Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. november 17-től 2008. november 23-ig

Kos

Jó ideje érlelődik már valami kellemetlen helyzet, könnyen összecsaphatnak a hullámok a fejed felett. Nem engedheted meg magadnak, hogy ne vegyél tudomást a problémákról, s akármennyire is nem tetszik, ideje, hogy rendezd pénzügyeidet vagy épp magánügyeidet. Bár általában rendben vannak a dolgaid, de van valami, amiről valószínűleg elfeledkezhettél, s ez okozhat most némi fejtörést. Ha szükséges, kérd környezeted segítségét.

Szerelem: Mindennapi feladataid mellett szánj elegendő időt párkapcsolatod ápolására is! Ne érezd magányosnak magad, ha nincs partnered, hisz ez most gyökeresen változhat meg…

Bika

A Jupiter nagy segítségedre lehet most, ugyanis kedvez egy titkos álmod, régi vágyad megvalósításának. Igazán nagyszerűek az esélyek arra, hogy pluszbevétel álljon a házhoz, vagy akár egy álommunka-ajánlat is érkezhet. Ne beszélj másoknak a felkínált lehetőségről, mert váratlanul és hirtelen sok irigyed teremhet emiatt, s nem utolsósorban: ne igyál előre a medve bőrére! Sikereket könyvelhetsz el a munkában, elismerésre számíthatsz életed többi területén is.

Szerelem: Ha eddig csak kerested a másik feled, most beköszönthet a szerelem is! Akinek már van párja, nagyon szép, romantikával teli napoknak nézhet elébe.

Ikrek

Az egész hét folyamán sokkal feszültebb lehetsz, mint az megszokott, s ezt „sikeresen” átragaszthatod környezetedre is, s máris kaphatsz cserébe egy kis konfliktust, vitát, veszekedést. Nem muszáj tudatosan keresni a bajt, ha viszont előre felkészülsz ezekre a nehéz napokra, akkor elkerülheted a problémákat. Ha teheted, vegyél ki néhány nap szabadságot, időszerű, hogy végre kipihend az elmúlt hetek nehézségeit.

Szerelem: Problémás pillanatok nehezíthetik meg társkapcsolatodat is, de már a hétvégére rendeződhetnek a dolgok. A feszültséggel teli időszak miatt most nehezen nyílsz meg egy új szerelem felé.

Rák

Hangulatod változékonnyá válhat, úgy érezheted, szinte semmi nem sikerül a héten. Még ha nehéz is, fogadd el ezt a helyzetet, ne vegyél magadra minden apróságot, s ne bonyolódj olyan vitákba, amelyekbe máskor sosem mennél bele. Ez az érzelmi ingadozás a hét közepén fokozódhat, s alaposan megvisel. Néhány napos pihenéssel s őszinte beszélgetéssel gyorsan orvosolható lenne a helyzet.

Szerelem: A Rákok meglévő kapcsolatában némi galiba adódhat a hét közepén. A magányosoknak nem ezek a napok hozzák meg a várva várt változást a szívügyek terén.

Oroszlán

A hét elején a jegyedben járó Hold arra sarkallhat, hogy újra nekifuss a tanulásnak, sportolj, vagy éppen saját vállalkozásba fogj. Ha van ilyen jellegű terved, szánj erre most több időt és energiát, vágyad jó úton haladhat a cél felé. Ha esetleg „csak” munkahelyet váltanál, arra is nagyszerű lehetőség adódik már keddtől. Készülhetsz a hétvégére tervezett programokra is: könnyen új barátokra lelhetsz, s hosszú távon is számíthatsz a támogatásukra.

Szerelem: Egy futó flört alaposan felbolygathatja lelkivilágodat, akár van partnered, akár nincs. Légy óvatos, lásd a fától az erdőt, ne ugorj bele az ismeretlenbe, nagyot csalódhatsz!

Szűz

Iszonyatos mennyiségű felesleges energiával rendelkezel most, nem is tudsz vele hirtelenjében mit kezdeni, s ha környezeted is gátolni akarna munkádban, tanulásodban, azt bizony nem hagynád szó nélkül. Épp ezért kellene találnod magadnak valami pluszelfoglaltságot, különben megtörténhet, hogy könnyen a környezetedben lévők idegeire mész! Bármibe kezdesz, a végére tudsz érni még a héten, és sikereket könyvelhetsz el!

Szerelem: A párkereső Szüzek ezekben a napokban bárkit le tudnak venni a lábukról, jó eséllyel indulhatsz párkereső túrára! Az elkötelezettek mutassák ki érzelmeiket, a társnak is szüksége van néha erre!

Mérleg

Apró félreértések, értelmetlen összetűzések, érthetetlen dolgok követik egymást, így megnehezíthetik életedet a hét elején. Sem te, sem környezeted nem ismer rád, hisz nem ez a „kiállhatatlanság” jellemző rád máskor. Ne hagyd, hogy egy kívülálló személy vagy történés így kizökkentsen nyugalmadból. Hisz emiatt nemcsak feladataidat nem tudod elvégezni, hanem családoddal vagy épp barátaiddal is összeakaszthatod a bajszod.

Szerelem: Az érzelmek téren is figyelj oda jobban, mit mondasz, és hogyan, különben itt is elkerülhetetlen lesz egy konfliktus. A párkeresőknek csak a hétvége kedvező ismerkedésre, flörtölésre.

Skorpió

A Nap ezen a héten hosszú időre elhagyja a Skorpió jegyet, ezt megérezheted, például általános energiagyengeség, kedvetlenség, tanácstalanság formájában. Túlterhelt vagy, és a megoldatlan problémák mellé még bevállalsz néhány pluszfeladatot. Ezzel túlfeszítheted a húrt, s ennek közvetlen környezeted nem fog örülni. Felesleges feszültségedet inkább sportolással, takarítással vagy egy nagy kirándulással vezesd le!

Szerelem: A szívügyek terén is fontos a kellő körültekintés, és figyelj partnered igényeire. Ha még keresed az igazit, a hétvégén alkalmad nyílhat egy új szerelem bevonzására.

Nyilas

A Nap végre újra eléri a te jegyed a héten, s ez bizony nagyon is sokat segíthet abban, hogy szép és emlékezetes időszaknak nézz elébe: sikeres lehetsz, jól érezheted magad a bőrödben, s ennek szeretteid is csak örülni tudnak. Könnyedén veszed az esetleges akadályokat, s még egy nagyon jó megállapodást is köthetsz, mindezt úgy, hogy nem várt lehetőséget aknázhatsz ki. Jól teszed, ha energiáidat a munkádba fekteted.

Szerelem: Társkapcsolatodban igazán nincs mitől félned, jól alakulnak dolgaid. Ha viszont még keresed a nagy Őt, nézz körül, és keress magadnak párt, ezek a napok erre kiválóan alkalmasak!


Bak

A Vénusz a Bak jegyben jár, s most inkább hullámzó, változó érzelmeket, konfliktushelyzeteket okozhat neked, gyakran fogod úgy érezni magad, mintha csak egy hullámvasúton ülnél. Ugyanakkor akad jó oldala is a helyzetnek, hisz szerencsére néhány pozitív dolog kárpótol az előbbiekért. Ez a hét egy bel- vagy külföldi utazásnak is kedvez, ha ilyen irányú terveid lennének, ne halogasd tovább a készülődést! Ha teheted, szánj elegendő időt a pihenésre és a szórakozásra is.

Szerelem: Ha még keresed a másik feled, nagyon jó alkalom nyílik a flörtölésre csütörtöktől. Ha már van valakid, szánjatok az eddiginél sokkal több időt egymásra!

Vízöntő

A hét elején munkád, karriered, esetleg saját vállalkozásod terén számíthatsz kellemetlenségre, nehézségre, például egy apró félreértés miatt. Azonban fontos lenne, hogy ne dugd a fejed a homokba, hisz ha hajlandó lennél tisztázni a dolgot, kedvezően alakulna számodra a helyzet. Ne húzd az időt, helyre kell hozni ezt az ügyet, különösen azért, mert akár az állásod, vállalkozásnál egy szerződéskötés is múlhat ezen!

Szerelem: Sajnos könnyen összetűzésbe kerülhetsz társaddal is, de hétvégére már minden jóra fordul. Ha még keresed a másik feled, pénteken és szombaton megtalálhatod.

Halak

Harmonikus, szinte már-már túlságosan is kiegyensúlyozott, nyugodt napok követik egymást, új ismeretségeket és barátságokat köthetsz, akár egy nagyobb üzletet is megcsíphetsz így az év vége felé közeledve, s ezek nagy segítségedre lehetnek a közeli és távoli jövőben egyaránt. Karriered, szellemi fejlődésed most stagnál, szinte unalmasan telnek a napok, legszívesebben otthagynál csapot-papot, de sajnos nem teheted.

Szerelem: Ha még magány a társad, végre eljöhet a te időd a hétvégén, hogy találj magadnak valakit. A párban élő Halak dobják fel kapcsolatukat egy kis izgalommal.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top