Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 10. péntek)

Kedves Kos!

Nem hiszed el, de szórakoztató napod lesz a mai, ez már biztos. Nem lesz viszont gyerekjáték, ha sok mindent kell elintézned ma, mert állandóan elvonják majd a figyelmedet fontos dolgokról. Vigyáz ne veszíts sok időt a sok beszélgetéssel, nehogy időzavarba kerülj. Mindenesetre figyelmeztetnek a csillagok, és remélhetőleg jobban fogod kezelni a dolgot.

Kedves Bika!

A Hold a szórakoztató Vízöntő jegyében áll, ez elveszi a nap komolyságát, ez jól passzol majd a Vénuszhoz és az Uránuszhoz. Jó lenne, ha ma lazítanál, és inkább a magánéletedre helyeznéd a hangsúlyt. Esetleg menj vásárolgatni, és mindenképpen ápold a szerelmet. Töltsd a napodat kedveseddel – vagy párkereséssel.

Kedves Ikrek!

Végre fellélegezhetsz, de azért vigyázz, mert nagy a veszély, hogy gondatlanul, esetleg fejetlenül hibákat követsz el. Előfordulhat, hogy valakiben nagyot kell csalódnod, a Vénuszt és az Uránuszt tedd felelőssé ezért. Magánéletedben most mindenképpen az eszedre kellene hallgatnod, és nem a szívedre.

Kedves Rák!

A mai napon egyik meglepetés követi a másikat. Hogy milyen meglepetés, rossz-e, vagy jó, arról nem beszélnek a csillagok. Próbáld meg minél kevesebb előítélettel kezdeni a napot, indulj ki abból, hogy minden a javadat szolgálja. A délutáni órákban egy izgalmas találkozásban lesz részed.

Kedves Oroszlán!

A Vénusz és az Uránusz hatása alatt hajlamos leszel jobban hangot adni az idegességednek, hiányzik az a bizonyos „földelés”, ezért mindent tragikusabbnak látsz, mint amilyen, félreismersz egy helyzetet, hiányzik a józan ész, sajnos ez túllép mindenen, még az intim szférádat is eléri. Ha egy kolléga rád nevet, ne hidd azt, hogy többet akar.

Kedves Szűz!

A Vénusz és az Uránusz hat rád erősebben. Kölcsönösen erősítik egymást. Ennek eredményeképpen teljesen új információkhoz jutsz, hiszen minden érdekel, és érdekel majd a kapcsolatteremtés is. A kalandok, és szívesen leszel emberek között is. Ha éppen nem dolgozol, menj a városba egy kicsit vásárolni.

Kedves Mérleg!

Uralkodó bolygód, a Vénusz, kapcsolatban áll jó barátjával, az Uránusszal. Most aztán minden mozgásba lendül, millió lehetőség kínálkozik. Ez a nap igazán frissítően hat rád, ám vigyázz arra, nehogy időzavarba kerülj, mert akkor könnyű idegesség uralkodik el rajtad, és emiatt egyre többet hibázhatsz.

Kedves Skorpió!

Tőled nem szokták meg, hogy ennyire laza legyél. Maradj figyelmes, ugyanis a Vénusz és az Uránusz olyan hangulatba hoz téged, hogy mindent képes leszel elhinni. Euforikus állapotodban becsaphat valaki, aki csodákat ígér, és ebből nem tud semmit betartani. Ha még nincs párod, vigyázz, kivel ismerkedsz!

Kedves Nyilas!

A mai napon elvarázsol téged a szerelem. A Vénusz és az Uránusz kapcsolata sokat kínál ebből az érzésből. Könnyű lesz új kapcsolatokat kötni. A derült égből a villámcsapás pontosan a szíved közepébe talál. A Hold egész nap a Vízöntőben áll, emiatt nagyon nyílt vagy, és jól fog esni, ha sok minden történik körülötted.

Kedves Bak!

Igazán lendületes napra számíthatsz, annak ellenére, hogy már péntek van. A Hold a Vízöntő jegyében áll, és repkednek körülötted az új ötletek. A Vénusz kellemes kapcsolatban áll a Vénusszal, ha egyedül vagy, és nyíltnak mutatod magad, akkor ebből a bolygóállásból sokat profitálhatsz. Nem kell úgy történnie mindennek, ahogy megszoktad.

Kedves Vízöntő!

A Vénusz és uralkodó bolygód, az Uránusz ma sok vidámságot hoz az életedbe. A Neptunusz is erősen hat rád. Laza hangulatodban ezért könnyen előfordulhat, hogy több hibát ejtesz. Az a fontos, hogy légy tudatában ennek. Nem mindennapi ötletek járnak a fejedben, de ebből nem minden a helyénvaló. Néha nem ártana saját magadat is ellenőrizni, minél ésszerűbb tudsz maradni, annál jobb.

Kedves Halak!

Óvatosság, óvatosság és óvatosság. A Vénusz és az Uránusz kapcsolata által egy homályos nap vár rád. Magad észre sem veszed ezt a gyengeséget, ez a különös veszélye ennek a napnak. Mindenkiben bízol, és ezáltal ajtót nyitsz a csalódásoknak. Szívesen hagyatkozol másokra, elhiszed az ígéreteket, és pár napon belül emiatt akár „padlót is foghatsz”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top