Horoszkóp

Napi horoszkóp (11. 02. vasárnap)

Kedves Kos!

A délelőtt még a Nyilas-Hold hatásának jegyében zajlik. Mivel azonban a legnagyobb idő alatt nem hat, nem sok minden történik. A legjobb lesz, ha még ágyban maradsz, álmodozol, lélekben útra kelsz. Délután a Hold a Bak jegyébe lép: jó alkalom mindenféle tervek készítésére.

Kedves Bika!

Röviddel 12 óra utánig a Hold még a Nyilas jegyében jár. A legjobb most az ágyban feküdni, álmodni, álmodozni. Délután a Bak jegyében álló Hold „ébreszt”, azt akarja, hogy valami hasznosat, gyakorlatiasat végezz akkor is, ha vasárnap van: tervezd meg aprólékosan a következő heti tennivalóidat.

Kedves Ikrek!

A legjobb, ha már kora reggel elindulsz egy hosszú kirándulásra a friss levegőre. Erre van szükséged: tiszta levegő, más energiák, tágas tér.

 

Kedves Rák!

Ebédidőig a Hold még a Nyilas jegyében aktív. Utána szünetel a Hold hatása. Tovább pihenhetsz a friss levegőn és az őszi természetben. Ez felkészít a későbbi terhelésekre. Aki úgy véli, elmulasztott valamit, később a Bak jegyében álló Hold segítségével könnyedén behozhatja.

Kedves Oroszlán!

Ma igazi Oroszlán lehetsz, és átlustálkodhatod a fél napot. A Hold délelőtt kellemes pozícióban van, illetve szünetel. Ezután viszont számadást kell adnod a Bak jegyében álló Holdnak. Ez azt jelenti, hogy fel kell készülnöd a következő hétre.

Kedves Szűz!

Az ég ajándéka ez a nap. Megengedtetik, hogy lerázd magadról a különböző kötelezettségeket. Menj ki a természetbe! Tankolj fel energiát! Hagyd, hogy a szél fütyörésszen a füled mellett! Így könnyebben tudsz a jövő hétre felkészülni.

Kedves Mérleg!

A Plútó elgondolkodóvá tesz, sokat beszélsz elmúlt időkről. Ne csodálkozz, ha olyan emberekkel találkozol, akiket már nagyon rég láttál utoljára. Vigyázat: lehet, hogy problémás kapcsolatokról is szó van.

 

Kedves Skorpió!

A Holddal a Bak jegyében jól teszed, ha 13 óra után a szabadban tartózkodsz, és a természetben feltöltöd energiatartalékaidat. Olyan környezetre van szükséged, ahol szinte „beágyazva” érzed magad.

Kedves Nyilas!

A délelőttöt ellustálkodod. Délután szívesebben mész el egyedül otthonról. Fontos számodra a szabadság, hogy spontán eldönthesd, mihez kezdesz ma magaddal. Szabadnak lenni – ez igazán sokat jelent neked.

Kedves Bak!

Ma kialhatod magad, és eltötyögheted a délelőttöt. A Hold, miután szünetelt, belép délben a saját jegyedbe. Nagyszerű lesz ez a vasárnap! Akár otthon maradsz egyedül, akár barátaid körében töltöd, mindenképpen pompásan fogod érezni magad.

Kedves Vízöntő!

A délelőtt aktív lesz, mindenhez kedved van, ami máskor is örömet szokott okozni. Ne beszélj meg fontos találkozókat, mert délután kötelességeid jutnak eszedbe, és intenzív előkészületeket végzel a következő munkahétre.

 

Kedves Halak!

Már csak reggel marad a Hold a Nyilas jegyében. Egy rövid szünet után belép a Bak jegyébe. Neked is eszedbe jut mindenféle fontos dolog, amit el kellene intézned. Barátaidnak is szükségük van rád, nem hagyhatod őket cserben. Ezek a segítő akciók fantasztikusan jó érzést adnak. Megéri hát, akkor is, ha némi időbe kerülnek.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top