Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 24. szerda)

Kedves Kos!

Tulajdonképpen nem akarsz mást, mint nyugodtan dolgozni, kötelességeidre és terminusaidra koncentrálni. A Hold a Neptunnal kapcsolatban vágyat kelt benned a nyugalom után. Az elmúlt két aktív, eseménydús nap feszültségeket hagyott benned, nemde? Pontosan így van. Aztán mégis másképp alakul. A nap tele van buktatókkal, nyugalomról szó sincs!

Kedves Bika!

A bolygóállások megnehezítik a délelőtti óráidat. Mint annyian mások is, dekoncentrált, figyelmetlen vagy. A délután már jobban sikerül. Fontos terminusokat mindenesetre jobb lesz elhalasztani. Egy holdszünet kísér este tízig. Ha még tovább fenn maradsz, úgy megérezheted a kellemes hatását.

Kedves Ikrek!

Fáradt vagy, kedvetlen, a legszívesebben elrejtőznél. Ez sajnos nem megy. Hív a kötelesség. A Plútó érezteti hatását, éberebb leszel, és másokra is nyomást gyakorolsz, ha feltartanak, hátráltatnak, vagy bármi módon keresztezik az utadat. Hajlasz az igazságtalanságra, és nem akarod belátni, hogy magad is nyomás alatt vagy. Este lazíthatsz, és kikapcsolódást találsz.

Kedves Rák!

A mai bolygókapcsolatok szórakoztatnak. Nagyszerűen érzed magad, szenzibilis a hangulatod, kedves tudsz lenni másokkal. Megnyerő magatartásoddal sikereket érhetsz el. Jó pontokat szerzel partnerednél, gyerekednél, barátaidnál. Rendkívül jól regenerálódsz ebben az időben.

Kedves Oroszlán!

Kimerültél, álmodozol, hagyod, hogy minden apróság elvonja a figyelmedet, mindenütt járnak a gondolataid, csak ott nem, ahol kéne. A Hold délelőtti kapcsolata a mindennapi életre alkalmatlanná tesz. Jobb, ha a számodra fontos találkozókat elhalasztod, már délután is jobban jársz. Este olyan témák kerülnek terítékre, amelyekre végképp nem gondoltál volna.

Kedves Szűz!

Az előzőekben leírt energiák ma kezdenek hatni. Légy tudatában, hogy a mai nap kiváló lehetőségeid vannak. Különösen a munkádban sikerülhet valami igencsak jól. Kiemelkedsz a tömegből. Tanácsot is kérnek tőled. Precízebb vagy másoknál, és odaadásod feltűnést kelt. Jó érzés, hogy milyen könnyedén érsz el ma bármit.

Kedves Mérleg!

Ez a nap sem nehéz, sem drámai nem lesz, mégsem találsz vissza tegnapi lendületedhez. Épp ellenkezőleg: mindent kétszer kell elmagyarázzanak, nehéz a felfogásod, és feledékeny vagy. 17 órától aztán tényleg elfáradsz, a legokosabb, ha abbahagyod az egészet.

Kedves Skorpió!

Ma inkább ne végezz fizikailag nehéz munkát, ne folytass komoly megbeszéléseket, halaszd el a fontos döntéseket! Ezek helyett foglalkozz inkább kreatív és művészi dolgokkal. Ebben mester vagy, feltéve, hogy nem sürget határidő. A Neptunusz hatására jól érzed, hogy testednek mire van szüksége, vagy mi az, ami árt neki.

Kedves Nyilas!

Ez a nap ugyan nem lesz sikeres, sem örömteli, de azért ne félj, rossz dolgok sem fognak történni. Esetleg bosszankodni fogsz mások miatt, de aztán hamar el is felejted a bosszúságaidat. Ha keveset vársz a mai naptól, kisebb lesz a csalódás is.

Kedves Bak!

Ma figyelmetlen vagy, nem tudsz feladataidra koncentrálni, mert gondolataid máshol járnak. Sokat morfondírozol, a jövődre gondolsz, gondjaid vannak. Bár ezek az érzések nem kellemesek, de szükségesek ahhoz, hogy később jó döntést tudj hozni.

Kedves Vízöntő!

Ha akarsz valamit, nagyon ügyes és kedves tudsz lenni. Nem a könyököd használod, hanem a vonzerődet és a humorodat. Így sokkal könnyebben megkapod, amit szeretnél. Jó, ha összedolgozol másokkal, a csapatmunka fekszik neked, és akkor vagy a legjobb, ha a többiek együtt húzzák veled a szekeret. Szükséged van az együvé tartozás érzésére, mindent megadnál érte.

Kedves Halak!

Kissé összezavarodtál, lassan kétségbeesel, mert ma látszólag semmit sem csinálsz jól. Állandóan macerál valaki. Nem jó, ha egyszerűen elzárkózol, inkább felelősségteljesen és megbízhatóan cselekedj. Bár most a legfontosabb az, hogy a többieknek mire van szükségük, azért ne legyen belőled mások rabszolgája. Magad döntsd el, mennyit tudsz és akarsz tenni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top