Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 04. kedd)

Kedves Kos!

Ez a nap sem lesz könnyű, bár a Merkúr és a Plútó még segítenek. A Mars és a Neptunusz kedvezőtlen kapcsolatba lépnek – ma nem fogsz semmit elérni. A Hold reggeltől szünetel. Energiáidat eredmény nélkül vesztegeted el. Verbális szinten jobban jársz, érveid hatásosak. A meghatározott feladatokkal nem lesz ilyen szerencséd.

 

Kedves Bika!

Három bolygókapcsolat alakul ki ma, emiatt valóságos energiakáosz alakul ki. A Merkúr és a Plútó önfejű emberekkel hoz össze, a Mars és a Neptunusz zavart és olyan akciókat hoznak, amelyek sok energiádba kerülnek, a Szaturnusz és az Uránusz félelmet ébreszt benned a jövő iránt. Kelj korán, reggelizz jól, legyél képes ellenkezni, és térj ki a fontos döntések, tárgyalások elől.

 

Kedves Ikrek!

A Hold egész nap nem hat, a sokféle bolygókapcsolat csak zűrzavart okoz. Maradj a háttérben, lépkedj lábujjhegyen! Még csak ne is gondolj arra, hogy elvárásaid legyenek másokkal szemben. Mellőzd a viccelődéseket mások kárára, csendben várd ki a nap végét!

 

Kedves Rák!

A bolygók még jobban összesűrűsödnek. A Mars és a Neptunusz, másrészt pedig Merkúr és Plútó – kicsit sok a jóból. Egy borzasztó nap, drámai viszonyok uralkodnak. Hogyan védheted magad? Tarts távolságot, húzódj vissza! Ha már reggel elhatározod, hogy nem hagyod magad provokálni – történjék bármi –, ez máris előnyt jelent. Este menj hamar aludni, pihend ki magad.

 

Kedves Oroszlán!

A Merkúr a Plútóval, a Mars a Neptunusszal, a Szaturnusz az Uránusszal kapcsolódik, a Merkúr belép a Skorpió jegyébe. Együtt szenvedsz az egész világgal. Akkora feszültségnek vagy kitéve, hogy csak azt tudom tanácsolni, húzódj teljesen vissza, ne tégy semmit, amiben kockázatot látsz. Ne hagyd magad felbosszantani másoktól akkor sem, ha igazságtalanság ér.

 

Kedves Szűz!

A Szaturnusz–Uránusz és a Mars–Neptunusz kedvezőtlen kapcsolatokkal nehéz lesz ma bármit is jól elvégezni. Egész nap stressz alatt állsz. A kozmikus feszültségek minden kapcsolatra negatívan hatnak. Ne hagyd magad semmibe belekényszeríteni, maradj annál, amit jól ismersz. A Merkúr belép a Skorpió jegyébe, és éles szócsatákról gondoskodik. Maradj laza!

 

Kedves Mérleg!

A Földet minden oldalról támadás éri: a Mars, a Neptunusz, az Uránusz és a Szaturnusz játszanak erőikkel. Ez mindenkit érhet, de egyes személyeket is, akik teljesen előnytelen csillagállásokkal rendelkeznek. Neked nem kell félned, amíg ki nem mozdulsz középpontodból. Bárhová mész, koncentrálj arra: „történjék bármi, engem nem lehet megingatni”. Mindenesetre ne tégy semmit, aminek a jövődet befolyásoló hatása lehet.

 

Kedves Skorpió!

Ma még jobban szükség van rád, mint tegnap. Képzeld el, hogy a Földet négy sarkán rángatják, tépik. Ez a stressz minden emberre kihat. Ha valakinek nincs olyan belső ereje, mint neked, mindenféle rossz történhet: megbetegedhet, elmenekül, vagy éppen oktalanul rátámad másokra. Téged mindez nem érint. Arra is van erőd, hogy másokat – elsősorban családtagjaidat – megóvd mindezektől.

 

Kedves Nyilas!

Ma még a Plútó is beleszól a sorsodba, így minden lehetséges. Csak nem a te számodra, te a jó mellett döntöttél. Már akkor, amikor a világra jöttél, különben nem a Nyilas jegyében születtél volna. Ez a jegy a jót terjeszti. Állj ma együttérzéseddel mindazok mellett, akik elvesztették bátorságukat.

 

Kedves Bak!

Egy kozmikus vihar éri a Földet, és mindent elér, aminek nincs biztos alapja, és nem sziklaszilárd. Az összes jegy szülöttei közül neked van a legkevesebb félnivalód. Konkrét elképzeléseid vannak, az emberek megbíznak benned. Mégsem árthat, ha felteszed a kérdést: minden stimmel azt életedben? Most alkalmad van arra, hogy ha nem volna valami rendben, helyrehozd.

 

Kedves Vízöntő!

Ma sajnos még rosszabb lesz. A kedvezőtlen holdpozícióhoz még egy rossz Mars–Neptunusz- és egy szintén kedvezőtlen Szaturnusz–Uránusz-kapcsolat csatlakozik. Főleg az utóbbi rabolja el életörömödet. Alapvetően könnyed ember vagy, és most ott lóg a Szaturnusz a lábadon, és a Neptunusz zavar a tájékozódásban. Elérted a legmélyebb pontot, innen már csak felfelé haladhatsz.

 

Kedves Halak!

Három erős kapcsolat válik ma pontossá. Nehéz lesz ez a kedd. Ne provokálj senkit, tartsd vissza magad a felesleges megjegyzésektől, ne is próbálj viccelődni. Mások megjegyzéseit ne vedd komolyan! Kár erőlködni, sok eredményt úgysem fogsz elérni. A Merkúr délután belép a rokon Skorpió jegyébe. Ez a következő hetekben nagy segítséget fog jelenteni számodra.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top