Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 07. péntek)

Kedves Kos!

Egy szünet után a Hold a Halak jegyében áll. Össze vagy zavarva, viszont ezzel egyidejűleg boldog, bizakodó vagy, és sokkal kisebb nyomást kell elviselned, mint az utolsó napokban. Fontos üzleti találkozókról azonban lebeszélnélek. Nem lennél az összpontosítás, odafigyelés magas fokán.

 

Kedves Bika!

Dél felé a Hold már kedvező pozícióban áll a Halak jegyében, és kellemessé teszi a napodat. Ismét élvezed az életet. Valaki örömöt okoz neked, meglepő ajánlatot tesz. A meglepetés a szűkebb baráti körből jön. Este érdekes beszélgetéseket fogsz folytatni. Közel kerültél valakihez.

 

 

Kedves Ikrek!

A mai napon nem igazán tudsz feladataidra összpontosítani. Délelőtt szünetel a Hold hatása, majd pedig belép a Halak jegyébe. Leginkább álmodozással és pihenéssel töltheted az időt, a munka és a kötelességteljesítés most amúgy is nehezedre esik. Ez a háztartásra és a rutinmunkákra is vonatkozik. Egyszerűen nincs kedved.

 

Kedves Rák!

Kora délelőtt a Hold nem hat, legjobb, ha magad is munkaszünetet tartasz. Úgy igazán déltájban látsz a munkához. Ekkor ugyanis a Hold a Rák jegyével rokon Halak jegyébe lép. Valamilyen módon foglalkoznod kell mások pénzügyeivel, talán a banki dolgaidat is rendezhetnéd…

 

Kedves Oroszlán!

Hihetetlen, de igaz. Alig lehet rád ismerni. Miután a Hold a Halak jegyébe lépett, csendesnek, békésnek mutatod magad, és minden vagy, csak nem egoista. Csak nem tanultál valamit? Úgy tűnik, igen. Kompromisszumot keresel, beilleszkedsz. Jól teszed.

 

Kedves Szűz!

Amikor a reggeli órák után a Hold hatása megszűnik, nyugalom lép a kapkodás helyébe. A Hold belép a Halak jegyébe, vigyázz, könnyebben tudnak rávenni egyes dolgokra, be is csaphatnak. Nehezen tudod olyannak látni a többieket, mint amilyenek. Szeretnél segíteni, de nem biztos, hogy jól fogsz hozzá. Mások könnyedén kihasználnak, te erre elkeseredetten reagálsz.

 

Kedves Mérleg!

Dél felé a Hold belép a Halak jegyébe. Ez intő jel számodra, hogy könnyen elveszítheted a mértéket. Előfordulhat, hogy hagyod magad a munkától elnyomni. Lehet az is, hogy emberi kapcsolataidban adsz többet annál, amennyit kellene. Tanácsom: tedd a kötelességed, se többet, se kevesebbet!

 

Kedves Skorpió!

A délelőtt még a Vízöntő jegyében álló Hold táplálja fantáziádat, vad álmokat látsz. Dél felé a Hold átlép a Halak jegyébe, ezzel 5. házadba. Ez boldogságot és szerelmet vonz magához. Nem vad, szenvedélyes szerelmet, inkább csendeset, bensőségeset, amelyben két ember összeolvad, eggyé válik.

 

Kedves Nyilas!

Délig a Vízöntő jegyében áll a Hold, előrehajt, segít utadon. Jó, ha ebédidőd ennek az időszaknak a végére esik, mert ekkor szünetel a hatása. Ezután átlép a Halak jegyébe, amely a te IV. házad. Fordítsd befelé figyelmedet, boldogságot és megelégedést ne a külsőségekben keress, hanem ott, ahol a lelked lakik.

 

Kedves Bak!

Amíg a Hold a Vízöntő jegyében jár (délig) fontos, hogy hajlékony maradj, és ne reagálj mereven. A Hold ezután átvált a Halak jegyébe, 3. házadba, a közlekedéssel kapcsolatos területre. Ez valami földön kívüli hatást ad neked. Ez tesz igazán hihetővé, elveszi nehézkességedet.

 

Kedves Vízöntő!

Mindegy, mit álmodtál, a reggel szép lesz. Védőangyalod a nap küszöbéig kísért. Vidáman ébredsz. A reggeli órákban elvégzed aznapi feladataidat, később szünetel a Hold hatása, majd a Halak jegyébe lépve munkanapod befejezésére ösztönöz. Jobb ha már nem teszel semmit, ami stresszt okozhat számodra.

 

Kedves Halak!

A késő délelőtti órákban fáradtan érzed magad, kikészültél. Nem csoda, a Hold szünetel, mielőtt belépne saját jegyedbe. Ez elveszi utolsó erőidet is. Déltől viszont zöld jelzést adnak a csillagok, a hátráltató energiáktól végleg megszabadulsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top