Horoszkóp

Novemberi horoszkóp

Kos

Szerelem: A magányos Kosoknak igazán nem lesz okuk a panaszra. Ámor nyila most téged is szíven találhat, de alaposan! Ráadásul hirtelen azt veheted észre, hogy akár két-három udvarló is csapja neked a szelet! S bizony a már párban élő Kosokkal is könnyen megeshet, hogy feltűnik egy harmadik személy a párkapcsolatban, s igen nehéz lesz ellenállni a kísértésnek.

Munka, anyagiak: Jól alakulnak a dolgaid, nagyszerű ötleteidet hasznosítani is tudod, de most sem vagy maradéktalanul elégedett önmagaddal és a nehezen kialakult sikerekkel. A pénzügyek most kevésbé érdekelnek, de nem is kell velük sokat foglalkoznod.

Egészség, lelkiség: Gondold át, milyen fizikai tevékenységgel erősítheted szervezetedet a hideg időben. Egy kis testmozgás, és étkezésed átreformálása nagy hasznodra válna novemberben.

Bika

Szerelem: A szerelem tüze fellobbantja a párkapcsolatban élő Bikákat, a szenvedély megnő, az elmúlt időszakban kritikus pontra jutott Bika-kapcsolatok megmentésére is most érdemes időt szánni. Ha viszont még keresed életed párját, betoppanhat életedbe egy olyan személy, akiről első ránézésre a legkevésbé sem gondolnád, hogy elcsavarhatja a fejed…

Munka, anyagiak: Nagyszerű hónap vár rád, eljött a te időd, de ez még nem ok a lazításra, a sikerért most is meg kell dolgoznod. Hivatásban, tanulásban vadonatúj fejezet kezdődik novemberben, ami évekre meghatározhatja céljaidat

Egészség, lelkiség: Fizikai és lelkiállapotoddal semmilyen jelentős probléma nem adódik, sőt most kell energiát és erőt tartalékolnod a következő hónapra!

Ikrek

Szerelem: Érzelmi alapokon nyugvó kapcsolataid leginkább a hónap elején mutatnak harmóniát és kiegyensúlyozottságot, míg a hónap közepe egy érdekes, akár új szerelem megjelenését is hozhatja számodra – még akkor is, ha már van valakid. Minden rejtett és nyílt vágyad teljesülhet, ne légy túlságosan akaratos, s akkor a kapcsolat sokáig tarthat.

Munka, anyagiak: A hónap eleje igen sok mozgalmasságot ígér, új ismeretségekre tehetsz szert, amelyekből profitálhatsz, nemcsak erkölcsileg, hanem akár anyagilag is. Új tervek megvalósítására kiváló november havának közepe.

Egészség, lelkiség: Hajlamos leszel teljesen kimeríteni energiatartalékaidat, így ne csodálkozz azon, ha a 13-ától 16-áig tartó időszakban kimerültséggel, fejfájással kell megbirkóznod.

Rák

Szerelem: November havának különleges hatása az, hogy szinte bárkit meghódíthatsz, és akár tartós kapcsolatot is kialakíthatsz. Erre egész hónapban jók az esélyek, figyelj a külvilágból érkező jelekre. A párkapcsolatban élők sok érzelmes, romantikus napra számíthatnak, ha a kommunikációs csatornák mostanában nem működtek jól, ideje ezen javítani.

Munka, anyagiak: November közepétől kiváló lehetőségeket ígérnek a csillagok. Népszerű leszel, használd ki ezt az időszakot új ismeretségek kötésére, amelyek később nagyon hasznossá válhatnak számodra karriered terén.

Egészség, lelkiség: Fáradékonyság jellemzi november első napjait, de a hónap közepére javul a helyzet, olyannyira, hogy akár egy komolyabb fogyókúrába is belekezdhetsz, ha terveztél ilyesmit.

Oroszlán

Szerelem: November utolsó harmadától még kellemesebb hatások érnek érzelmek terén, mint az első két hétben. A hónap végén a lehető legjobban alakul a párkapcsolatod, ha még nincs, kialakulhat egy új, s ha most találsz rá az igazira, akkor tudd, minden esélyed meg van a hosszú távú, tartó kapcsolat alapjainak letételére.

Munka, anyagiak: Rengeteg a tennivalód, a fejed búbjáig ér a munka, s a hónap közepén már elmondhatod, hogy megéri az erőfeszítés. Munkádat siker koronázza, aminek meglesznek a pozitív – erkölcsi és anyagi – vonzatai is.

Egészség, lelkiség: A november nem kedvez egészségi helyzetednek, könnyen hízhatsz néhány kilót, megfázhatsz, vagy összeszedhetsz valamilyen bakteriális fertőzést! Légy körültekintő.

Szűz

Szerelem: Nagy általánosságban elmondható, hogy a november első fele nyugodt körülményeket biztosít a Szüzek érzelmi életéhez. Azonban a hónap második felében jöhetnek érdekes változások, leginkább azért, mert egy régi ismerőssel való véletlen találkozás felkavarhatja érzelmeidet, még akkor is, ha már van párkapcsolatod. Ez utóbbi esetben mérlegelj, mielőtt hibás döntést hoznál!

Munka, anyagiak: Az első napokban teljesen leköthet a tanulás vagy akár a karriered, illetve azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyeket régóta dédelgetsz. Szerencsével járhatsz, mert olyan támogatót sikerülhet megnyerned terved kivitelezéséhez, aki hosszú távon egyengetheti utadat.

Egészség, lelkiség: Lelki gondokkal kell szembenézned, érzelmeid hullámoznak, nem találod a helyed, így nem csoda, hogy fejfájások nehezíthetik mindennapjaidat a hónap vége felé.

Mérleg

Szerelem: Azok a változások, amelyek novemberben érzelmi téren történhetnek veled, legalább két évre meghatározóak lehetnek, így nem érdemes homokba dugnod a fejed. Ha problémád van kapcsolatoddal, most kell megoldanod! Ha magányos vagy, most kell intenzíven párt keresned, mert nemcsak megtalálhatod, hanem meg is tarthatod.

Munka, anyagiak: Nagyszerű időszak köszönt be a novemberrel együtt. Most jött el a változás pillanata számodra, használd ki lehetőségeidet. A hónap eleje az anyagi ügyeknek kedvez, ekkor érdemes lerendezni a tartozásokat, hitelt felvenni, befektetni.

Egészség, lelkiség: Figyelj oda fizikai állapotodra, mert november közepéig könnyen legyengülhetsz. A hónap utolsó napjai nem tartogatnak kellemetlen meglepetéseket.

Skorpió

Szerelem: Szívügyekben adódhatnak konfliktushelyzetek, de ne aggódj, minden rendeződik a hónap második felére. A párjukat még kereső Skorpiók félreértésekbe bonyolódhatnak újonnan megismert partnerükkel, így a friss kapcsolatok most tragikus gyorsasággal le is zárulhatnak. A hónap vége már sokkal kedvezőbb, az utolsó napok megnyugvást, új érzelmeket hozhatnak.

Munka, anyagiak: A Nap és a Mars is elhagyja a Skorpió jegyét november folyamán, ami oda vezethet, hogy egyszer csak elveszted a fonalat, koncentrációkészséged csökken, könnyen szétszórttá válsz. Ha teheted, most ne hozz anyagi ügyekben fontos döntéseket.

Egészség, lelkiség: Most se hajszold túl magad, még akkor sem, ha a Mars mindent megtesz azért, hogy ne essen semmi bajod. Étkezz kielégítően, és pihenj eleget.

Nyilas

Szerelem: November folyamán a Nap, a Mars és a Merkúr is belép a Nyilas jegyébe lép, így a hónap legelején esetlegesen kialakult érzelmi, párkapcsolati konfliktusok megoldódhatnak, bár azért a hónap első napjaiban légy óvatos és a megszokottnál is körültekintőbb, ne bánts meg senkit, még okkal se! Ha valaki udvarolna, de neked nem jön be, ne alázd porig.

Munka, anyagiak: Ha dolgozol, november 24-étől hosszú távú és nagyon kedvező lehetőségekre számíthatsz, amelyeket érdemes kihasználni. Anyagi dolgok intézésre is kiváló ez a hónap, most érdemes lerendezni függő ügyeidet.

Egészség, lelkiség: Fogékonyabbá válhatsz a fertőzésekre, hirtelen megfázásokra. Fontos, hogy ügyelj az időjárási körülményekre, és ne légy könnyelmű egészségi állapotoddal kapcsolatban.

Bak

Szerelem: Már a hónap legelső napjaitól használd ki a kedvező bolygóállásokat, amelyek nagyon sokat segíthetnek magánéleted fellendítése terén. Nagyszerű időszak ez esküvőre, összeköltözésre, gyermekfogantatásra. A párjukat még kereső szingli Bakok nagyon nagy százaléka végleg kitörölheti szótárából a magány szót november végére.

Munka, anyagiak: A hónap második felének eseményei, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják sikereidet, kár lenne elszalasztani a tálcán kínálkozó karrierlehetőségeket. Nem elképzelhetetlen, hogy egy külföldi út, esetleg költözés adódik.

Egészség, lelkiség: A hideg idő gondot okozhat légzőszerveidnél, így ügyelj jobban fizikai állapotodra. November a krónikus betegségeknek „kedvez”, ezért fontos lesz a megelőzés.

Vízöntő

Szerelem: November közepén a magányosok szerelemre találhatnak – váratlan körülmények között. Nem elképzelhetetlen, hogy egy régi, nagy szerelem bukkan fel ismételten életedben. Nyugodtan vesd bele magad az érzelmek tengerébe, de ne feledd azokat az okokat, amelyekért egyszer ez a szerelem már tönkrement.

Munka, anyagiak: Karriered, vállalkozásod vagy épp tanulmányaid terén nagyon eredményes lehetsz november közepéig, de néhány téged nem kedvelő személy sem tétlenkedik majd, sok akadályt gördíthetnek eléd 23-a után.

Egészség, lelkiség: Novemberben nem kell tartanod komolyabb megbetegedésektől, azonban a hónap legutolsó napjaiban előfordulhat, hogy váratlan emésztési problémákkal kell szembenézned.

Halak

Szerelem: Az érzelmek terén jelentős fellendülésnek leszel tanúja, november hava sok szenvedélyt hoz a Halak számára. A magányosoknak 16-a után megnő az esélyük a pártalálásra, olyannyira, hogy erőlködés nélkül találhatják magukat olyan helyzetben, amikor hirtelen akár több udvarló is csaphatja nekik a szelet. Hagyd, hogy elcsavarják a fejed!

Munka, anyagiak: A hónap második felében bármibe is fogsz, azt biztos, hogy sikerrel zárod. Akár új munkát vagy mellékállást is vállalhatsz, az eredmény garantált. Környezetedet meglepheted új, érdekes ötleteiddel.

Egészség, lelkiség: Nehézségekkel teli hónap jön, főleg a fertőzéses betegségeknek van nagy esélyük nálad. Ezért figyelj oda minden intő jelre, s ha szükséges, menj orvoshoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top