Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 11. kedd)

Kedves Kos!

A Hold még ma is a jegyedben áll, és gazdag érzelmi életet ajándékoz neked. Jól érzed magad a bőrödben. Vigyázz, hogy az energiát, amellyel a Hold ajándékoz meg, jól használd fel, ugyanis ugyanez a Hold spontánná és meggondolatlanná is tesz. Fékezd hát magad, ha úgy érzed, hogy el akar szaladni veled a ló. Haladj lépésenként. Az este nyugodtabb lesz, mert a Hold átlép a Bika jegyébe.

Kedves Bika!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kellemetlenül érzi magát a Nyilas jegyében, és sajnos más bolygók sem segítik az előrehaladásban. Szerencsére a Hold már egész közel van, este belép a Bika jegyébe. Az addig eltelő időnek különös varázsa van: nyílt vagy, de nehézségeid is vannak a való világgal, amely meglehetősen durván találkozik veled olykor. Vigyázz magadra, kíméld magad, tarts gyakran szünetet. Számolj azzal is, hogy megzavarnak.

Kedves Ikrek!

Akár az előző napon, kísérőid egy jóakaratú Hold és egy kitűnő Vénusz. Ha a Hold és a Vénusz egyedül állnának az égen, élvezhetnéd az életet, elfelejthetnéd mindazt, amire nem szívesen emlékszel. Ám a Nap, a Merkúr és a Mars a Skorpió jegyében állnak, és téged is méla, őszies hangulatba ringatnak.

Kedves Rák!

Bár a Hold még ma is a számodra előnytelen Kos jegyében jár, veszít erejéből, ahogy a Bika jegyéhez közelít. Délelőtt jó hatást keltesz, mert segítséget nyújtasz valakinek. Délután teljesen bedobod magad, és jobb teljesítményt nyújtasz a többieknél. Egyre lazábbnak, könnyedebbnek érzed magad, és egy holdszünet kellemes pihenést biztosít éjjel.

Kedves Oroszlán!

A Hold a Kos jegyében áll. Ez kedvez neked. Most kifejlődhetnek tudat alatti energiáid. Legalábbis nem állsz a saját magad útjában. A Jupitertől és az Uránusztól is jó hatások érnek, a szerencse is melléd szegődhet. Kincset ugyan nem találsz, ahhoz a többi bolygó nem áll elég jól, de valami sikerülni fog.

Kedves Szűz!

A Hold továbbra is a számodra kedvezőtlen Kos jegyében áll, kapkodóvá, nyugtalanná tesz. A megoldás: ne hagyd magad sürgetni, gyakran tarts szünetet, törekedj tudatosan nyugodtnak lenni! A Nap és a Szaturnusz egymáshoz húzódnak és erős hidat alkotnak. Jó kilátásaid vannak a nyereségre és a sikerre.

Kedves Mérleg!

Ma a Nap és a Szaturnusz szövetkeznek, és arra késztetnek, hogy több világosságot és rendet vigyél az életedbe. Szenteld ma magad azoknak a feladatoknak, amelyeket bár el kell végezned, nem okoznak különösebb örömet, most azonban könnyedén túljutsz rajtuk. Megelégedett és megkönnyebbült leszel utána. Este a Hold belép a Bika jegyébe, érzéki éjszaka vár rád.

Kedves Skorpió!

Mindig akkor, amikor röviddel azelőtt állsz, hogy elveszítsd magad alól a talajt, a Szaturnusz veszi kézbe a dolgokat. Ma is ezt teszi. Kapcsolatba lép a Nappal, és fékezi boldogságodat, de nem semmisíti meg. Jó hangulatban, de meggondoltan és óvatosan haladsz tovább. Ha úgy érzed, hogy temperamentumod magával ragad, fékezd magad, úgy nem neki kell megtennie…

Kedves Nyilas!

Hogy némileg a földön maradj, és el ne szállj egészen, segít a Szaturnusz. Szembesít tökéletlenségeddel, gyengéiddel: mások kritikusan felhívják figyelmedet az általad elkövetett hibákra. Korlátozd ma magad a lényegre, kövess egy pontos tervet, akkor van esélyed arra, hogy jól és legalább félig-meddig sikeresen fejezd be a napot.

Kedves Bak!

Még mindig ellenállást kell leküzdened. Különösen a családban lehetnek problémák. A Nap és a Szaturnusz kedvező kapcsolata segít, hogy elrendezz mindent, ami fontos. Köss kompromisszumokat, mert elveken lovagolni csak tovább bonyolítja a dolgokat. A végén csak görcsös maradnál és kikészülnél.

Kedves Vízöntő!

A mai nap gyakorlatilag a tegnapi ellentéte. Az egész lendületed elvész, kételyek fognak el. A Szaturnusz a bűnös. Ami tegnap olyan könnyű volt, mára nehézzé válik. Nem tudsz döntéseket hozni, semmi sem mozog előre. Egy helyben toporogsz, és el kell viselned, hogy mások jobbak nálad. Legalább az estéd szép lesz, élvezd ki, akármi is történt napközben!

Kedves Halak!

Minden jókedv dacára, amely még mindig uralkodik, ma a Szaturnusz hatása is érvényre jut. Ez egy kicsit lenyomja a hangulatot, kissé kellemetlen kérdéseket teszel fel magadnak. Leginkább azoknak, akik egyedül élnek, lesz elegük ebből az állapotból, de nem jutnak többre a morfondírozásnál. Az este a Hold szünetel, és ez megnyugtat.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top