Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 06. csütörtök)

Kedves Kos!

Igazán jó napról ma sem beszélhetünk, de egy nehéz hét legjobb napja lesz. A Hold még mindig segít téged. Másfelől a Merkúr és a Neptunusz hatása még mindig érezhető. Ez legalábbis a fantáziádat izgatja. Ha kreatív munkát végzel, az előnyöket biztosít számodra. A háztartások mindennapjában mindenfajta szépítés, csinosítás jól sikerül ma.

 

Kedves Bika!

Jó ízlésedről teszel ma tanúbizonyságot. Vigyázz! Könnyen csúszik ki a kezed közül a pénz. Gondold meg jól, hogy pont ma kell-e ruhatáradat az új divat szerint felújítanod! Exkluzív és drága lesz. Jól teszed, ha ma többet teszel egészségedért, testedért.

 

Kedves Ikrek!

Egy kritikus hét legjobb napja kezdődik. Ez nem jelent egyből fantasztikus teljesítményeket, de a hangulat jó. Sok fantáziát viszel magaddal. Alkotómunkát végezhetsz, bizonyos dolgokat több szemszögből is megvizsgálhatsz. Az esti órákban a Mars kellemetlen szögben áll a Holddal, vacsorázz keveset és csak könnyűt.

 

Kedves Rák!

A Vízöntő jegyében álló Holddal és két kritikus kapcsolatával főleg a kora reggel és a késő este lesz problémás. A köztes időben még sikeres is lehetsz. Koncentrálj a reggel és este közötti időre. Az éjszakád meglehetősen nyugtalan lesz, készíts elő ágyad mellé olvasnivalót és könnyebb altatót.

 

Kedves Oroszlán!

A Hold továbbra is a Vízöntő jegyében jár, a Neptunusz és a Vénusz még hatást gyakorolnak rád. Ezek isteni szerelemcsillagok, megnyílnak az Oroszlánok szívei, ismét béke uralkodik az eddigi civakodás helyett. Ha még feszültséget érzel izmaidban (tarkó, hát), mozogj sokat, tombold ki magad!

 

Kedves Szűz!

A Hold még mindig a Vízöntő jegyében van. Nem kell feltétlenül saját módszereidhez ragaszkodnod, mutass érdeklődést mások javaslatai iránt is. Legalább tanulmányozd őket! Idegességed kimeríthet. Fordíts figyelmet a pihenés fázisaira!

 

Kedves Mérleg!

A Merkúr most a Skorpió jegyében hat. Ez azt jelentheti, hogy aggódsz anyagi helyzeted miatt. Előfordulhat ugyan, hogy tényleg reális problémáid vannak, de 100 esetből 99-szer semmi okod nincs rá. Szóval kár feleslegesen izgatnod magad!

 

Kedves Skorpió!

A Hold a Vízöntő jegyében, a családodat szimbolizáló IV. házadban áll. Ez táplálja belső meggyőződésedet és felkelti előérzetedet. Ha benső önmagadba nézel, világok nyílnak meg előtted. Ötleteid támadnak, amelyekkel sikert arathatsz. Figyelj belső képeidre, fontos kérdésekre kaphatsz választ, magadéra és másokéra is.

 

Kedves Nyilas!

A Hold a Vízöntő jegyében egyengeti utadat. Anélkül, hogy észrevennéd, eltakarítja az akadályokat előled, emberekkel hoz össze, akik jó hatással vannak rád, és tovább segítenek. Különösen feszültnek ígérkezik a Hold kapcsolata a Vénusszal és a Marssal az este. Az egyik szerelmet, a másik veszekedést ígér. Megint azon múlik, hogyan választasz.

 

Kedves Bak!

Ma erről szól a napod: adni és kapni. Igazodj ehhez a kozmikus alaptörvényhez, különben karmikus jogtalanságot követsz el, és hosszú távon elfordítod magadtól az embereket. A Hold a Vízöntőben még mindig az anyagi javaidat jelző házadban tartózkodik, és arra figyelmeztet, hogy éppolyan sokat kell adnod, mint amennyit másoktól elvársz és/vagy kapsz.

 

Kedves Vízöntő!

A Hold ma még a te jegyedben marad, és a Neptunusszal, a Vénusszal és a Marssal találkozik. Ez azt jelzi, hogy te is emberekkel találkozol, és ezeket a találkozásokat élvezni fogod. Késő délután egy jó baráttal futsz össze, később valakivel, akit szeretsz. Kevéssel éjfél előtt vitába keveredhetsz valakivel – ha már aludnál, akkor álmodban…

 

Kedves Halak!

A reggeli órákban veszekedés lóg a levegőben. Szó szót követ. Az estére egy kedvezőtlen Hold–Mars-kapcsolat nyomja rá a bélyegét. A közbeeső idő mindenesetre kellemesen és könnyedén fog telni. Ha teheted, töltsd a reggelt és az estét egyedül, közben viszont jól fog esni emberek között lenni, közösen szórakozni vagy dolgozni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top