Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 21. vasárnap)

Kedves Kos!

Sokat töprengsz mostanában az élet értelmén. Talán egy kihevert betegség vagy a ma kezdődő megfázás teszi, hogy élénken foglalkoztat a sorsod, a jövőd. Növekvő kiadásaid is agasztanak, ma különösen elviselhetetlennek érzed súlyukat. Megoldást keresel, de semmi mentő ötlet sem jut az eszedbe. Próbálj meg elmenekülni kínzó gondolataid elől színházba, vidám társaságba, barátok közé. Nem gyógyszerre van szükséged, hanem kikapcsolódásra, szórakozásra, nevetésre.

Kedves Bika!

Lötyög a konnektor, csöpög a csap, lóg a tapéta. Mestert nem kapni ilyesmire, vagy ha mégis, akkor többe kerül a leves, mint a hús. Határozol: mindent megcsinálsz magad. Elő is keresed a szerszámokat. Nem olyan könnyű, mint ahogy gondoltad, de azért boldogulsz valahogy. Légy fölöttébb óvatos, különösen a villanyszerelésnél! Csapd le a villanyórát, húzz gumitalpú cipőt, és ne egyedül dolgozz!

Kedves Ikrek!

A legfontosabb kérdésekre nem lehet válaszolni. Ha megoldást szeretnél találni kínzó problémáidra, akkor csakis lépésenként közeledhetsz a végcél felé, egyetlen hatalmas ugrással sohasem éred el. Győzd le hát türelmetlenséged, és próbálj higgadtan hozzálátni a feladathoz! Este ne mondj nemet a kedves felszólításra! Ha most elutasító leszel, hosszú ideig várhatsz a következő alkalomra.

Kedves Rák!

A megérdemelt pihenőnapok utolsója a vasárnap. Kényelmesen helyezkedj el, vegyél magadhoz egy jó könyvet, és olvasgass! A vasárnapi ebédet kövesse egy kis kiruccanás akár csak a közeli cukrászdába. Éld ki végre titkon áhított vágyaidat és egyél meg néhány szelet süteményt! Ne feledkezz meg családodról sem, lepd meg őket is, örülni fognak. Este baráti csevegésre számíts, látogatóid érkeznek. Lazíts, vedd könnyedebben a dolgokat!

Kedves Oroszlán!

Kezdesz tudatára ébredni annak, hogy elmúlt a nyár, s máris vágyakozva gondolsz a következőre. Nem érdemes hajtani az időt, rohan az magától. Használd ki inkább a szeptemberi bágyadt napsütést, és örülj annak, ami van. Te persze, mint mindig, most is azon keseregsz, ami nincs.

Kedves Szűz!

Élj ma a hobbidnak, mostanában eléggé elhanyagoltad! Túl sok időt fordítottál a munkádra, és nem foglalkoztál eleget azzal, amit szeretsz. Nemcsak felüdülést, hanem kellemes szórakozást is nyújt majd. S hogy csökkentsd restanciáid számát, töltsd ezt az estét kizárólag szerelmeddel! Nem kell fényűző étterem, gyertyafényes vacsora, csak az a fontos, hogy kettesben, a külvilág kizárásával teljen el.

Kedves Mérleg!

Nem hullik az öledbe váratlanul a szerencse, keményen meg kell dolgoznod a sikerért. Így már nem is olyan kellemes a győzelem, de azért még mindig nem panaszkodhatsz. Sokakat messziről elkerül a szerencse, melléd gyakran odaszegődik. Azért, hogy elégedett legyél az esti programmal, megint csak neked kell megdolgoznod. Ezt el sem várnád partneredtől, ugye?

Kedves Skorpió!

Megnyugszanak körülötted a kedélyek, s minden a helyére kerül. Az élet így többnyire kiszámítható, s a meglepetések sem okoznak akkora feszültséget, mint annak előtte. Örömöd oszd meg társaiddal, mert a belőled áradó nyugalom és kiegyensúlyozottság kedvezően hat másokra is. Függetlenséged őket is bátoríthatja, ezt azonban anyagilag is meg kell alapoznod.

Kedves Nyilas!

Ma valahogy mindennel elégedetlen vagy, semmi és senki nem elég jó, mindenben és mindenkiben találsz hibát. Nyűgös, sőt kicsit hisztériás vagy. Ha azt hiszed, hogy a környezeted vég nélkül elnézi a rigolyáidat, akkor nagyon tévedsz. Lehet, hogy éppen ma van a napja annak, hogy fellázadnak zsarnoki természeted ellen. Ha tudod, előzd meg a bajt, tegyél ellene valamit!

Kedves Bak!

Házasságod, tartós kapcsolatod megérdemli az odafigyelést. Nem akkor kell törődni vele, amikor már foltozgatásra szorul. Szíved, gondolataid nyitottak, gyakorlatias érzéked most sem hagy cserben, nincs olyan embertársad, aki ne érezné gazdagabbnak magát a veled való találkozás után. Vidéki utadat el kell halasztanod egy váratlan esemény, hívatlan vendég miatt.

Kedves Vízöntő!

Famíliád nem fogadja kitörő lelkesedéssel lázas ügyködésedet, hogy mindenütt könyvhalmok és ruhakupacok között kell botladozni, hogy magnó helyett a porszívó „zenéjét” kell hallgatni. Ímmel-ámmal segítenek csak, ez azonban most nem bosszant téged, vidáman, jókedvűen serénykedsz. Este azért jólesik belezuhanni az ágyba.

Kedves Halak!

Látod, ez a hála. Töröd magad, hajtasz még ma is, amikor mások békésen pancsolnak a part menti langyos vízben. Családtagjaid meg ahelyett, hogy rendelkezésedre állnának, vagy legalábbis odaadó figyelemmel lesnék, mint születik kezed alatt a nagy mű, kicsinyes gáncsoskodásukkal akadályoznak szárnyalásodban. Ne törődj most velük!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top