Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 19. vasárnap)

Kedves Kos!

Nem panaszkodhatsz, igazán jó napokat hagytál magad mögött. Ezt csak tetézi ez a nap. A délelőttöd aktív, a délután pedig édes lesz, és romantikus. A Hold a Rák jegyében játékossá és vidámmá tesz, pompás napot ad a szerelemre. Próbálj ki egy új stílust, hangsúlyozd az előnyeidet és tüntesd el a gyengéidet.

Kedves Bika!

A délutánt egy különösen kedves emberrel töltsd: kedveseddel, gyermekeddel vagy a legjobb barátnőddel. Ebéd után a Hold a Rák jegyében már jól kapcsolódik a Plútóval, egy mágikus délutánt tölthetsz teljes harmóniában, és érdekes beszélgetésekben lehet részed. Hihetetlenül jó kapcsolatot tudsz most kiépíteni.

Kedves Ikrek!

A Nap első részét lehet, hogy elaprózod, akár valami fontosat is el fogsz mulasztani. Ebéd után már aktívabbá válsz, de ezt még nem lehet túlzásnak nevezni. A Vénusz a lehető legjobb helyzetben van, álmodd meg a legszebb kapcsolatát életednek: hogyan nézzen ki a társad, akinek megengeded, hogy egy életen át veled lehessen?

Kedves Rák!

Ma nehezedre fog esni még felkelni is. A délelőttöd fáradt lesz, ebédig nagyon rosszul érezheted magad. Ebéd után a Hold már a Rák jegyében kapcsolódik a Plútóhoz, ez a délutánodat erőssé és intenzívvé teszi. A hét végétől naponta tegyél valamit az egészségedért. Este gondold hát, hogy holnap mit teszel, pl. sétálsz fél órát a parkban.

Kedves Oroszlán!

Vigyázz, mert előfordulhat, hogy az ebédidőt, sőt a délutánt is átalhatod. Szívesen vagy egyedül, és egyáltalán nem zavar, hogy nincs melletted senki. Használd ki ma a Plútó pozitív energiáit. Koncentrációt és terhelhetőséget ajándékoz neked a következő hétre.

Kedves Szűz!

Ma sokáig alszol, hiszen örülhetsz annak, hogy végre nyugalom van. Délután igazán varázslatos hangulat simogat. A bolygók kedveznek a szerelemnek. Gyakorolnod kellene, hogy minden szituációban lazább légy. Foglalkozz ezzel alaposan, gyakorold a lazaságot.

Kedves Mérleg!

A Hold ebédig az Ikrek jegyében áll. A Vénusz a Nyilas jegyében áll. Ha egy optimális időpontot szeretnél a randevúdhoz, a mai délelőtt lenne a legalkalmasabb erre. A Nap, a Hold és a Vénusz csak téged segítenek. Délután a Hold már a Rák jegyébe lép, segít neked abban, hogy kellemesen fejezd be a napot.

Kedves Skorpió!

A Hold is veled együtt ebédel. Előtte és utána kellemes óráid lesznek, leginkább délután. A Hold a Rák jegyébe lép, ettől nagyszerűen érzed magad, szívesen gondoskodsz valakiről, elkényezteted. Koncentrálj a közvetlen céljaidra, és fesd magad elé a jövőt, mert az meg fog valósulni.

Kedves Nyilas!

Ünnepeld a vasárnapot a Vénusszal egy hullámhosszon, aki már tegnap óta a Nyilas jegyében áll. Minden szebb, érzékibb lesz, szerelmes szemekkel nézheted a világot, mindenütt csak a szépet, a csodálatosat láthatod. Üdvözöld a Vénuszt, mint egy nagyon régen várt kedves vendéget.

Kedves Bak!

A Hold magadra hagy téged ebédig. Utána átlép a Rák jegyébe, ezáltal a környezetedet csodálatossá varázsolja. Tölts egypár szép órát a szeretteiddel, kellemes, kényelmes helyen, pl. egy kedves étteremben. A Vénusz a 12. napházadban van, szoros kapcsolatban áll a lelkeddel, álmodozó vagy, intuitív gondolataid vannak.

Kedves Vízöntő!

Reggel a Hold még az Ikrekben ébred, élénk vagy, és érdeklődő. Délutánra már sajnos nem leszel ennyire fitt, érzelmessé és szentimentálissá válsz. Fontos, hogy magaddal is törődj, és tégy valamit az egészségedért és a jó közérzetedért. Kényeztesd magad, ki szeressen téged, ha nem tenmagad.

Kedves Halak!

Már csak ebédig van a Hold az Ikrek jegyében. Délután a Rák jegyébe lép, így szuper hangulatot ajándékoz neked. A játékosabb oldalad kerül előtérbe, legyél kreatív. Vigyél sok gyertyát a fürdőszobába, ez segíti a lelkedet is megtisztítani.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top