Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 02. csütörtök)

Kedves Kos!

A Mars utolsó előtti napját tölti a Mérlegben, és a Plútóval lép kapcsolatba. Az eredmény: semmi sem nyeri meg tetszésedet, mindenre és mindenkire reagálsz, minden megjegyzésben személyes támadást vélsz felfedezni, és kemény szavakkal védekezel. Jobb, ha nem veszel részt tárgyalásokon, megbeszéléseken. Más területen jó is lehet ez a kapcsolat: határozottan vágyat érzel.

Kedves Bika!

Ha nem készülsz fel kellően, igen kellemetlenné válhat a napod. A Mars és a Plútó egész nap hatnak. Mindenki akadékoskodik, fontoskodik, küzd a pozíciójáért. Ezt különösen azok a Bikák érzik, akik a munkahelyükön vannak. Hatalmi harcok, áskálódások teszik pokollá a napot. Légy különösen óvatos azokkal, akik kedveskednek veled. Légy egész nap nagyon óvatos! Este holtfáradtan esel ágyba.

Kedves Ikrek!

A Mars a Plútóval lép kapcsolatba, mielőtt átlépne a Skorpióba. Mivel mindkét bolygóval pillanatnyilag szoros kapcsolatban állsz, különösen hat rád ez a konstelláció. Mi fog történni? Küzdesz, el akarsz érni valamit, de nem bírod elviselni a kritikát, viszont annál szívesebben bírálsz másokat.

 

Kedves Rák!

Mielőtt még a Mars elhagyná a Mérleg jegyét, kapcsolatba lép a Plútóval. Csodálkozni fogsz: hozzád szorosan közel álló emberek, akik egyébként mindig kedvesek egoista gonosztevőkké változnak, akik csak a saját hasznukra gondolnak, és egyáltalán nem törődnek azzal, hogy mi van veled. Csak azt tudom tanácsolni, legyél te is kissé önző. Minden más vesztest csinál belőled.

Kedves Oroszlán!

Hatalmas energiák áradnak ma beléd. A Mars és a Plútó elhiteti veled, hogy mindent jobban tudsz. Ennek megfelelően domináns a fellépésed, magasan hordod az orrod. Ennek nem lehet jó vége, hacsak nem áll környezeted kizárólag „bólogatójánosokból”. Szinte biztosan konfliktusokba kerülsz. Kicsit gondold át a dolgokat, nem lehetséges, hogy te provokálod ezeket?

Kedves Szűz!

Ma semmi sem történik ok nélkül. Mindennek mély értelme van. Ha különös dolgok jutnak eszedbe, ne hagyd őket figyelmen kívül. Esetleg feltűnik, hogy valaki barátságtalan veled, talán úgy érzed, valaki nem becsületes hozzád. Igazad van! A tudatalattid olyan dolgokat és energiákat érez meg, amelyeket értelmed máskor elzár előled. Hallgass a belső hangodra!

Kedves Mérleg!

Tudatában vagy előnyeidnek, és pontosan tudod, mit akarsz elérni. A Mars–Plútó kellemes kapcsolata segít ebben. Mivel a Hold a Skorpióban áll, élesebb elméjű és egy kicsit egoistább vagy. Ez nem is árt ebben az esetben. Ne fájjon amiatt a fejed, ha nem mindenki osztja a nézeteidet. Szoktasd magad ahhoz, hogy idegekkel bírd a feszültségeket.

Kedves Skorpió!

Most szinte minden sikerül neked. Tele vagy energiával és meggyőzően hatsz. A Hold még mindig a jegyedben jár, ehhez jön még szextil a Mars és a Plútó között. Mások szívesen csatlakoznak kezdeményezéseidhez. Nem zavar, ha nehézkesen alakulnak a dolgok, éppen ellenkezőleg. Teljesítményedet fokozza a kihívás; sokan csodálnak ezért. Azért ne légy túl fanatikus. A végén tudni kell felengedni és lazítani is.

Kedves Nyilas!

A Mars a Mérlegben utoljára egy meglehetősen erős kapcsolatba lép a Plútóval. Ezt az összes jegy szülöttei közül te érzed a legerősebben. Mi fog történni? Harcba szállsz valamiért, bedobod magad. Megvan a képességed, hogy keresztülvidd az akaratodat, ha kell, mások ellenében is. Amíg békés maradsz, és nem ártasz másoknak, minden csodálatos.

Kedves Bak!

Ma a Mars és a Plútó kapcsolatba lépnek. Csak figyelmeztetni tudlak. A helyedben teljesen feltűnésmentesen viselkednék, „láthatatlanná” tenném magam, és minden embertől távolságot tartanék. Hatalmi harcok fenyegetnek mindenhonnan, ez az utcákra és autópályákra is vonatkozik.

Kedves Vízöntő!

A Mars és a Plútó összekapcsolódnak. Mindkét bolygóval erős a kapcsolatod pillanatnyilag. Túlzott mértékben megerősödsz, nem ismersz határokat. Sem a saját testeddel, sem másokkal szemben. Mindent nagy intenzitással teszel, és túlhajtod vele magad vagy másokat. Egyik sem jó. Mellékesen ez a kapcsolat önfejűvé és intoleránssá tesz. Magadat tartod a legnagyobbnak. Sajnos egyúttal másokat meg alábecsülsz.

Kedves Halak!

A Hold a Skorpióban marad. Mivel a Mars és a Plútó kapcsolatban vannak nehéz napod lesz. Hatásukra úgy tűnik, az egész világ nyomást akar gyakorolni rád. Alig nyitod ki a szád, már akad valaki, akinek ellenvéleménye van. Nekilátsz valaminek, máris akadályoznak benne. Nem csoda, hogy délre már rossz a hangulatod.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top