Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 27. hétfő)

Kedves Kos!

A Hold ma a Mérleg jegyében áll, ezáltal pont szemben a te saját jegyeddel. Mosolyog rád, barátságos reggelt hoz neked, és a nap hátralevő része sem lesz túl nehéz. Az esti órákban a Mars és a Jupiter kapcsolatba lépnek. Ez ahhoz vezethet, hogy egy szomszédod vagy esetleg másvalaki miatt bosszúság ér.

Kedves Bika!

Ma pontosnak kell lenned. A Hold a Mérleg jegyében őrködik afölött, hogy ne kövess el hibákat. Ha mégis előfordulna, azonnal az orrod alá dörgölik majd. Jól figyelj tehát, ha dolgozol, autót vezetsz, és minden más tevékenységnél is, amelyet ma végzel. Este egy pozitív Mars–Jupiter-kapcsolat friss szelet hoz életedbe.

Kedves Ikrek!

Hétfőn még olyan vagy, mint amilyen mindig is lenni szoktál. Vidáman, lendülettel kezded és végzed a napot, ebben segít a Hold, amely a Mérleg jegyében és ezzel számodra kedvezően áll. Ezenkívül déltájban találkozik a Marssal, uralkodó planétáddal. Ha ma üzletet kötsz, biztos lehetsz a sikerben. Lazaságod ellenére koncentráltan, jól végzed a munkádat.

Kedves Rák!

A Hold ma a Mérleg jegyében áll. Röviddel dél után a Merkúrral találkozik. Ez azt jelentheti, hogy egy fontos információt kapsz szóban vagy írásban. Mindenesetre nagyon figyelj, nehogy elmulaszd megtudni az újdonságokat. Az egész este egy Mars–Jupiter-kapcsolat jóindulatú befolyása alatt áll, ez éjszakádat is megédesítheti.

Kedves Oroszlán!

Vidáman kezded a napot, könnyedén végzed munkádat. A Hold a Mérleg jegyében áll. Jól érzed magad a bőrödben, este pedig meglepetésben lesz részed: valaki kedves bókot mond neked, érdekes telefonbeszélgetést folytatsz, esetleg levélben érkezik valami meglepő. Boldog vagy. Az éjszaka is kellemes lesz.

Kedves Szűz!

A Hold a Mérleg jegyében áll, tehát egy jeggyel a tiéd mellett. Dél felé a Merkúrral találkozik. Ezek egyértelmű jelei annak, hogy a terveiddel foglalkozol, a jövőre gondolsz. Mindenesetre még nem kezdesz bele a megvalósításba. Nem igazán érzed biztosnak a dolgokat. Este még vissza is kell tartsd magad, nehogy belebonyolódj egy veszekedésbe.

Kedves Mérleg!

Jól kezdődik a heted, mert a Hold saját jegyedben áll. Csupán 10 óra felé zavar meg kissé a Jupiterrel kapcsolódva – ebben a szakaszban ne próbálgasd a szerencsédet, mert úgysem lesz. Később a Jupiter a Marssal kedvező kapcsolatba lép. Elgondolkodsz az életeden, kissé színtelennek találod, de ötleteid támadnak, hogyan vihetnél színt hétköznapjaidba.

Kedves Skorpió!

A Mars és a Jupiter ma nagyon kedvező kapcsolatba lépnek egymással. Olyan öntudatos vagy, mint ritkán máskor, és szívesen megmutatod a világnak, milyen nagyszerű és jó vagy. Mindent bedobsz, meg is lesz az eredménye: a mai nap nyertesei közé tartozol. A Hold a Mérleg jegyében, 12. napházadban áll, érzed is este, milyen fárasztó napod volt.

Kedves Nyilas!

Ma még jobban kiállsz az igazságért, mint máskor. Nemcsak a magad igazáért állsz ki, de embertársaid jogai is érdekelnek. Ha azt tapasztalod, hogy valahol valami nincs rendben, rögtön ott vagy, felderíted a helyzetet, közvetítesz. Este érzed, mennyi energiádat rabolták el ezek az akciók. Élvezd ki a pihenést, rászolgáltál.

Kedves Bak!

A Hold ma a Mérleg jegyében jár. Minden embernek, beleértve a Bakot is, most fontos a harmónia. Nem keresed a konfrontációt, a legkisebb ellenállás irányába mész. A Mars a Jupiterrel kedvező kapcsolatba lép, ez hasznodra lesz, különösen, hogy a Jupiter saját jegyedben áll. A munkahelyeden jó teljesítményt nyújthatsz, felhívod magadra a figyelmet. Vidám este vár rád.

Kedves Vízöntő!

Egy elismerő szó: szeretnél előnyös oldaladról mutatkozni, és ezen a héten nagyobb erőbedobással dolgozol. Ez jó, mellesleg más területeken is sikeres vagy. Ösztönösen azt mutatod, amit a legjobban tudsz, tehetségedet jól használod. A hétfő amúgy is jól fekszik neked, mert a Hold a Skorpió jegyében jár. Délután figyelj jobban oda, mert a Mars a Jupiterrel szövetkezik, és kapkodóvá válhatsz.

Kedves Halak!

Ma nemigen érzed, mi az, amit elvárnak tőled. A Holddal a Mérleg jegyében fontos, hogy minden nézőpontot figyelembe vegyél. Bár megpróbálsz mindenkinek a kedvére tenni, de ez nem mindig sikerül. Koncentráció és önfegyelem a problémáid. Jobb, ha csak néhány fontos pontra összpontosítod figyelmedet, de azokat alaposan dolgozd ki.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top