Horoszkóp

Napi horoszkóp (10. 01. szerda)

Kedves Kos!

A Hold egész nap a Skorpióban áll. Ez gyengít téged, visszavonulásra késztet. Mindent túl hangosnak érzel, sok minden az idegeidre megy. Mivel érzékeny vagy, tartsd magad távol, maradj a háttérben. Másfelől erősen érzed tested szükségleteit, törődj vele egy kicsit, meg fogja hálálni. Ma menj korábban aludni!

Kedves Bika!

A Hold a reggeli óráktól a Skorpióban áll. Nagyszerűen érzed magad, megerősödtél, szuverenitást sugárzol magadból. A Hold három pozitív kapcsolatot vesz fel. Bár tegnap még minden zűrös és bizonytalan volt, ma már egész másképp tekintesz a világra. Mindkét lábaddal a valóság talaján állsz, megfontolt és jó döntéseket hozol. Ezenkívül igen intenzíven flörtölsz. A válasz egyértelműen pozitív! Este a világot is átölelnéd.

Kedves Ikrek!

Ma egy ügy szolgálatába állítod magad. Minden mást kikapcsolsz, teljesen koncentrálni tudod magad. Sajnos ebben az eltökéltségben teljesen süket maradsz a jó tanácsokra, nem akarsz senkire hallgatni. Ha ezek után tévútra térsz, utána már nem tudsz javítani. Makacsságod tehát hozhat jó és rossz eredményt egyaránt. Minden jót kívánok neked!

Kedves Rák!

A Hold ma egész nap a Skorpióban tartózkodik. Sokkal jobban érzed magad, mint tegnap. A visszafelé haladó Merkúr nem tud sokat rontani ezen. Elég erős vagy, hogy ellenállj neki. Ezenkívül kapcsolatod van a Vénusszal, ezáltal kedves emberekkel, akik bizonyos módon megszépítik a napodat. Charmod hatása, hogy ma mindenki a lábad előtt hever. Az estéd is ennek megfelelően kellemes lesz.

Kedves Oroszlán!

Sok mindent meg akarsz valósítani, nem is kérdés, de előbb beszélj róla környezeteddel. Lehet, hogy partneredet vagy gyermekeidet, esetleg a nagyszülőket is érinti a dolog. Minél előbb bejelented szándékaidat, egyeztetsz a többiekkel, annál hamarabb valósulhatnak meg. A mai nap a családé. Organizálj, mondd el kívánságaidat. Néha könnyebben megy, mint gondolnád. Ezt egy az egyben átviheted a munkahelyre is. Ha jól adod elő, főnököd sem fog ésszerű kívánságaid elől elzárkózni. Az este csodaszép lesz.

Kedves Szűz!

Nagyszerű nap áll előtted. A Hold a Skorpióban áll, többek között a Vénusszal áll kapcsolatban, és olyan tulajdonsággal ajándékoz meg, amely gyakran hiányzik belőled: barátságosan, de határozottan lépsz fel. Most tudsz magadon segíteni, és tudod, hogyan kell másokkal szemben fellépned, hogy motiváld őket. Megtalálod azokat, akikkel egy közös feladatot megvalósíthatsz, akik hisznek benned. Az esti órákban valaki vonzalmat mutat irántad, és teljes figyelmével feléd fordul, ami igencsak jólesik neked.

Kedves Mérleg!

Tudod, hogy mit akarsz, és küzdened kellene érte! Ne hagyd magad háttérbe szorítani, hanem mondd ki hangosan és érthetően, ha valami nem tetszik. A Hold a Skorpióban jó segítség ebben. Sosem vagy udvariatlan vagy tapintatlan, erről a Mérleg jegyében álló Napod gondoskodik. Most azonban jól tudod a dolgokat megfogni, nézeteidet érvényesíteni.

Kedves Skorpió!

Elemedben vagy, mert a Hold a Skorpió jegyedben tartózkodik. Príma ötleteid vannak, és ha problémákkal kell foglalkoznod, ez még csak elszántabbá tesz. Szereted a kihívásokat, mert meg akarod mutatni, mi rejlik benned. Szívósságod és kitartásod figyelemre méltó!

Kedves Nyilas!

Fontos, hogy tudj távolságot tartani. Fogd vissza magad! Térj ki az összeütközések elől! Maradj a háttérben! Ha azt érzed, hogy valaki vagy valami ezekben a napokban nem tesz jót neked, vond le belőle a következtetéseket! Este teljesen lefoglal egy gondolat, órákon át foglalkozol vele.

 

Kedves Bak!

Ma jól érzed magad, az egész világhoz kapcsolódsz. A Hold a Skorpióban, a Mars és a Vénusz kapcsolatban állnak vele. Egyik kedves szó követi a másikat. Mindenki a lábad előtt hever, ahol csak felbukkansz. Kényes terminusokat azért inkább elhalaszthatnál, hiszen a Merkúr visszafelé mozog. A napod mindenesetre csodaszép lesz, munkádat is könnyedén és gyorsan végzed. Az este változatosan alakul. A magányos Bakok könnyen szerelmesek lesznek.

Kedves Vízöntő!

A Skorpió jegyében álló Hold nem igazán tesz jót neked. Bár makacs vagy, aminek előnyei is lehetnek, de ezáltal most merev és nem is rugalmas. Ha ma valami nem úgy megy, ahogy elgondoltad, elfut a méreg, és ártatlan áldozatokon töltöd ki. A helyzet nehéz, mert a Plútó és Mars közrejátszanak. Könnyűnek hangzik lazának maradni, de ma ez különösen nehéz.

Kedves Halak!

Ma jól érzed magad, sőt nagyon jól. Testileg-lelkileg a legjobb formádban vagy. Nem könnyű ma kimozdítani biztos helyzetedből. Problémák? Akadályok? Tudsz magadon segíteni. A Hold, a Vénusz, a Plútó és a Mars is a te oldaladon állnak. Kritikus helyzetekben megállod a helyed. Délután egy nagyon érdekes személyiséggel futsz össze. Szemed-füled ezért állítsd „vételre”!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top