Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 30. kedd)

Kedves Kos!

A hátrafelé mozgó Merkúr és a Hold a Mérlegben összekapcsolódnak. Sajnos ma teljesen zavart a kommunikációd. Mindenkinek a kedvére akarsz tenni, megpróbálsz diplomatikus lenni? Felejtsd el! Nincs értelme. A végén úgy állsz ott, mint az a bizonyos boci az új kapuban. Jobban teszed, ha kezdettől a saját előnyödre koncentrálsz. Úgyis állandóan félreértenek.

Kedves Bika!

A Hold ma a Mérlegben marad. A gyengítő újholdenergiák utórezgései érezhetőek. A visszafelé haladó Merkúr és a Neptunusz kapcsolódnak hozzá, és még jobban gyengítik. Következőt kell tudnod, mielőtt elkezded a napot: könnyű áldozatává válhatsz egy képzelődésnek. Nem egészen vagy magadnál, légvárakat építesz, garantáltan a rossz lóra teszel. Ne is vállalj fontos kötelezettségeket. Halassz el mindent, amihez koncentrációra, éles észre van szükség.

Kedves Ikrek!

Ma elragadó oldaladról mutatod magad. Simulékony vagy, mint egy gyerek, tele fantáziával, jó kedéllyel, bár kicsit elhajlasz a jó iránytól. A Merkúr, a Hold és a Neptunusz kissé ügyetlenkedő, feledékeny, de mindenképp szeretni való emberré tesz. Kedvelnek, még a hibáidon is csak mosolyognak. Nem képesek haragudni rád. Azért légy tisztában vele, hogy sok mindenben hibát ejtesz, bár ezt kedvességgel kompenzálod. Csak az ne jusson eszedbe, hogy nehéz és igényes feladatokkal foglalkozz.

Kedves Rák!

A hátráló Merkúr erősen érezteti hatását. Kötekedő vagy, feledékeny, az egész napod tele van félreértésekkel. Nem csoda, hiszen a Neptunusz is hat. Ez már egyszerűen túl sok! Egyvalamire alkalmas a nap: csodaszép leveleket tudsz írni, megtalálod a legmegfelelőbb szavakat, érzelmeidet is jól tudod kifejezni. A címzett el lesz ragadtatva. Egy laza este vár rád. Lehet, hogy már 20 órakor az ágyban leszel.

Kedves Oroszlán!

A visszavonuló Merkúr együtt áll a Holddal a Mérlegben. A Neptunusz is kapcsolódik. Eredmény? Magas fordulatszámon gondolkodsz, futószalagon szállítod az ötleteket. Persze vannak köztük megvalósíthatatlanok is, de egyik-másik tényleg figyelemre méltó. Kívánságok, víziók, vágyak fogalmazódnak meg benned. Világosan érzed az ezután követendő irányt. Ami a munkát és a rutint illeti, nem végzel ma túl sokat. Nem csoda, hiszen agymunkával töltöd az időt.

Kedves Szűz!

Ma jobban jössz el a starttól, jó a kedved, és igazából nekilátsz. De: a Merkúr visszavonulóban van. Következésképpen te is ezt teszed. A legnagyobb veszély, hogy hajlamos vagy pénzt kiadni olyan dolgokra, amelyekre egyáltalán nincs szükséged. A legrosszabb, hogy nem is lelsz örömet benne. Legjobb, ha az áruházakat és butikokat messze elkerülöd.

Kedves Mérleg!

A Hold még egész nap a te jegyedben áll. Barátságos vagy, sikerrel helyezed a hangsúlyt a pozitív dolgokra. Harmonikus légkörre van szükséged magad körül, különben nem érzed jól magad. Diplomáciai tehetséged különösen jól érvényesül ma. Sok kapcsolatra van szükséged, és legszívesebben másokkal vagy együtt. Ma inkább ne ülj otthon.

Kedves Skorpió!

Lágyabb és megközelíthetőbb vagy, mint általában. Ez egyrészt a Vénusz hatása, amely most a jegyedben áll, másrészt a Hold a Mérlegben van. Sikerül érzéseidet tisztábban kifejezni. Szeretnéd, ha szeretnének, és hamarabb közeledsz másokhoz is. A szenvedélyek nagy szerepet játszanak életedben. Vagy mindent, vagy semmit: ezt akarod.

Kedves Nyilas!

A Neptunusz is hat most a jegyedre – mindez megduplázza fantáziádat. Ez jó azoknak, akik tágabb értelemben kreatív munkát végeznek. Fatális viszont azok számára, akiknek számokkal és egyéb száraz dolgokkal kell foglalkozniuk, mert hiányzik az összpontosítás a lényegre. Mindenesetre az estéd szép lesz, élvezni fogod. Legcsodálatosabb egy olyan ember társaságában, aki, mint te, fantáziadús. Együtt álmodoztok, légvárakat építetek, és bíztok a szerencsés jövőben.

Kedves Bak!

A föld jegyű Bak számára a mai energiák igazi kihívást jelentenek. A visszafelé mozgó Merkúr túlerőltet ezen a napon. Semmi sem sikerül. Gyámoltalannak látszol. A Neptunusz romantikus gondolatokat ébreszt benned, és megmozgatja fantáziádat. Az újhold utóhatása elbizonytalanít. Csak úgy áttántorogsz a napon, nem igazán tudod, mihez kezdjél. Másrészt kedves vagy, gondoskodó, szívesen végzel művészi tevékenységet, ez nemcsak kitölt, de teljes nyugalmat is ad. Ma jobb, ha nem iszol alkoholt, erősebben hatna, mint máskor.

Kedves Vízöntő!

Tele vagy fantáziával, inspirációval, jó ötleteid vannak és humoros vagy, mert a Hold a Mérlegben marad, a Merkúr és a Neptunusz kapcsolatba lépnek vele. Egy művész, egy zseni vagy. Mindenesetre a határ a naivitás felé elég keskeny. Ám vigyázz! Maradj az ötletek kitalálásánál, és várj a megvalósításukkal, legalább addig, ameddig a Merkúr ismét előre mozog.

Kedves Halak!

Micsoda nap! Teljesen összezavarva tevékenykedsz, olyan feledékeny vagy, mint még soha, nem tudod, mihez fogj. Azt mondom: minél kevesebbet teszel, annál jobb. Csak kárt teszel. A Hold a Mérlegben marad. A visszafelé haladó Merkúr és a Neptunusz kapcsolatba lépnek vele. Az egész napból az este lesz a legszebb, igen romantikusnak fogod találni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top