, szenvedélyes szerelmet. A magányos Bikák szíve is végre kinyílhat, és befogadhatnak egy új szerelmet.

Ikrek

Sok tennivaló, váratlan feladat szakadhat a nyakadba a hét elején, nemcsak munkahelyeden, hanem otthon is! Szerdára kifejezetten ingerültté válhatsz, és úgy érezheted, az egész világ ellened fordult. Mielőtt kitörne belőled a kevésbé békés, rosszabbik éned, lázadás és veszekedés helyett próbáld nézeteltéréseidet őszintén és barátságos hangnemben megbeszélni környezeted érintett tagjaival, és gyorsan rendbe jöhetnek a dolgok.

Szerelem: Az esetleges feszültségek fokozódhatnak, megvan az esélyed egy kiadósabb veszekedésre, de ehelyett inkább egy alapos beszélgetés tenne jót mindkettőtöknek. Párkeresőknek csak a hétvége kedvező kapcsolatépítésre.

Rák

Alapos átgondolás mellett jelentős döntéseket kell meghoznod a most következő héten, s ez önmagában még nem lenne probléma. A gond az, hogy ezek a döntések hosszú évekre szólnak, nem bohóckodhatod el! Racionalitásod és kellő merészséged révén most könnyedén jó irányba terelheted utad. A lehetőségek szerdán és csütörtökön megtöbbszöröződnek, így ha teheted, időzíts minden döntéshozatalt ezekre a napokra! Önbizalmad és tettrekészséged most tovább erősíthető.

Szerelem: Ha most indulna egy kapcsolatod, ne dédelgess hiú reményeket, inkább csak élj a mának. Ha már megtaláltad a párod, ezen a héten kicsit nehezebben tűröd a konfliktushelyzeteket.

Oroszlán

Az elmúlt négy-öt hét akadályai, nehézségei után végre nyugodtan fellélegezhetsz, a szokottnál elevenebb, határozottabb lehetsz, szinte kicsattansz az egészségtől, önbizalmad ismét erős, és olyan lépések megtételére is képes leszel, amihez nem volt merszed vagy épp kedved mostanában. A jelenlegi csillagállásoknak köszönhetően ugyan nem lesz teljesen hibátlan és problémamentes a hét, egy-két elképzelésed csak nehézségek árán és lassú tempóban valósítható meg.

Szerelem: Az érzelmek terén új dimenziók nyílnak meg minden Oroszlán jegyű előtt. A meglévő kapcsolatokat tovább mélyíteni, a kialakulóban lévőket pedig fokozni kell.

Szűz

A hét első napjaiban ingerlékenység és feszültség uralkodhat el rajtad, alkalmazkodóképességed a megszokottól eltérően szinte teljesen minimálisra csökkenhet. Egyet tehetsz: hagyod, hogy most a maguk útján menjenek a dolgok. Csütörtöktől viszonylag harmonikusabb időszak köszönt be, fontos döntések meghozatalára alkalmas a hétvége. Persze szánj időt végre a pihenésre is. Készülj a karácsonyra!

Szerelem: A párkapcsolatodban kialakulhat egy kisebb konfliktus, de szerencsére időben észreveszed, hogy meddig lehet feszíteni a húrt. A magányos Szüzeknek kedvező lehetőséget tartogat a hétvége ismerkedésre.

Mérleg

Ha még tanulsz, vagy most tervezed ennek megkezdését, ne halogasd a startot, most kiemelkedően fogékony vagy, gyorsan és hatékonyan leszel képes felfogni minden újdonságot, szinte szívod magadba az új információkat. Csütörtökön vagy pénteken megvalósíthatsz egy régi elképzelést, mely jelentős mértékben megváltoztathatja pénzügyi helyzetedet. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, jó ideig nem mutatkozik még egy ilyen kiváló csillagállás.

Szerelem: Nem halogathatod tovább a változást, szüntesd meg kapcsolatodban az egyhangúságot, vigyél bele valami újdonságot. Ha még egyedül vagy, ne aggódj, hétvégén jöhet a szerelem!

Skorpió

Erőteljesen pozitív irányú javulást jeleznek a csillagok erre a hétre, életed szinte minden területén! Szerdán váratlanul megnőhet az önbizalmad, tele leszel ambícióval és eltökéltséggel, terveidet pedig maximálisan teljesítheted, éppen úgy, ahogy megálmodtad. Péntektől felvillanyozódsz, és egy kedvező üzleti vagy magánéleti lehetőségnek nem fogsz tudni ellenállni. Ne is tedd, hetekig nem lesz még egy ilyen kedvező állás.

Szerelem: Szívügyek terén sem lesz okod a panaszra, a hét végén különösen meghitt pillanatokat élhettek át. A szingliknek is megérkezhet a szerelem bármely nap!

Nyilas

A hét első napjai annak kedveznek, hogy pénzügyeid rendezgetése által egzisztenciális helyzeted stabilizálása megtörténjen. Használd ki azt a lehetőséget, hogy most szinte bárkit bármiről képes vagy meggyőzni. Ha csak egyszerűen megélhetési problémáidat szeretnéd orvosolni, légy a megszokottnál is megfontoltabb és előrelátóbb! Hosszú távra szóló terveid alapköveit ezekben a napokban le tudod rakni!

Szerelem: Szívügyeid fellendítésére a hét eleje kiváló időszak, különösen, ha még párvadászati időszakban vagy. Ha már van partnered, itt az ideje, hogy újra lendületet, izgalmat vigyél a mindennapokba!


Bak

Váratlan akadályok nehezíthetik hétköznapjaidat, különösen kommunikációd válhat akadozóvá, könnyen elképzelhetők kisebb súrlódások, nézeteltérések, főleg otthon, családi vagy baráti közegben. A hirtelen jelentkező konfliktusok abból adódhatnak, hogy mások véleményével szöges ellentétben lehet a tiéd, és nem veszed figyelembe azt, hogy mások mit mondanak. Ennek az egésznek a gyökere az, hogy hajlamos leszel többet vállalni a kelleténél, és ez igen indulatossá tehet.

Szerelem: Az érzelmek terén is adódhat némi probléma, ne keveredj vitába, most te húzhatod a rövidebbet! A párkereső Bakok első randijukat inkább halasszák a jövő hétre!

Vízöntő

Ezen a héten a jóindulat, az ésszerűség és a rátermettség együttes hatását tudod a magad javára fordítani, és ennek eredményeképpen képes leszel több függőben lévő ügyes-bajos dolgodat elrendezni. Az elmúlt időszak kissé zűrzavaros állapotaihoz képest rendeződik életed szinte minden területe. További erőgyűjtés lehet, ha a hét végén kedved támad néhány napra elutazni, és alaposan kipihenni magad.

Szerelem: Ha nem kerek a párkapcsolatod, akkor tegyél azért, hogy változzon a helyzet, kedvesed mindent el fog követni azért, hogy jól érezd magad. Ha keresed a párod, ne szomorkodj tovább, a hétvégénél jobb időszakot nem találsz új szerelem indulására.

Halak

A legkülönfélébb emberi kapcsolataid minősége jelentősen módosulhat, elsősorban javulhat a most következő napok folyamán, hivatásod vagy tanulmányaid területén is sokkalta többre leszel képes, mint az év elmúlt 11 hónapjában! A jelenlegi csillagállások arra ösztönöznek, hogy eddig jól eltitkolt tehetségedet, értékeidet mihamarabb a felszínre hozd, megmutasd környezetednek. A pillanatnyi lehetőségek váratlan, pozitív irányú fordulatot hozhatnak életedbe.

Szerelem: Az érzelmi életedben nem lesz jelentős gondod, ha lesz is valamilyen aprónak tűnő válság, azt a hétvégén helyre tudod rázni. Ha még keresed az igazit, itt az idő, hogy kimozdulj otthonod négy fala közül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top