Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 04. szombat)

Kedves Kos!

A Nap és a Hold a Nyilasban harmonikusan kapcsolódnak. Pompásan érzed magad. Sugárzol és aktív vagy. Nagyszerű nap veszi kezdetét. Heves és szókimondó természettel rendelkezel, mindig te akarod elsőként kimondani: „szeretlek”. A közvetlen érintkezés és a tüzes szenvedély elsőrendű fontosságú szerelmi viszonyaidban.

Kedves Bika!

Ma a Mars belép reményteljes pozíciójába, a Skorpió jegyébe. Ezzel nemcsak fitté tesz hosszú távon, de szeretetre méltóbbá és kívánatosabbá is. Ha ma emberek közé mégy, ezt azonnal érezni fogod. Gyűjtheted a szerelmes szíveket és vonzalmuk tárgyi bizonyítékait. De azért sem fizikailag, sem érzelmileg nem vagy telhetetlen.

Kedves Ikrek!

A Hold egész nap szemben álló jegyedben, a Nyilasban áll, és ez jó hatással van rád. Hiba lenne csak otthon ülni. Mozgásra van szükséged, az sem árt, ha az mértékkel, de kimerítő mozgás. Csak ha már érzed a fáradtságot, akkor leszel elégedett. Szükséged van emberi társaságra is.

Kedves Rák!

A Mars belép a Skorpió jegyébe, és a következő hetekben fékezhetetlen életörömöt visz az életedbe. Mivel még csak ma vált, ez az érzés még nem éri el tetőpontját. Magad is érzed, hogy még hátráltat is egy kicsit, fáraszt és határozatlanná tesz.

Kedves Oroszlán!

A Mars elfoglalja új pozícióját, mától a Skorpió jegyében tartózkodik. Mivel ma még nagyon gyenge, te is kiégettnek, passzívnak érzed magad. Ennek megfelelően tervezd meg a napod, ne vállalj ma túl sokat!

 

Kedves Szűz!

A Hold a Nyilasban kellemes nyugtalanságot okoz. A Mars belép a Skorpió jegyébe. Fitt vagy, szórakozni vágysz. A napi programot azonban magad akarod meghatározni. Nem szívesen csatlakozol másokhoz. Hívj vendégeket! Nem fogod megbánni. Szerelmi életed valószínűleg csak akkor fog nyugvópontra jutni, ha sikerül legyőznöd a gátlásaidat.

Kedves Mérleg!

A Hold a Nyilasban és te is továbbra is élénkek vagytok és szuper hangulatban vagytok. Ehhez jön még, hogy a Mars ma lép be a Skorpióba. Pragmatikusan látod a dolgokat, és tudni akarod a munkád értékét. Nem hagyod magad könnyen lerázni. Nyugodtan megmutathatod a tehetségedet.

 

Kedves Skorpió!

Ma támogatást kapsz, mert a Mars átlép a te jegyedbe. Több energiád van, de türelmetlenebb is vagy. A sport különösen jót tesz, de ne vállalj kockázatot. Gyorsan reagálsz, és át is küzdöd magad az akadályokon, ha kemény a helyzet. A Hold egész nap a Nyilasban jár. Spontán akcióid szerencsével járnak. Vállalkozz bátran!

Kedves Nyilas!

A Hold saját jegyedben hat, és szextilben áll a Naphoz. Este a Merkúr hatását érezheted. Élvezni fogod a napot, sokat beszélgetsz, barátságos, kedves emberekkel találkozol, jól fogsz szórakozni. Minél több programot találsz magadnak, annál jobb. Vakmerő és meglehetősen rámenős természetű vagy. Ugyanazzal a lelkesedéssel veted bele magad bele a szerelembe, mint egy veszélyes sportba.

Kedves Bak!

A Mars belép a Skorpióba. Ez hosszabb időre jelent több erőt, kitartást, határozott döntéseket és koncentrációt. A szombat maga átlagos lesz. Nem nagyon vágysz kalandokra. Kapcsolatod a hivatásodat is jelentősen befolyásolja, jelentősen előremozdítja. Ne csodálkozz azon, ha ez féltékenységi jelenetekhez vezet.

Kedves Vízöntő!

Szuper bolygóállásaid vannak ma, ne dolgozz, inkább élvezd a napot, csak azt tedd, amihez tényleg kedved van. A Mars belép a Skorpióba, de még nem hat erősen. A sportot ne vidd túlzásba! Jobban kellene tudatosítanod magadban, milyen pusztító hatása van másokra nézve esetleges felszínes közeledésednek. Nem mindenkinek megfelelő az alkalmi viszony.

Kedves Halak!

A Mars belép a Skorpió jegyébe. Hatalmas energiáidat felszabadítani még szüksége van egy-két napra. Ma még meglehetősen fáradt vagy. Mások fogyatékosságait – akár testi, akár érzelmi természetű – elég nehezen tudod elfogadni. Tanácstalanságod sokakat arra késztet, hogy szárnyuk alá vegyenek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top