Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 05. vasárnap)

Kedves Kos!

A Mars átvándorolt a Skorpióba. A Vénusz szintén itt időzik, a Jupiterrel áll szextilben. A nap a szerelem jegyében telik el, élvezd ki már első órájától. Ez a bolygóállás arra enged következtetni, hogy forró, szenvedélyes kapcsolatokra vágysz, s ha lehet, minél hamarabb. Így a szexuális életed feltehetően intenzív és változatos.

Kedves Bika!

Ezt a csodaszép, gondtalan napot a Vénusznak és a Jupiternek köszönheted. Minden simán halad. Boldog vagy, akár spontán szerelembe is eshetsz! Bár fontos számodra a testiség, a megfelelő környezet, és a légkör is elengedhetetlen. Mindennek éppen megfelelőnek kell lennie, mielőtt szabad folyást engednél vágyaidnak.

Kedves Ikrek!

Ezt a napodat a Vénusz és a Jupiter hatása nagyon érzékivé teszi. Éld ki ezeket az energiákat, találkozz valakivel, menj el vele vacsorázni, egy csodás éjszaka útjában sem áll semmi akadály! Egyetlen partnered sem panaszkodhat az együtt eltöltött estétek unalmas volta miatt. Legfőbb hibád viszont a türelmetlenség.

Kedves Rák!

Legjobb hangulatodban vagy. Ennek oka is van: a Vénusz és a Jupiter harmonikus szextilkapcsolata. Tiszta boldogság! Csupa nevetés, ünnep, élvezet! Gondok? Félre velük a mai napra! A Hold délig a Nyilasban marad. Idealistább vagy, mint máskor.

Kedves Oroszlán!

Szívélyes, érzéki, laza, tréfás, aktív – ezek azok a tulajdonságok, amelyek jellemeznek a mai vasárnapon. Mint egy képeskönyvben? Igen. Főleg 14 óra előtt, utána az Oroszlán ellustul, és leginkább csak a kényelmével törődik. Kedvesed igazán szerencsésnek érezheti magát, hogy veled hozta össze a sors, főként azért, mert igazán nyugalomban érezheti magát melletted.

Kedves Szűz!

A Vénusz és a Jupiter elcsavarják ma a fejedet. Könnyen szerelembe eshetsz valakivel, valami igazán bolondosat is tehetsz. Nagyon komolyan veszed a testi kapcsolatot, talán túlzottan is, esetleg el is kerülöd, mivel vigyázol az egészségedre – s főleg manapság kockázatosnak érzed magad –, úgysem csinálnád másképp.

Kedves Mérleg!

Ahol ma történik valami, ott biztosan téged is meg lehet találni. A Nyilas–Holddal az élet kellemes oldalát akarod élvezni. Azok, akik csak búslakodnak, nem a megfelelő társaságot jelentik neked. Ünnep lesz, lehet, hogy pont a te születésnapod alkalmából. Mindenesetre mindenképp találtok valamit, amit ünnepelni lehet. Jó szórakozást!

 

Kedves Skorpió!

Nem nagyon vagy elégedett azzal, ami körülötted történik. Többet akarsz elérni és birtokolni. Ha nem úgy alakulnak a terveid, mint ahogy elképzelted, ingerülten és igazságtalanul reagálsz. Ne hagyd magad elkapkodott tettekre indíttatni, mert hamar megbánhatod. Most fontos az élvezet, és nem kellene mindenről lemondanod, ami örömöt okoz.

Kedves Nyilas!

A Vénusz és a Jupiter szextilben állnak, és ez egész nap érvényesül. A legszebb a délután, amit romantikusan töltesz el egy számodra vonzó, kedves személlyel. Élvezd a harmóniát! Az olyan részletek, mint a holnapi munka vagy a lakóhelyed, most egyáltalán ne érdekeljenek. Ilyen jelentéktelen dolgokkal ne foglalkozz.

Kedves Bak!

Micsoda nap! Délelőtt aktív és együtt érző, délután romantikus és kedves vagy. A Vénusz és a Jupiter kísérnek egész napon át. Vedd magad körül legjobb barátaiddal! Testi kapcsolataidban ugyancsak a hagyományos jellemez, s csak bizonyos határig mégy el a szeretkezésben: kizárólag olyasmiket csinálsz, amit még megengedhetőnek tartasz.

Kedves Vízöntő!

A mai napot töltsd édes kettesben kedveseddel. Válasszatok valami szokatlan időtöltést, törjetek ki a mindennapi rutinból! Pozitív tulajdonságod, hogy partnered egyetlen cselekedetét sem ítéled el, és semmilyen múltbéli lépést nem kérsz rajta számon. Elfogadod olyannak, amilyen.

Kedves Halak!

A Vénusz és a Jupiter kísérőidül szegődnek egész nap. A hét nem is végződhetett volna szebben. A főszerepet a szerelem veszi át, és ezt egész szíveddel élvezed. Még nem voltál ilyen erős, nagy és domináns. A következő napokban törődj sokat szíved vágyával, különben állandóan szemrehányást fogsz tenni magadnak.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top