Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 28. vasárnap)

Kedves Kos!

Vigyázat! Nézz jól a lábad alá, mert előfordulhat, hogy megbotolhatsz szerencsétlenül, az sem lehetetlen, hogy koccansz az autóddal, mert a Mars és a Jupiter miatt figyelmetlen vagy. Légy egész nap óvatos és elővigyázatos.

Kedves Bika!

A Mars és a Jupiter kellemetlen kapcsolata lehet, hogy rossz lelkiismeretet okoz neked. Csak akkor tudsz majd lazítani, ha dolgozol. Hát akkor rajta! Van a ház körül is elég tennivaló, nemcsak a munkahelyeden lehet dolgozni. Az is munkának számít, ha az irataidat összerendezed egy kicsit.

Kedves Ikrek!

A Hold a Nyilasban éles eszűvé, kalandvágyóvá és aktívvá tesz. Mivel azonban a Mars és a Jupiter kvadrátban állnak, nem tudod, hogyan dönts. Ebben a bizonytalanságban értékes időt vesztegetsz el. Végül is se ezt, se azt nem választod…

 

Kedves Rák!

Remélhetőleg ma tudsz családoddal vagy barátaiddal programot csinálni. Az ő társaságukban jól érezheted magad. Látogasd meg rokonaidat, vagy hívd meg magadhoz őket; találkozhattok akár „félúton” is, akár egy kirándulás alkalmával valamelyik kisvendéglőben.

Kedves Oroszlán!

Uralkodó bolygód, a Nap, ma kellemetlenül kapcsolódik másokhoz. Talán ennek köszönhető, hogy ma bizonytalan vagy, mindenféle gondolatokkal kínzod magad, problémákon rágódsz. Emellett rosszabbnak látod a dolgokat, mint amilyenek. Vond el a figyelmedet, és ne fesd az ördögöt a falra.

 

Kedves Szűz!

A Mars és a Jupiter keresztülhúzzák számításaidat. Semmi sem sikerül a megbeszéltek szerint. Te magad türelmetlen vagy, és valószínűleg az egész terhes és szükségtelen veszekedésben végződik egy számodra kedves személlyel. Jobb, ha visszatartod magad.

Kedves Mérleg!

A Mérleg jegye kellemetlen fényszöget kap a Plútótól. Ma valahogy saját magadnak állsz útjában. Türelmetlen vagy, nem tudsz dönteni, és másokat teszel felelőssé olyan dolgokért, amelyeket végül is te szúrtál el. Ezt nem is veszik jó néven a többiek.

 

Kedves Skorpió!

A legjobban teszed, ha ma teljesen visszahúzódsz. Szükséged van pihenőre. Így tudod újból végiggondolni, ki az, akire számíthatsz, ki van veled, ki ellened. Amúgy is rád fért volna egy kis pihenés, most a kettőt kösd össze, és kész tervekkel indulj a következő napnak.

Kedves Nyilas!

A munkára irányuló energiáid közvetlenül tekintélyes becsvágyadhoz kapcsolódik, ami annyit jelent, hogy kilőtt puskagolyóhoz hasonlatos hatékonysággal veszed majd holnap reggel célba a munkát. Természetesen ez már csak a ravasz meghúzása után történik, mivel ha egy szakma nem kelti fel az érdeklődésedet, oda se figyelsz többé.

Kedves Bak!

Ma egészen különös hangulatod van. Akaratos vagy, nem tűröd, hogy ellentmondjanak neked. Állandóan meg akarsz magyarázni valakinek valamit, védekezel akkor is, ha senki sem kritizált. Szünet nélkül érvelsz… Lazíts már egy kicsit! Nyugalomra van szükséged.

Kedves Vízöntő!

Ma könnyen felfortyansz. A Mars kritikusan áll a Jupiterhez. Ha valami nem vág össze, hamar elveszted az önuralmad. Sok az elvárásod: várható a csalódás. A Hold továbbra is a Nyilasban áll, ez csak erősíti az érzelmi hangulatot. Keress valamit, amin kitöltheted az indulataidat. Menj táncolni! Igazán tudod, hogyan kell ünnepelni. Csináld!

Kedves Halak!

A vasárnap igen impulzív. Mindenkinek más elképzelései vannak, amelyek most ütköznek egymással. A Hold a Nyilasban még olajat önt a tűzre, a Mars is kritikusan áll a Jupiterhez. Érzékeid uralkodnak rajtad, és lehet, hogy olyat teszel vagy mondasz, amit utána megbánsz. Minél előbb kérj elnézést.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top