Horoszkóp

Heti horoszkóp 2008. október 20-tól 2008. október 26-ig

Kos

A most következő napok szinte rákényszeríthetnek arra, hogy alaposan elgondolkozz jelenlegi élethelyzeteden, elmélázz a jövődön, új terveket szövögess. Hiába kínálják számodra tálcán a lehetőségeket, ha semmihez sincs kedved, amit környezeted nem biztos, hogy jó szemmel néz. Az élet nagy kérdésein gondolkodsz, mi hogyan működik, hogyan és miért alakulnak bizonyos dolgok úgy, ahogy. Ideje, hogy visszatérj a realitás talajára, álmodozás helyett inkább cselekedj!

Szerelem: Társkapcsolatod kiegyensúlyozott, nincs ok az aggodalomra. Párkeresőként úgy elmélázhatsz ezen a héten, hogy észre sem veszed, ha valaki érdeklődik irántad…

Bika

Nem sok kedved lesz dolgozni, inkább csak lazsálnál, emellett pedig a feladatok csak szaporodnak… A hétvége közeledtével érdekes dologba bonyolódhatsz, aminek köszönhetően újra elkezd gyorsan járni az eszed, új ötletekkel állhatsz elő. Nagyon szókimondóvá válsz, környezeted szerint már-már bosszantóan igazad van. Ne feledd: amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra – tartja a jó öreg mondás!

Szerelem: Ha homokba dugod a fejed, s kerülöd a problémák megoldását, az könnyen kapcsolatod rovására mehet. Ha viszont még keresed a párod, akkor azzal, hogy nyitsz a világ felé, felhívhatod valaki figyelmét magadra…

Ikrek

Bonyodalmak: munka, leterheltség és gond formájában. Ennek könnyebb legyőzése érdekében ki kell végre mozdulnod otthonról, ehhez még az időjárás is alkalmas, és a barátaid is segítségedre lesznek, hogy kikapcsolódhass. Az egész heti túlhajtottságnak kiváló ellenszere egy kis pihentető szórakozás. Rád fér, hogy lazíts, kikapcsolódj, végre jól érezd magad, s olyan emberek vegyenek körül, akikkel jól érzed magad!

Szerelem: A kapcsolatban élő Ikrek most újra izgalmat vihetnek kissé ellaposodott kapcsolatukba. Akik még keresik a nagy Őt, vessék bele magukat az ismerkedésbe, célba érhetnek.

Rák

Számos feszültség és bosszankodásra okot adó dolog felbukkanását rejti a hét első két napja, mert tele leszel munkával, s könnyen előfordulhat, hogy nem tudod utolérni magad. Idegessé és kapkodóvá válhatsz, s ez kihat magánéletedre, munkádra egyaránt. Indokolatlan veszekedésekbe bonyolódhatsz, mindennaposakká válhatnak a súrlódások körülötted. Talán érdemes lenne elgondolkodnod azon, vajon mi az oka ennek a tarthatatlan állapotnak, s lerendezned a feszültséget okozó problémát.

Szerelem: Szívügyek terén szerencsésnek érezheted magad, hisz párod szinte a végtelenségig türelmes veled. A magányos Rákok számára nagy változás hozhat a hét második fele…

Oroszlán

Előfordul életed során, hogy olyan dologból adódnak a konfliktushelyzetek, hogy nem vagy hajlandó beszélni a problémákról. S ez nem először esik meg veled, igaz? Ezekben a napokban is szeretnéd homokba dugni a fejed. Nem cselekszel helyesen, visszafojtod a bánatodat, dühödet, így nemcsak te nem tudod megoldani a gondjaidat, hanem a neked segíteni akaróknak sem hagyod, hogy legalább jó tanácsokkal lássanak el. Pedig sokat segíthetnél magadon, ha javítanál kommunikációdon.

Szerelem: Ha szívügyek terén problémákkal küszködsz, ideje azokkal szembenézni! Bár ez a hét nem a legkedvezőbb új kapcsolat kialakulására, de azért ne utasíts vissza semmilyen flörtöt…

Szűz

Egészen szerdáig kellemetlen, konfliktusokkal teli pillanatok zökkenthetnek ki jókedvedből, bár nem jellemző rád, hogy bármi áron vitába keveredj, de az elmúlt hetekben számos negatív hatás halmozódott fel benned, s ha nem adod végre ki magadból a felgyülemlett indulatokat és a dühödet, az a későbbiekben csak még több bajt okozhat. A rizikó abban rejlik, hogy esetleg olyan valakin csattanhat az ostor, aki nem érdemli meg ezt.

Szerelem: Szívügyeidre ugyanez vonatkozik, ne a társadon töltsd ki mérgedet. Ha magányos vagy, a jövő hét sokkal kedvezőbb új partner felbukkanására.

Mérleg

Nem mindig mondható el rólad teljes biztonsággal, hogy kiemelten fontosak számodra a családi és a baráti kapcsolataid, de a most következő napokban megeshet, hogy bizonyítanod is kell azt, hogy valóban lehet rád számítani, ha éppen úgy adódik. Segíts, ahol csak tudsz, ne várj ellentételezést! Ha túl vagytok a probléma megoldásán, ideje, hogy pihenj vagy szórakozz is. Az elmúlt hetekben nem volt alkalmad a lazításra, erre most szánj időt.

Szerelem: Ha még szingli vagy, a hét közepén minden esély megvan egy új szerelem megjelenésére. A párban élők rajongással szemlélik társuk minden mozdulatát, tettét.

Skorpió

Nagyon jó formában vagy, tele erővel, energiával, életkedvvel, bármibe is fogsz most, sikerrel be is fejezheted. Új ötletek, érdekes gondolatok pattannak ki a fejedből, hosszú távú terveid születhetnek, amelyek mind megvalósíthatóak. Ne feledd, hogy egyszerre csak egy dologgal foglalkozz, így azt biztosan sikerrel véghez is viszed. Ha kapkodsz, hamar túlterheled magad, s képtelen leszel megfelelni az elvárásoknak.

Szerelem: Párodnak ezen a héten bármilyen kérdésére igent mondasz! A szingli Skorpióknak kiváló lehetőségük lesz új szerelem megérkezésére!

Nyilas

Erőből, energiából, kitartásból és jókedvből a most beköszöntő héten nem lesz hiány, mindennapra találsz kötelezettségeid mellett valami érdekes, kikapcsolódásra is alkalmas elfoglaltságot. Új ötletekkel, tervekkel vagy tele, nagyon készülsz ezek megvalósítására, itt az ideje, hogy belekezdj egyikbe-másikba. De ne feledkezz meg arról, hogy kötelezettségeid vannak a munkád terén, figyelj oda, nehogy elfeledkezz a fontos feladatokról!

Szerelem: Pároddal egyezzetek meg a hétvégéről, mozduljatok ki a négy fal szorításából, mindkettőtöknek jót tenne a pihenés. A szingli Nyilasok életében felbukkanhat egy régi ismerős…


Bak

Nagyon kedvezően alakulhatnak pénzügyeid, egzisztenciádat is szilárdnak érezheted, vagy most találhatsz rá arra a lehetőségre, amely segít a stabil körülményeidet megteremteni. Váratlan munkaajánlatot is kaphatsz, amelyre most hiba lenne nemet mondani! Nemcsak jól jön ez azt ajánlat, hanem hosszú távon kamatoztathatod a kialakulóban lévő üzleti kapcsolataidat. Gondolj a jövődre, s arra, hogy most bebizonyíthatod, értesz ahhoz, amit csinálsz.

Szerelem: A mindennapi feladatok elveszik az időt társadtól, ezért hétvégén kárpótolnod kell őt! A magányosok szintén hétvégén számíthatnak érdekes flörtökre…

Vízöntő

Új szelek fújnak, ugye te is érzed? Már nem csak önmagadtól, hanem környezetedtől is érkeznek apró jelzések azzal kapcsolatban, hogy végre lépéseket tegyél egy fontos terveddel, vágyaddal kapcsolatban. Amit most teszel, komoly hatással lesz a következő hónapokra, pénzügyi és erkölcsi szempontból egyaránt. Ha szükséged van támogatásra, akkor számíthatsz szeretteid bátorítására is. A hétvégére teljesen kifáradhatsz, keress lehetőséget a lazsálásra.

Szerelem: Egy régi szerelem tűnhet fel életedben újra. Nagy meglepetésként érhet az esemény, s fel is kavarhatja lelkivilágod mellett nyugalmas mindennapjaidat is. De vigyázz, ez az idill nem tarthat sokáig, ne ringasd illúziókba magad.

Halak

Nehézkes, sőt néha egyenesen macerás, érzelmi ingadozásokkal teli napok követik egymást, lesznek jó és nagyon rossz pillanatok egyaránt. Olyan váratlan gátak állhatják utadat, amelyek ellen most nem tehetsz túl sokat, ezért várj a nagyobb döntések meghozatalával. Érzelmi életedet is feszültség jellemezheti, könnyen elvesztheted a fejed, kibújhat belőled a kisördög, aminek konfliktus lehet a vége.

Szerelem: A hét közepétől több érdekes meglepetést tartogathat a magányosok és a párban élők számára egyaránt Vénusz. Váratlanul új szerelem bukkanhat fel a Halak életében…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top