Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 09. vasárnap)

Kedves Kos!

A legjobb, ha dél felé kivonod magad a forgalomból, és megvárod, amíg a Hold estefelé belép saját jegyedbe. Az este a hét legszebb estéje lesz, csodálatos érzések uralkodnak el rajtad.

 

Kedves Bika!

Ma már nem vagy olyan aktív, mint tegnap. Észreveszed, hogy lazítanod kellene, hogy ki kell pihenned magad. Ez jól sikerül, ha egészen egyedül maradsz. Este, mikor a Hold a Kos jegyébe lép, egészen visszavonulsz regenerálódni. Aludni is korán mégy.

 

Kedves Ikrek!

Míg napközben egész idő alatt nyomod a féket, estére megmutatod temperamentumos oldaladat. A Holddal a Kos jegyében partihangulatod lesz, meghívod barátaidat, és jót mulattok.

 

Kedves Rák!

A délelőtt folyamán mellőzd a kontaktust másokkal. Magaddal leszel elfoglalva, nyugalomra van szükséged, másképp szükségtelenül konfliktusokba bonyolódsz. Este a Hold belép a Kos jegyébe. Egyszerre felpezsdül az életed, egyre-másra jelentkeznek ismerősök, barátok minden irányból.

 

Kedves Oroszlán!

Ez a nap ismét feszült lesz. Leginkább a tartós kapcsolatban élők körül forr minden. Este sokat hangoskodsz. Inkább tartsd vissza egy kicsit magad, ha nem akarsz kellemetlenséget!

 

Kedves Szűz!

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy társaddal érzelmeitekről beszéljetek. Az is fontos, hogy érzéseidet bátran és kozmetikázás nélkül kimutasd. Egy rövid szünet után a Hold az este belép a Kos jegyébe, a kényelmes, érzelemdús napot bolondos, jókedvű este követi.

 

Kedves Mérleg!

A Hold a Halak jegyében és a vasárnap egy pompás, ellustálkodott napot ad. Nem kell semmit csinálnod, ne tervezz semmi nagyobb dolgot, nyugodtan álmodozz, pihend ki magad. Kedved szerint egyedül maradhatsz, de társaságban is jól fogod érezni magad. Ez a legjobb előkészület a következő hétre.

 

Kedves Skorpió!

Egész nap a Halak jegyében áll a Hold, ami a te jegyed számára kedvező helyzet. Teljes örömmel élvezed ezt a pihenőnapot. Élvezd az élet apró ajándékait, és szükség esetén maradj egyedül, ha valaki irigykedik is erre. Az este ismét kissé nyugtalan lesz.

 

Kedves Nyilas!

Egész vasárnapodat az ágyban töltheted, és hivatkozhatsz a Holdra, amely a IV. házadban áll. A másik lehetőség, hogy valami olyan tevékenységet folytatsz, amellyel otthonodat megszépíted. Ha misztikus hajlamaid vannak, jó lesz meditálnod. Ebben segít a Hold a Halak jegyében, közelebb hoz magához és elrendeltetésedhez.

 

Kedves Bak!

A „szent” Halak jegyében álló Hold estig marad, különös fénybe von, kedvessé és méltóságossá tesz. Szerencsés, aki a közeledben lehet. Este azután belép a Hold a Kos jegyébe. Valaki idegesíteni fog, sőt talán zaklatni is. Adj neki méltó választ.

 

Kedves Vízöntő!

A Hold a Halak jegyében gyakorlatilag engedélyt ad neked, hogy ezt a vasárnapot különösebb sietség nélkül töltsd el, álmodozz, olvass könyvet, nézz meg egy filmet, egyél valami finomat, légy egyszerűen kedves. Csodálatosan tudsz lazítani és új erőt tankolni. A Kos jegyében álló Hold este még egyszer felvidít.

 

Kedves Halak!

A délelőtt közvetlen folytatása a csodálatos szombatnak. Rengeteg energiád van, sportolj, menj sétálni, találkozz a barátaiddal egy kávézóban. Déltől vonulj vissza, és nyugodtan készülj a hétfőre, a következő munkahétre. A Kos jegyében álló Hold ellát kitartással és energiával.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top