Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 23. vasárnap)

Kedves Kos!

A Merkúr követi a Napot a Nyilas jegyébe. A napot indulatos beszélgetések jellemzik. Ezekből a vitákból azonban sokat tanulsz. Még ha kritizálna is valaki, ne vedd nagyon a szívedre. Jól látod, hogy nem rossz szándékkal mondták.

 

Kedves Bika!

A Merkúr átvált a Nyilas jegyébe, ennek megfelelően innovatívak és érdekesek lesznek beszélgetéseid. Ötletekkel szolgálhattok egymásnak, és szórakoztat a beszélgetőpartner meghallgatása. A Hold a Mérleg jegyében áll, és az otthon harmóniája döntő szerepet játszik. Mindenkinek több megértésre és időre van szüksége.

Kedves Ikrek!

Sajnos több ízben kisebb-nagyobb vitákra, veszekedésekre kerül sor, és mindenki foggal-körömmel ragaszkodik vélt vagy valóságos igazához, főleg azok, akik amúgy is feszült kapcsolatokban élnek. Ezt a feszültséget a Nyilas jegyben tartózkodó Merkúr okozza, amely mától szemben áll veled.

Kedves Rák!

A Hold a Mérleg jegyében és a Vénusz konfrontálódik egymással. A Nap a Merkúrral a Nyilas jegyében találkozik. Nem csoda, hogy minden apróság kihoz a béketűrésből. Inkább menj el vízi tornára, mielőtt még bármi probléma lehetne a csípőízületeiddel.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Mérleg jegyében marad. Továbbra is jó lapjaid vannak. Dolgaid jól állnak, de ma fel kell ismerned, hogy egyes emberek ellened vannak. Ez fáj, de túl kell magad tenned rajta. Este vonulj vissza, és készíts terveket a következő hétre.

 

Kedves Szűz!

A Hold és a Vénusz civakodik, és könnyen lehet, hogy te is belekeveredsz egy veszekedésbe. A Merkúr is belép a Nyilas jegyébe, és ott kedvezőtlen hatást gyakorol rád. Félreértések halmozódnak fel. Ha valamit nem értettél meg, inkább kérdezz vissza.

Kedves Mérleg!

Az egész világ azokra gondol, akik már meghaltak. Különös módon ez nem tölt el gyásszal vagy fájdalommal, hanem reménységgel. A Nyilas jegyében a Nap ereje az, ami ezt az erőt adja neked. A halál nem a vég, nem áll meg semmi. Tulajdonképpen nincs is halál, csak egy külső változás. Bensőnkben az élet örök, senki és semmi nem múlik el.

Kedves Skorpió!

Ma az elődök vasárnapja, az ünnepük van. Számodra ez egy olyan nap, amikor azokra gondolsz, akik előtted voltak, szülőkre, nagyszülőkre és tovább vissza a múltba. Szükséged van erre. Ez erős gyökereket ad, és ha az alap stimmel, úgy erre építhetsz, és életednek több erőt kölcsönzöl.

Kedves Nyilas!

A Nap már a Nyilas jegyében áll, itt nagyon jól áll. Szívedben olyan sok az erő, az öröm, hogy még ez a nap is megtelik fénnyel és szeretettel, amelyet meg kell osztanod másokkal is.

 

Kedves Bak!

A Hold a Mérleg jegyében áll. Ez szeretetet és igazságosságot ébreszt benned. Gondolj ma mindazokra szeretettel, akik elmentek előtted, mindegy, mit tettek, hogy megérdemlik-e ezt a szeretetet.

Kedves Vízöntő!

Ma ismét „egyházi” nap van, nevezetesen halottak vasárnapja. Ennek a napnak is van asztrológiai jelentősége: a Nap a Nyilas jegyébe, a sötétségből a fénybe lépett. Ehhez tartsd te is magad, amikor azokra gondolsz, akik már elmentek, a halottakra. Te is átlépsz a sötétségből a világosságba, lépj kapcsolatba velük, akik előtted voltak.

 

Kedves Halak!

Magadba merülsz, és ebben az állapotban új ötletek születnek, hogy mit kezdj az életeddel. Mindegy, milyen idős vagy, hogy dolgozol-e még, vagy sem, még tudsz a világnak, az életnek adni valamit. Egy fa vagy, amely még gyümölcsöket terem, amelyek másokat, ha esznek belőle, egészségessé és boldoggá tesznek.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top