Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 06. hétfő)

Kedves Kos!

Félresikerül a hétfői napod. Nehézkesen indul a nap, a Jupiter kellemetlenül kapcsolódik a Merkúrhoz. A Hold nem szereti a Kos jegyét, de reményt ad arra, hogy ésszerű tudsz maradni. Ennek ellenére a türelmetlenségedet nem tudod legyőzni, és ez probléma lesz. A nap végén elégedetlen leszel magaddal, a munkáddal és az egész életeddel.

Kedves Bika!

Légy a lehető leglazább. A Nap ma kellemetlen kapcsolatban van a Jupiterrel, a Nap együtt áll a Merkúrral a Mérlegben, és a Merkúr is kellemetlen kapcsolatban áll a Jupiterrel. Ezek tények, a három ilyen nehéz bolygókapcsolat nyomot hagy a napodon. Kellemetlen emberekkel találkozol, több kritikát kell eltűrnöd, és kompromisszumokat kell kötnöd, ami nem fog neked tetszeni.

Kedves Ikrek!

Furcsán kezdődik majd ez a hét. Három pontos bolygókapcsolatod is van, a Nap, a Jupiter és uralkodó bolygód, a Merkúr lépnek kapcsolatba egymással. Sajnos ettől nem fogod a legjobban érezi magad. Úgy érzed, megtorpantál, nem tudod, hogyan tovább, elvesztetted az örömödet bizonyos dolgokban, mindig igazolnod kell magad.

Kedves Rák!

Ma egyszerre három bolygókapcsolat hat rád, a Nap, a Merkúr és a Jupiter kritizálják egymást, de a Hold a Bakban téged támogat, bizonyos mértékben véd is. A mai nap ennek ellenére bosszantó és idegesítő lesz számodra, ne veszítsd el a bátorságodat, ne lógasd az orrodat.

Kedves Oroszlán!

Bár ezt megelőzően azt tanácsolták neked a bolygók, hogy minél többet beszélj ezen a héten, ezt az egy napot próbáld mégis kihagyni. Semmi értelme pont ma nagy megbeszéléseket folytatni, nem jó a nap erre. Arra ügyelj, hogy számodra sikerüljön minden.

Kedves Szűz!

Ma egyszerre három súlyos bolygókapcsolat hat rád, de a Hold téged segít a Bak jegyéből. A nyugtalanságok ellenére nem veszíted el a türelmedet, és képes leszel átlátni a dolgokat, másokkal ellentétben. Azért ez a nap neked sem lesz könnyű, sok lesz benne a bosszúság. Leginkább az esti óráktól, amikor uralkodó bolygód a Jupiterrel veszekszik.

Kedves Mérleg!

Lehetnél egy kicsit önzőbb is. Vannak idők, amikor egyedül többet érsz el, ilyenkor hegyeket tudsz elhordani, ezért muszáj elsősorban magadra gondolni. Most nem segít, ha mások miatt fáj a fejed, nem segít a kompromisszum. Az egész világ kicsit a bolondját járja, és mindenki egyedül harcol, most tégy így te is.

 

Kedves Skorpió!

Természetesen élvezd a szerencsédet és a boldogságodat, de ne kapcsold ki teljesen a józan eszedet. A hét második felében ugyanis a Neptunusz egy gondokkal teli zsákot akar a hátadra kötni, vagyis valaki be szeretne csapni. A Nap és a Jupiter sincsenek jóban, ez mindenképpen a fentieket igazolja.

Kedves Nyilas!

A Nap a Mérlegben találkozik a Merkúrral. Kedvet ad neked arra, hogy felhívd a barátaidat, akikről már régóta nem hallottál semmit. Arra is jó ez az idő, hogy régi félreértéseket és vitákat feldolgozz. A Hold a Bakban áll, és ez a gyakorlati dolgokban segít neked. Sajnos a Nap kellemetlen kapcsolatban van az uralkodó bolygóddal, ezáltal az elvárásaid nagyon magasak, és emiatt jobban csalódhatsz.

Kedves Bak!

Az égen most sok minden történik, a Nap a Merkúrral találkozik, és segítenek egymásnak haragudni a Jupiterrel. Alkalmas az idő arra, hogy régi dolgokat oldj meg. Ha túl magasak az elvárásaid, akkor sajnos egyes ügyletek nem sikerülnek. A Hold a Bak jegyében túlságosan is lehoz téged a földre.

Kedves Vízöntő!

A Hold a 12. napházadban áll. Másoknak ugyan erőt ad, de tőled sajnos elveszi, ehhez jön még, hogy nem vagy igazán ura az érzékeidnek. Ha nem leszel elég figyelmes, óriási hibákat követhetsz el. Levertnek érezheted magad este, inkább aludj egy jót, reggelre megérkeznek majd a tiszta gondolatok is.

Kedves Halak!

Milyen jó, hogy egy ilyen zavaros napon a Hold legalább egy biztos jegyben áll. A Nap, a Jupiter és a Merkúr nyugtalan kapcsolatban állnak egymással, emiatt hajlamos vagy arra, hogy ne lásd át a dolgaidat. Azt sem tudod, hol áll a fejed, és pár óra után elveszítheted a türelmedet, semmiben sem bízhatsz, minden állandóan változik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top