Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 26. péntek)

Kedves Kos!

A helyzet nehézkes marad. A tegnapi naphatások is érvényesülnek még. Jó, hogy a privát életed olyan stabil. Minden nyugtalanság dacára védettnek érzed magad, mert vannak emberek, akikben megbízhatsz. Ezzel a háttérrel el tudod viselni a nehéz időszakot. Este fáradt és kedvetlen leszel.

Kedves Bika!

Még mindig nagyszerűen érzed magad, képes vagy nehéz munkákat elvégezni, hiszen a Nap, a Jupiter és a Szaturnusz továbbra is gondoskodnak arról, hogy koncentráltan és örömmel végezd a munkádat. Egész nap jó érzés tölt el. Az esti órákban mindazonáltal a Neptunusz zavarja meg a jó hangulatodat. Akadékoskodó, fontoskodó emberek bosszantanak fel.

Kedves Ikrek!

A hétvégét hamarabb elkezdeni? Ma nem! Még délelőtt elhalmoznak feladatokkal, az az érzésed, a nap túl rövid. Az Uránusz hatására rádobsz még egy lapáttal, és megelégedetten zárod a napot. Este a Neptunusz kellemetlen kapcsolatokba lép, valaki bogarat ültet a füledbe, erről utóbb kiderül, hogy semmi sem igaz belőle.

 

Kedves Rák!

Továbbra is remek helyzetben vagy. A tegnapi hatások ma is érvényesek. Az esti órákban a Neptunusz ellenhatása érvényesül. Körülbelül 18 órakor lazíts, amúgy is fáradt leszel, és nem is lesz se kedved, se energiád valamibe belefogni. Helyezd magad kényelembe, ne menj ma már sehová! Ha hagyod magad bármire is rávenni, magad leszel a hibás.

Kedves Oroszlán!

Ismered a helyzetet: sokat szeretnél, nagyszerű terveid vannak, ezeknek mégis csak a törtrészét teljesíted, bár rengeteget dolgozol rajtuk. Állandóan megzavar valami, egyik akadály a másik után jön elő. Így múlik el a nap, és nem értél el semmit. 17 óra után kimerülten feladod. Nincs értelme, könnyedén megvonod a vállad – mást úgysem érdemes tenned.

 

Kedves Szűz!

Az energiák, amelyeket a Nap, a Szaturnusz és a Jupiter közvetít, továbbra is hatnak. Továbbra is jó teljesítményt nyújtasz, problémákat oldasz meg, amelyekbe már mások bicskája beletört. Egyszerűen jobb vagy, mint a többiek. Mindenesetre késő délután állj le. Eleget hajtottad magad, a Neptunusz hatása kezd érvényre jutni, és óriási fáradtság kerít hatalmába.

Kedves Mérleg!

Ez a nap közepesre sikerül: se jó, se rossz. Klasszikus péntek. Utolsó erőddel éred el a hétvégét. Ha bevásárlásokat, beszerzéseket kell intézned, jó, ha 18 óráig végzel velük. A nap végére tényleg holtfáradt leszel.

 

Kedves Skorpió!

Amíg a nap első óráiban túl gyors vagy, meggondolatlan és tervszerűtlen, délután a Neptunusz hatására hibák csúsznak be, mert valaki vagy valami elvonja a figyelmedet. Ne tervezz mára fontos eseményeket, tárgyalásokat!

Kedves Nyilas!

A reggeli órákban az Uránusz hatása érvényesül. Nem nagyon tudsz összpontosítani, egyre-másra elvonják a figyelmedet. Délutánra teljesen összezavarodsz, feledékennyé válsz. Legalább az estéd szép lesz.

 

Kedves Bak!

Vigyázat: valaki bogarat ültet a füledbe, aminek semmi alapja nincs. Különösen vigyázz, ha úgy látod, hogy valaki szépítgeti a dolgokat. Pont akkor akarnak átvágni! Ha az élet társváltoztatásra kényszerít – amitől irtózol –, nehezen tudsz testileg alkalmazkodni az új partnerhez.

Kedves Vízöntő!

Súrlódások adódnak a többiekkel, feszültségek alakulnak ki, sőt konfliktusok. Döntsd el, hogy megéri-e az egész, vagy jobb lesz, ha tartózkodó maradsz. Este szünetel a Hold hatása, és alkalmad van arra, hogy kipihend magad, és feldolgozd a történteket.

Kedves Halak!

Talán a mai holdállás az oka, hogy tele vagy vágyakkal és szenvedéllyel. Feltétlenül szükséged van valamire, ami kitölt. Munkádban is lelkesen akarsz részt venni. Legszívesebben olyasmin dolgozol, aminek értelmét látod, ami kielégít. Ha ez hiányzik, nehezen teszed túl magad rajta.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top