Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 12. szerda)

Kedves Kos!

A Hold a Bika jegyében és ezzel egy jeggyel a tied mellett áll. Ez nyugalmat hoz, lelassítja az életedet. Ehhez természetesen hozzá kell magadat szoktatnod. Lehetőleg ne botolj meg a saját lábadban csak azért, mert nemigen tudod, hogyan tovább. Délutánig megszokod az új helyzetet, és innen már minden a helyén van. Délután a Vénusz belép a Bak jegyébe, innentől a szerelem kerül előtérbe a munkával szemben.

Kedves Bika!

Most a Holdé vagy. A te jegyedben áll, különleges energiával tölt fel. Arra használhatod, hogy több szeretetet hozzon, hogy gyümölcsözőbbé tegye életedet. Annyit kell csak tenned, hogy nyílt légy. Képzeld mindig el, hogy karjaidat kitárod, hogy magadba fogadd a Holdat. Este különösen receptív vagy. Gondolatban mondd el a Holdnak problémáidat, vágyaidat.

Kedves Ikrek!

A bensőd érzi jövetelét, örül, és kész a találkozásra a jó Holddal, amely ma a Bika jegyében áll, egész közel a te jegyedhez. Ez izgalomba hoz, és kissé elvisz a valóságtól. Úgy is lehetne mondani, többet álmodsz, mint amennyit ébren vagy. Ez csodálatos, feltéve, hogy módodban áll szabadon tenni, amihez kedved van. Veszélyes viszont, ha a mindennapok feladataival kell megbirkóznod.

Kedves Rák!

A Hold belépett a Bika jegyébe, ami számodra pozitív hatást jelent. Energiája hozzád áramlik, kitölt, boldogít. Ez az állás mindig csodálatos hatású. Olyan, mintha jó szellemek állnának az oldaladon. Esetleges hibáidat helyrehozza, de azért ne hagyatkozz rá teljesen, és ne vakon és süketen kódorogj mindenfelé.

Kedves Oroszlán!

Ma nehéz napod lesz, mert a Hold kedvezőtlen pozíciót vesz fel a Bika jegyében. Követelésekkel állnak eléd. Belső nyomás alakul ki benned: muszáj teljesíteni, megmutatni, mire vagy képes. Mivel a legtöbb planéta kedvezőtlenül helyezkedik el, ezt nehezen valósítod meg. Ne add fel mindjárt az első akadálynál! Megbánnád.

Kedves Szűz!

A Hold átváltott a barátságos Bika jegyébe. A Nappal és a Merkúrral a Skorpió jegyében csodálatos kombinációt ad egy olyan naphoz, amelyről a Szűz szülöttek híresek: minden a legnagyobb rendben van, mindent jól tettél. Tulajdonképpen kár, hogy a világ nem csak Szüzekből áll.

Kedves Mérleg!

A Vénusz délután belép a Bak jegyébe, a megváltozott szerelmi energiákat igazán csak pár nap után fogod érezni. A Nyilas–Vénusz könnyedsége elvész. Több figyelmet fordítasz az állandóságra és a rendre – a szerelemben is. Hűség, megbízhatóság – sok múlik most ezen. A nap kellemes és hatékony lesz.

Kedves Skorpió!

Mielőtt belépne a Bak jegyébe, a Vénusz a Plútóval lép kapcsolatba. A nap relatíve kemény lesz. Mindenki a saját érdekeiért küzd. Senki sem figyel a másikra. Mindenki szenvedélyesen veti bele magát a munkába. Nem csoda, hogy könnyen alakulnak ki veszekedések, összetűzések.

Kedves Nyilas!

A Hold ma a föld elemű Bika jegyében áll. Ez fékező hatású, kedélyessé teszi a napot. A Vénusz és a Plútó kapcsolatba lépnek, támaszt jelentenek számodra, dominánssá és direktté tesznek. Sok mondanivalód van, és szeretnéd, ha mindenki úgy táncolna, ahogy te fütyülsz. Ez feszültségekhez vezet. Estére alaposan kimerülsz.

Kedves Bak!

A Holddal a Bika jegyében most az élet gyakorlati oldaláról van szó. Ha valakinek gondjai vannak, te tudod a megoldást gazdag tapasztalataid révén. Körültekintésed és tárgyilagos hozzáállásod jó fogadtatásra talál. Szerelmi életed ma intenzívebbé válik. A Vénusz ugyanis a Plútóval találkozik, mielőtt átlép a te jegyedbe. Hallgass érzéseidre, adj nekik több teret!

Kedves Vízöntő!

A Vénusz ma belép a Bak jegyébe, ezzel 12. házadba. Ez hosszú távon hatással van szakmai és érzelmi életedre. Egész jól kijössz egyedül, és nem egy működő kapcsolat alapján határozod meg a boldogságot. A következő hetekben nemigen érdekelnek új kapcsolatok. A szerda maga kellemes lesz, menj el vacsorázni, és élvezd a szép estét.

Kedves Halak!

A Vénusz ma belép a Bak jegyébe. Ez az új helyzet előnyös a számodra. 11. házad energiái aktivizálódnak. A váltás előtt azonban a Vénusz még kapcsolatba lép Plútóval. Olyan emberek bukkannak fel körülötted, akik megjátsszák a fontosat, nyomást próbálnak gyakorolni rád, és mutogatják, mekkora hatalmuk van.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top