Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. november 03-tól 2008. november 09-ig

Kos

Nem egy, hanem akár több régóta húzódó, szinte már-már teljesen elfeledett probléma kerülhet újra napirendre életedben. Ez alaposan kibillenthet lelki egyensúlyodból. Arról, hogy még mindig függőben vannak ezek az ügyek, nagy részben te is tehetsz, de eljött az idő a lezárásra, még akkor is, ha kellemetlenségekkel járhat együtt. Nem várhatod, hogy valaki majd megoldja helyetted ezt a problémát, ne húzd az időt, az nem segít!

Szerelem: A heti csillagállás erősen valószínűsíti azt, hogy egy régi kapcsolat emléke felborítja nyugodt mindennapjaidat. Emlékezz arra, amikor vége lett ennek a kapcsolatnak, mennyire fájt… Nem éri meg kockáztatni, különösen, ha már párkapcsolatban élsz…

Bika

Az elmúlt időszak nem volt teljesen felhőtlen és eredményes számodra, de az érzelmi, erkölcsi vagy épp anyagi válságodon ideje végleg túltenni magad. Így utólag már talán te is belátod, nem is volt akkora a baj, mint ahogyan elsőre láttad – „nagyobb volt a füstje, mint a lángja”. Bár el kell ismerni, egyszer-kétszer hibáztál, de ahelyett, hogy magadba fordulsz, s elkedvetlenedsz, inkább beszéld meg a félreértéseket azokkal, akikre tartozik, s életed is újra egyenesbe kerül.

Szerelem: Ha az érzelmek terén is problémáid lennének, mihamarabb tisztázd a dolgokat, mert csak még nagyobb félreértés kerekedhet. Párkeresésre ezek a napok nem igazán alkalmasak.

Ikrek

Kiemelkedően fontos időszak lehet a mostani életedben, ha van rá alkalmad, akkor a következő hetekben és hónapokban is szánj energiát, időt a tanulásra és önfejlesztésre, ez most jelentős tényező! Keress valami elfoglaltságot, kösd le fölös energiádat, esetleg kérd ki családod véleményét, tanácsát is. Ha kritika ér, az nem a lelkivilágod szétrombolására irányul, hanem építő jellegű, csak hasznod származhat belőle, figyelj oda ezekre!

Szerelem: Ha párkapcsolatban élsz, itt az ideje egy alapos beszélgetésnek. Nem láthatod kárát, ha őszinte vagy! Ne búsulj akkor se, ha még magányos vagy, hisz jöhet a szerelem a hét közepétől.

Rák

Itt az ideje, hogy a tétlenkedés és a bizonytalanság fogalmát kitöröld a szótáradból! Hozz fontos döntéseket, ha éppen arról van szó! Mi az, amit meg szeretnél végre valósítani? Bármibe is kezdj ezekben a napokban, azt sikerrel véghez is viheted. Azért figyelj arra, hogy ne vállald túl magad, különben a hétvége előtti elszámoláskor kellemetlen pillanatokban lehet részed. A szombat már kellemes meglepetést tartogat a számodra, meghívást, társasági eseményt ne utasíts vissza!

Szerelem: A párkapcsolatban élőkre szép, romantikus, harmonikus napok várnak. Aki magányos, készülődjön a hétvégére! Nagy fordulat jöhet a hétvégén!

Oroszlán

A most induló hét arra alkalmas, hogy lezárd régi életedet, elfelejtsd a negatívumokat. Feloldódhat az elmúlt hónapokban összegyűlt feszültség, s egy jelentősen nyugodtabb időszak köszönt be! Nagyszerű csillagállás segít hozzá problémás, lerendezetlen dolgaid mihamarabbi megoldásához. Ha eladáson vagy vételen, új munkán, befektetésen, tanuláson töröd a fejed, akkor ez a hét kiváló terveid megkezdéséhez.

Szerelem: Légy akár független, akár elkötelezett, új szerelem léphet be életedbe! Akik már párban élnek, alaposan gondolják meg, érdemes-e belevágni egy kalandba, nagy a kockázat!

Szűz

Nyugodt napok következnek, az érzelmek terén megoldást kínál a sors az esetleges problémákra. Önmagad egyedül is alkalmas vagy arra, hogy széppé tedd mindennapjaidat. A most következő napok a töprengésnek, mélázásnak is kedveznek, most nem igazán vagy alkalmas arra, hogy nagyszabású dolgokat vigyél véghez. Régi, elmúlt vagy éppen lezáratlan dolgokon gondolkodsz, sokszor olyanokon, amelyek már elvesztették aktualitásukat. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, ha van lezáratlan ügyed, járj utána!

Szerelem: Szívügyeidet is helyre kell hoznod, a probléma csak fokozódik, ha struccpolitikát folytatsz. A magányos Szüzek számára ezek a napok nem igazán kedveznek, de ez ne adjon okot a csüggedésre.

Mérleg

A hét csillagállása nagyon kedvező kilátásokat ígér számodra, munka, pénzügyek és párkapcsolat terén egyaránt. Komoly sikereket könyvelhetsz most el, bár ezért nagyon sokat kell tenned, nem henyélhetsz egy percet sem! Semmi nem történik vagy oldódik meg magától! Meg kell tenned az első lépéseket, az élet szinte tálcán fogja kínálni a lehetőségeket, s csak rajtad múlik, mennyire használod ki ezeket!

Szerelem: Jól mennek a dolgok, kiegyensúlyozott, békés napok követik egymást. A magányos Mérlegek is húzzák magukra a legcsinosabb rucit, és indulhat csábítás!

Skorpió

Bár jellemzően nem nagy erényed az, hogy odafigyelj mások problémáira, most mégis megnő az alkalmazkodó- és megértőképességed, s igényed lesz arra, hogy segíts másoknak, ugyanakkor ne feledd, hogy nem engedheted meg magadnak, hogy a világ összes gondját-baját a nyakadba vedd. Nem segíthetsz úton-útfélen mindenkinek, sőt ha megteszed, könnyen kihasználhatják jóindulatodat. Ha segíteni támad kedved, akkor segíts közvetlen környezetednek, s ne feledkezz el mindeközben magadról sem!

Szerelem: Az érzelmek terén összegabalyodhat néhány szál, bár kellő türelemmel gyorsan helyre tudod tenni a dolgokat. Magányos vagy? Járj nyitott szemmel, és vedd észre, hogy lenne, aki a társadul szegődne…

Nyilas

A heti konstellációk ahhoz segíthetnek hozzá, hogy mindenféle akadályt vagy akár lelki nehézséget könnyen vegyél. Ha úgy érzed, nem boldogulsz ügyeid intézésével, merj segítséget kérni környezetedtől. Akár családtagjaidhoz, akár barátaidhoz is fordulhatsz, biztosan szívesen adnak tanácsot vagy elmondják a véleményüket – nem fognak visszautasítani. A hétvégén pedig jöhet a megérdemelt pihenés, szórakozással társítva!

Szerelem: Kiváló napok követik egymást, jelentősen fellendülhet érzelmi életed! Régi kapcsolatodat felturbózhatod, de ha úgy tartja kedved, hát kereshetsz magadnak új szerelmet is!


Bak

Mintha nem találnád a helyed… Úgy érezheted, valami lóg a levegőben, de nem tudod hová tenni a körülötted történő dolgokat, eseményeket! Nagy baj nincs, csupán egy kellemetlen csillagállás idézi elő ezt az érzést benned, s ez a következő napjaidat is meghatározza. Itt az ideje, hogy körbenézz, és kiderüljön, senki nincs ellened, sokkal inkább melletted. Keress alkalmat a pihenésre, s eltévedt gondolataidnak is gyorsan nyoma veszhet! Péntekre ez a hatás teljesen megszűnik.

Szerelem: Szerelmi életedbe ne akarj olyat belemagyarázni, ami nincs is. Ha még keresed a nagy Őt, nem lehetetlen, hogy találkozol valakivel a napokban, de nehogy félreismerd idő előtt, különben csalódnod kell!

Vízöntő

Már hétfőn reggel arra ébredsz, hogy mocorognak a gondolatok a fejedben… Régi, már-már feledésbe merült ötleteid kerülhetnek újra napirendre, s forgathatják fel mindennapjaidat. Új vállalkozás, munkahelyváltás, tanulás vagy a rég áhított szabadság lehetősége lelkesíthet fel. Bármibe is fogj, alaposan gondold át lépéseidet, s akkor sehol nem érhet kellemetlen meglepetés! Bánj óvatosan az anyagiakkal is, hirtelen hajlamossá válhatsz a felesleges költekezésre!

Szerelem: Érzelmi életed kiegyensúlyozott, jól érzed magad a bőrödben. Ha még szingli vagy, csütörtöktől szinte bárkit elcsábíthatsz, meghódíthatsz! Ne tétlenkedj!

Halak

Életed igen jelentős fordulóponthoz érkezett. Választhatod a régit, ez esetben maradhatsz a berögzött és unalmas, lehangoló dolgok mellett, vagy módosíthatsz, új utakat keresve. Főleg emberi kapcsolataidnak és szerelmi ügyeidnek fog kedvezni a most következő időszak, de ha anyagi vagy egyéb erkölcsi problémáidat szeretnéd megoldani, abban is segítséget kapsz a csillagoktól. Ne dugd a fejed homokba!

Szerelem: Ha van társad, most tisztázhatjátok az esetleges problémáitokat, akár tiszta lappal is kezdhettek, mentsétek a menthetőt! A szingliknek a hét közepe kedvező flörthöz, új kapcsolathoz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top