Horoszkóp

Októberi horoszkóp

Kos

Szerelem: Érzelmi életed terén némi bizonytalanság, instabilitás ütheti fel a fejét, október elején néhány csalódásra, félreértésre is számíthatsz, de ne hagyd, hogy eluralkodjon rajtad a búbánat vagy a féltékenykedés. Légy türelmes és kitartó, akkor talán nem kerül sor szakításra vagy komoly vitára. A párjukat még keresők sok ismerkedési lehetőségre számíthatnak, de az igazinak még nincs itt az ideje.

Munka, anyagiak: Karriered terén sem mennek akadálytalanul ügyeid, az anyagiak terén is sok feszültség várható. Sajnos a mostani konstellációk inkább viszik a pénzt, mint hozzák. A november kedvezőbb, addig is kitartás!

Egészség, lelkiség: Az egész hónap folyamán azt érezheted, hogy ok nélkül kimerült vagy, nem találod a helyed, indokolatlan fejfájások gyötörnek. Itt az ideje egy kis pihenésnek is!

Bika

Szerelem: Akár magányos vagy, akár elkötelezett, október hava csalódásokkal teli időszakot hozhat számodra, nemcsak barátaiddal összefüggésben, hanem pároddal kapcsolatban is. Kisebb veszekedések, konfliktusok gyakran felboríthatják lelki nyugalmadat, érzelmi megingások folyamatosan jellemeznek. A szinglik nehezen találnak most párra.

Munka, anyagiak: Nem találod a helyed? Könnyen úgy érezheted, mindenhol mindenki mellőz. Ez az érzés a Mars kellemetlen hatásának eredménye. Számos akadállyal kell szembenézned október folyamán. Anyagilag vegyes ez a hónap, bevételekre és kiadásokra egyaránt fel kell készülnöd.

Egészség, lelkiség: Életerőd, dinamizmusod csökkenőben van, inkább lelki szinten várhatók problémák. Ne terheld túl szervezetedet, a hónap végére már teljesen össze tudod magad szedni.

Ikrek

Szerelem: A párkapcsolatban élő Ikrek szívügyeivel összefüggő problémái a hónap első napjaiban jelentősen felerősödhetnek. Bár szeretnél mihamarabb rendet tenni, de felbukkanó akarnokságod nem vezet eredményre. Kénytelen leszel kompromisszumot kötni, ha békét akarsz. A párjukat még keresők sok flörtre számíthatnak, tartósságra kevésbé.

Munka, anyagiak: Ezen életterületeden is várnak rád konfliktusok, mégis, itt sokkal könnyebben fogod tudni rendezni ügyeidet. Az anyagiak terén gyarapodásra, pluszbevételekre számíthatsz.

Egészség, lelkiség: A bolygók megóvnak minden komoly betegségtől. Ne stresszeld magad feleslegesen, táplálkozz egészségesen.

Rák

Szerelem: Társaddal vagy kiszemelteddel kapcsolatban is problémák merülhetnek fel. Elbeszélhettek egymás mellett, nehezen találjátok a közös hangot, s ez összezördülésekhez vezethet. Ketten kétfélét akartok, így nehéz békességben élni. A párjukat kereső Rákok visszahúzódnak otthonuk négy fala közé. Jól teszed, még nincs itt az ideje a nagy szerelemnek.

Munka, anyagiak: Váratlan pénzforráshoz juthatsz, de légy óvatos, ne költsd el meggondolatlanul – erre most hajlamos leszel. Karriered terén is új szelek fújnak, bátran szárnyalj, sikered garantált.

Egészség, lelkiség: A hónap első napjaiban szentelj elegendő figyelmet egészségednek, mert számos váratlan dolog veszélyeztetheti kiegyensúlyozottságodat.

Oroszlán

Szerelem: A hónap első fele nyugalmasan telik, sok tervezés, érzelem és romantika költözhet napjaidba. Október második felében viszont eluralkodhat rajtad a bizonytalanság, nem is érted, mi történik veled. Ne pánikolj, és ne láss ott is bajt, ahol nincs is! A magányosok sok új lehetőséget kapnak, csak meg kell ragadni az egyiket. A hónap második fele kedvezőtlenebb ismerkedés szempontjából.

Munka, anyagiak: Munkával összefüggő bonyodalmakra kerülhet sor október folyamán. Így jelentősen több türelemre lesz most szükséged, mint eddig bármikor. Megeshet, hogy el kell tűrnöd a negatív hatásokat, és bizony nem emelheted fel a hangod, mert abból óriási konfliktus kerekedhet.

Egészség, lelkiség: Fejfájás, a hónap közepén gyomor- és emésztési problémák zavarhatják meg nyugalmadat. Dolgozz kevesebbet, mert a te energiatartalékaid sem bírják a végtelenségig a megterhelést.

Szűz

Szerelem: Ha úgy érzed, lenne mit megbeszélni partnereddel, akkor annak épp itt az ideje. Ha most homokba dugod a fejed a problémák elől, azok csak még mélyebbek lesznek. A párkereső Szüzek legfontosabb feladata, hogy mindig őszinték legyenek bemutatkozáskor, az első lépések megtételekor. Most könnyen elcsúszhat az a Szűz a banánhéjon, aki lódít…

Munka, anyagiak: Számos – az elmúlt hónapokban csak halogatott – feladat vár rád a hónap során, néhány még nyárról vagy épp tavaszról maradt… Nehezedre esik a sok munka, de az esetleges tanulás is. Ne keveredj feleslegesen konfliktusba munkatársaiddal.

Egészség, lelkiség: Csökkentsd a hónap elején téged érő erőteljes negatív hatásokat, amelyekért nem a bolygók felelősek, hanem a rád nehezedő stressz. A hónap második fele sokkal kiegyensúlyozottabb lesz.

Mérleg

Szerelem: Sok érdekes és változatos dolgot hoz október hava. Új szerelem léphet életedbe még akkor is, ha már elkötelezted magad valaki mellett. Így semmiképpen se bonyolódj olyan dologba, amelyről már előre tudod, hogy komoly galiba alakulhat belőle. A párkeresőknek viszont komoly esélyük van egy tartós kapcsolat alapjainak letételére.

Munka, anyagiak: Megérint a változás szele, ne halogass tovább semmit, az időhúzás most sokat árthat neked! Számos új lehetőséget kapsz, új vagy mellékállás formájában. Saját vállalkozás indítására ritka kedvezőek a bolygóállások.

Egészség, lelkiség: A bolygók a hónap közepén jelentős és erős hatást gyakorolhatnak egészségedre, ez inkább fejfájásban és ízületi bántalmakban mutatkozhat meg. Valódi betegségek felbukkanása miatt nem kell aggódnod.

Skorpió

Szerelem: A hónap eleje felbolydulást hoz, érzelmeid kissé összekavarodhatnak, úgy érzed, talán nem látod a fától az erdőt. Felejtsd el a féltékenykedést és a felesleges konfliktusokba való bonyolódást. A tiszta és egyenes kommunikáció eredményt hoz. A párjukat keresők, most ismerkedők is beleeshetnek abba a hibába, hogy többet várnak a másiktól, mint amennyit az nyújtani tud.

Munka, anyagiak: A hónap első napjaiban a pénzügyek és a vagyonod kezelése kerülnek előtérbe. Többet költhetsz vágyaidra, mint lehetne, kicsit túl is költekezhetsz, de ne legyen lelkiismeret-furdalásod. Néha megérdemled a kényeztetést!

Egészség, lelkiség: Kissé feszültté válhatsz, így nem csoda, ha gyomor- és emésztési problémákkal kerülsz szembe. A hónap közepén muszáj lesz időt szánnod egy 2-3 napos aktív pihenésre.

Nyilas

Szerelem: Október eleje nehézkes, vitákkal teli időszakot jelez, a hónap vége viszont már pozitív tendenciákat hoz, eltalálhat Ámor nyila, olyan helyen és annyira váratlanul, ahogy azt elképzelni sem lehet. A kapcsolatban élők kihűlőben lévő érzelmei október második felében újra energiabefecskendezést kapnak, meglepően mély érzelmek lehetnek úrrá a Nyilasokon.

Munka, anyagiak: A hónap első napjai kellemetlen meglepetéseket rejthetnek, ezért légy jelentősen óvatosabb a kommunikáció terén, különösen munkahelyen, vagy épp üzletfeleiddel! Könnyen megeshet, hogy többen félreérthetik, amit mondani szeretnél, vagy épp azt, amit csinálsz.

Egészség, lelkiség: Erős negatív hatásokra nem kell számítanod, fizikai állapotod nincs veszélyben. Ha fogyókúrába szeretnél kezdeni, akkor azt 12-én kezdd el, így minden esélyed meglesz a sikerre.

Bak

Szerelem: Itt az ősz, jön a hideg idő, s a lombhullással te is begubózol kicsit, úgy érezheted, talán nem megy minden hibátlanul párkapcsolatodat illetően. De ez egyáltalán nincs rendjén, hisz képes vagy arra, hogy mindig megújulj, legyen így ez most is. Társad meglephet valamivel, ami számodra igazán értékes lehet, de a magányosok se szomorkodjanak sokáig…

Munka, anyagiak: Képes vagy arra, hogy mindig megújulj, legyen így ez most is. Lepd meg feletteseidet vagy kollégáidat új ötleteiddel, ez most biztos nem kerül süllyesztőbe. A siker és az elismerés kopogtathat ajtódon…

Egészség, lelkiség: Nem kell attól tartanod, hogy egészségügyi problémáid lesznek, de 10-én, 23-án, 24-én és 25-én komoly fizikai és idegi megterhelésnek leszel kitéve, erre előre készülj fel.

Vízöntő

Szerelem: Különösen a hónap közepe bolygathatja fel nyugodt lelkivilágodat, hisz új szerelem is beköszönthet az életedbe, járj nyitott szemmel! S ez bizony nemcsak a magányos Vízöntőkre, hanem a párban élőkre is igaz. Most bizony könnyen megeshet, hogy lezárod a múltat egy új és izgalmasabbnak tűnő jövőért cserébe.

Munka, anyagiak: Nagyon mozgalmas, pozitív hatásokkal teli hónap kezdődik, energiában és erőben nem lesz hiány! Munkában, tanulásban sikerekre számíthatsz. Sok új ismeretséget köthetsz, amelyek segítségedre lesznek a későbbiekben.

Egészség, lelkiség: Erőben és tettvágyban nem lesz hiány, különösen a hónap harmadik harmadában. Főleg amunkádba tudsz duplaannyi energiát beleölni, mint máskor.

Halak

Szerelem: Október hava a problémák megoldásának ideje. Ha baj van kapcsolatodban, vagy bizonytalan, netán féltékeny vagy, ezt mihamarabb meg kell beszélni partnereddel, ami talán kellően megnyugtató tud lenni számodra. A nagy Őt keresők se szomorkodjanak sokáig, eljött a változtatás ideje. Töröld ki végleg a „magányos” szavacskát szótáradból.

Munka, anyagiak: Célkitűzéseid jó úton haladnak, sikereket könyvelhetsz el, s kedved is jelentősen jobb lesz november közeledtével. Anyagiakban nagy változás most nem várható, de a tartalékolás minden Halak jegyű számára kötelező!

Egészség, lelkiség: Lelki- és fizikai állapotod megfelelő, aggodalomra nincs okod, csupán a hónap utolsó napjaiban kezdheted érezni, hogy elfáradtál.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top