Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 26. vasárnap)

Kedves Kos!

A Merkúr a Jupiterrel össze fog veszni, elvárásaid az égig nőnek. Ne másokat hibáztass, ha valami nem sikerül. A Hold egész nap a Mérlegben, vagyis veled szemben áll. Fontos, hogy érzelmileg nyíltnak mutasd magad. Valaki közel szeretne kerülni hozzád, és ez a vonzás erős. Könnyen lehet, hogy szerelmi téren is történik ma valami. Élvezd ki a napot!

Kedves Bika!

Ellentétben a tegnapi nappal, nincs kedved a munkához és a stresszhez: a Hold a Mérlegben áll. Polcold fel a lábaidat, helyezd magad kényelembe, amennyire csak lehet. A Jupiter–Merkúr-kapcsolattal előtérbe kerülnek az elvárások. A legjobb, ha kiélvezed, ami a rendelkezésedre áll. Légy jó önmagadhoz! Élvezd az apró sikereket is!

Kedves Ikrek!

Ma mindenben és mindenkiben találsz kivetnivalót. A Merkúr és a Jupiter haragban vannak egymással. Türelmetlen vagy, és jól tennéd, ha ezeket az órákat egyedül töltenéd el. Estefelé ismét javul a hangulatod, szinte kivirágzol. Ne hallgass senkire, ne engedd, hogy beleszóljon valaki az életedbe.

 

Kedves Rák!

A Merkúr és a Jupiter kritikus kapcsolatba lépnek. Egész nap nem találod a helyedet, hangulatod nem túl jó, nem vagy igazán elégedett. Szerencsére a Vénusz megédesíti az estédet. A harag rossz tanácsadó. Bár jogosan vagy dühös, ma mégsem kellene semmit tenned.

Kedves Oroszlán!

A Merkúr és a Jupiter kiabálnak egymással. Ilyenkor leginkább te, kedves Oroszlán, túl sokat akarsz. Ahelyett, hogy kevesebbet próbálnál elérni, terveidben szerényebb lennél, ismét a jóból is a legjobbat keresed. Ennek az a vége, hogy teljes csalódás ér, mert ez ma nem jön össze.

Kedves Szűz!

A tegnappal ellentétben a mai nap minden lesz, csak szép nem. A Merkúr és a Jupiter nem keresik egymás társaságát, rá sem bírnak nézni a másikra. Apróságok miatt civakodsz. Senki sem tud a kedvedre tenni, saját magad is elégedetlen vagy önmagaddal. Az este szebb lesz, a Vénusz megbékélést hoz.

Kedves Mérleg!

A két szerencsebolygó, a Merkúr és a Jupiter kritikus kapcsolatba lépnek. Bár a Hold a saját jegyedben áll, hangulatod mégis mélyponton van. Mindent és mindenkit kritizálsz. Csak az éjszaka lesz jó! Holnapra már visszanyered az önbizalmadat, koncentrálj az elérhető sikerekre.

 

Kedves Skorpió!

A Merkúr és a Jupiter nem hívják egymást, ez sajnos nem jelent semmi jót. Akaratos vagy, konokul érvelsz, nem lehet normálisan beszélni veled. Egymás után kezdesz ki az emberekkel. Inkább szervezz egy olyan programot, amelyben örömödet leled. Ehhez szükséged lesz nagyobb társaságra is, ahol a középpontban lehetsz.

Kedves Nyilas!

A Hold a Mérlegbe lépett, és máris nincs más vágyad, mint a harmónia. Sajnos hiába, ma nem fogod elérni. A Merkúr és uralkodó bolygód, a Jupiter egyelőre nem barátkoznak egymással. Mindenütt „sűrű” a levegő. Otthon nálad, meg másoknál is. Mulatságos, de ma még magadat sem tudod elviselni.

Kedves Bak!

A Hold most a Mérleg jegyében áll. Ezenkívül a Jupiter és a Merkúr megutálták egymást. Ezek nem jó feltételei egy laza és vidám vasárnapnak. Állítsd be magad erre, szerezz egy szép könyvet vagy egy izgalmas filmet, és próbálj meg lazítani. Törődj többet magaddal.

Kedves Vízöntő!

A Merkúr és a Jupiter összevesztek. Ez zavarja a vasárnapod békéjét. Veszekedés, panaszkodás jellemzi az egész napot. A legjobb, ha egyedül élvezed az órákat, és tartsd magad távol a mindennapok izgalmaitól. Kint a természetben nagyon jól fogod érezni magad.

Kedves Halak!

Ma nincs túl sok erőd. A Hold a Mérleg jegyében áll, és nemsokára újhold lesz. Pihend ki magad, tankolj energiát a jövő hétre, kényeztesd magad, megszolgáltad már ezen a héten. Este a Vénusz is emlékeztetni fog arra, hogy vannak sokkal jobb dolgok is, mint a munka.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top