Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. november 10-től 2008. november 16-ig

Kos

Mozgalmas, intenzív hatásokkal teli napok követik egymást, nagyon érdekes változásokra van kilátásod, különösen a munka és a karrier területén kedveznek neked a csillagok, megmutatják erejüket. Használd ki ezt a kedvező időszakot, hogy anyagilag, erkölcsileg és érzelmileg is stabilizálódj. Figyeld a széljárást, mert neked kedvez. Olyan dolgok közelednek feléd, amelyekért régóta küzdöttél, s most kézzelfogható távolságba kerültek.

Szerelem: Érzelmi életedben is helyreáll a rend, ha eddig kuszaság uralta volna! Ha netán szakításon töröd a fejed, itt az ideje! A magányosok egy részének is be kell látnia, hogy a régi szerelemről ideje lemondani.

Bika

A Hold a hét közepén a te jegyedet erősíti, érzelmileg befolyásolhat, ez ösztönösen arra sarkallhat, hogy segíts azon embertársaidon, akik bajban vannak. Veled is megeshet, hogy segítséget kell kérned valakitől, s már megtapasztalhattad, milyen jó érzés, ha valaki önzetlenül a kezét nyújtja feléd. Jótett helyébe jót várj, már a hét végén kaphatsz egy tippet vagy ötletet attól az embertől, akit kihúztál a gödörből.

Szerelem: Mindamellett, hogy mások gondjait-bajait megoldod, saját érzelmi életedet is rendbe kellene tenned. Ha még keresed az igazit, légy türelemmel a jövő hétig.

Ikrek

Fáradtnak, nyűgösnek, kiegyensúlyozatlannak, sőt szinte mérhetetlenül kedvetlennek érezheted magad a hét első felében, tele vagy feladatokkal, nincs kedved nekikezdeni a munkának, pedig nagyon kellene! Azt tapasztalhatod, hogy bármerre lépsz, falakba ütközöl. Ez részben a te hibád, hisz már az elmúlt hetekben sem volt elég időd a pihenésre, s az általános fáradtság most érheti el nálad a tetőpontot. Péntekre már javul a helyzet, csökken benned a feszültség.

Szerelem: Szívügyeidet is elhanyagoltad kissé, így a hétvégét mindenképpen szánd arra, hogy partnered kedvében járj. A magányosok szintén fontos változásra számíthatnak szombaton.

Rák

Nagyszerűen alakulnak dolgaid, igazán nincs okod a panaszra vagy az aggodalomra, az átlagosnál sokkal kiegyensúlyozottabb vagy, elmondható, hogy jól érzed magad a bőrödben. Ezekben a napokban is tegyél meg mindent azért, hogy elismerjék munkádat, tehetségedet, kreativitásodat. Nem árt, ha tudod, hosszú távon mostani cselekedeteid meg fogják hozni a várva várt sikereket. Fontos megbeszélésekre kerülhet sor a hét közepén, ha netán új munkalehetőséged adódna, most ne utasítsd vissza!

Szerelem: Az érzelmek terén nyugalmas időszakot élsz meg, kapcsolatod harmonikus. A párjukat keresőknek a péntek igazán kedvező új szerelem váratlan megérkezésére…

Oroszlán

Tudjuk, hogy rád szinte minden környezeti változás hatással van, ugyanakkor annak ellenére, hogy november közepe van, és az idő sem kegyes hozzánk, nincs okod az aggodalomra vagy az elkeseredésre. Használd tehetségedet és kreativitásodat, ez nagyon jót tehet előmenetelednek, mentális fejlődésednek. Jó esélyed van arra, hogy olyan területen mutasd meg magad, amely eddig ismeretlen volt a számodra, mindezt úgy, hogy más emberek elismerését is kivívhatod magadnak.

Szerelem: A szívügyek terén nyugodt időszak köszönt rád, jól éled meg párkapcsolatodat. A nagy Őt kereső Oroszlánok jó eséllyel indulnak vadászatra a hét második felében.

Szűz

Talán-talán kissé többet aggodalmaskodsz a kelleténél mostanság? Folyamatosan attól félsz, hogy valami történik, vagy épp nem tudod megoldani a feladataidat? Pedig valójában semmi indok nincs arra, hogy a végletekig gyötörd magad, inkább fektesd energiádat munkádba, ha netán van egy kis szabadidőd, találkozz régi ismerőseiddel, mozdulj ki otthonról. A pénteki napon már érezheted a változás pozitív hatású szelét!

Szerelem: Érzelmeidet illetően is sürgős változtatásokra van szükség, jót tenne nektek egy közös program és beszélgetés. A magányosok egy részét a hétvégén érheti szerelmi áramütés…

Mérleg

Kellemes és pozitív hatásokkal teli hét köszönt be, nyugalommal teli, jelentős izgalmaktól mentes időszakot élsz meg. Felfordulás legfeljebb csak akkor adódhat, ha saját magadnak lesz eleged a harmóniából, s valamilyen izgalomra vágysz. Te mindent megtettél mostanában azért, hogy jól érezd magad a bőrödben, s annak is eljött az ideje, hogy élvezd az élet naposabbik oldalát. A hétvégén foglalkozz szeretteiddel, találkozz ismerőseiddel.

Szerelem: A Vénusz segítségedre lesz abban, hogy társkapcsolatodat még jobban megszilárdítsd. A magányos Mérlegek elfelejthetik az egyedül töltött napokat, jöhet a szerelem!

Skorpió

A Mars erőteljes hatását érezheted, hisz a saját jegyedben jár még ezen a héten. Ez némi erőszakra, agresszív megnyilvánulásokra adhat okot életedben, amelyeket nagyon rosszul élhetsz meg. Váratlan és kellemetlen támadások érhetnek a munkahelyeden, a közlekedésben vagy akár a szeretteid körében. Légy a megszokottnál is türelmesebb környezeteddel, s tudatosítsd magadban: ezt a helyzetet a csillagállásnak köszönheted, nem magadnak.

Szerelem: Az érzelmek terén is találhattok okot egy kisebb konfliktus kirobbanására, de ez még nem okoz komoly problémát. A szingliknek még egy kis időre van szükségük az igazi felleléséhez.

Nyilas

A jegyedből kilépő Vénusz nem avatkozik életedbe, érzelmileg nem terhel le vagy zavar össze. Dolgos hétköznapok követik egymást, mindezt úgy, hogy végre megvalósíthatod egy régi, titkolt álmodat, vágyadat. Itt az idő arra, hogy ne csak gondolatban hajts végre egy feladatot, hanem a való életben is véghezvidd elképzelésedet. Egymagad is jól boldogulsz, szinte gyerekjátékként teljesíted tervedet, és sikerrel be is fejezed.

Szerelem: Izgalommal teli hét jön, párkapcsolatod most elmélyülhet. A magányos Nyilasok keressék a lehetőséget az ismerkedésre, most összejöhet a várva várt „nagy találkozás”.


Bak

A hét közepén a Vénusz belép a Bakba, így sarkallhat téged a mihamarabbi változtatásra! Érdekes és új emberi kapcsolatok alakulhatnak ki most. Például találkozhatsz egy olyan személlyel, akivel kölcsönösen mély benyomással lehettek egymásra, sőt akár hosszú távú barátság vagy kiváló üzletkötés születhet megismerkedésetekből. Épp itt az ideje, hogy az elmúlt két hétben veled történt negatív eseményeken túltedd magad, s ismét meglásd az élet napos oldalát.

Szerelem: Az érzelmek terén is úgy vélheted, akadályokba ütközöl, nem mennek a dolgaitok, pedig csak a kommunikációs csatornákon kellene javítani. A magányosok a hétvégén ne utasítsanak el egyetlen meghívást se!

Vízöntő

Ötleteidet, időszerű terveidet most gátak nélkül véghez tudod vinni, karriered terén léphetsz nagyot előre, megnő az esély arra, hogy végre elismerje környezeted: a munkád és erőlködésed nem hasztalan. Ugyan ettől a felismeréstől jelentősen nem változik semmi, ugyanakkor lelkivilágod kiegyensúlyozottabbá válhat, így az állandó feszültség is csökkenhet. Figyelj oda arra, hogy karriered mellett ne hanyagold el szeretteidet sem!

Szerelem: Magánéletedben is új szelek fújhatnak, szép napok köszöntenek a párkapcsolatban élőkre, és azokra is, akik még keresik másik felüket…

Halak

A hét első két napán hajlamossá válhatsz az álmodozásra, ennek eredményeképpen pedig némi figyelmetlenségre, szétszórtságra. Ezért jobban oda kell figyelned teendőidre és értékeidre egyaránt. Szánj időt környezetedre, próbálj meg örülni mások sikerének, ne burkolózz be a magányt társul hívva. Ahogy közeledik a hétvége, észre fogod venni, hogy minden sokkal könnyebben sikerül, erőlködés nélkül halad minden a maga útján!

Szerelem: Élvezd a szerelmet, most talán több időt tudtok egymásnak szentelni, mint máskor. A párjukat még kereső Halak a hét második felében sikerrel járhatnak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top