Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 17. szerda)

Kedves Kos!

Talán többet vállaltál a kelleténél, vagy sokat kockáztattál vállalkozásaidban, ezért kimerültséget érzel, és a kelleténél ingerültebb vagy környezeteddel. A jóindulatú figyelmeztetések is idegesítenek, nem tűrsz ellentmondást semmiben. Rosszak az előérzeteid, állandó aggodalom gyötör családodért, vagy féltékenység kínoz. Miért nem tisztázod a félreértéseket? Önts tiszta vizet a pohárba, a zavaros gondolatokat pedig verd ki a fejedből!

Kedves Bika!

Nem hallgattad meg az időjárás-jelentést, és az ablakból eléd táruló kép megcsalt. Túl lengén öltöztél, nem az évszaknak megfelelően. Remegsz, mint a kocsonya, még a munkahelyeden is fázol. Ha akad ott valami ócska, ne röstelld, kapd magadra. Amikor végre kissé átmelegedtél, nyomban elaludnál. Alig várod már, hogy végre ágyba kerülj.

Kedves Ikrek!

Tömegestül zúdul rád a munka, de ha kétszer annyi volna, az sem okozna fejfájást. Egyszerűen élvezed, hogy rendkívüli teljesítményekre is képes vagy, mégpedig a legcsekélyebb erőlködés nélkül. Azért minden örömben van üröm. Este egy nagyságrenddel kisebb feladattal kerülsz szembe, és csődöt mondasz. A csődeljárást ezúttal még nem indítják meg ellened, de nem árt, ha a jövőre nézve alapos elemzésnek veted alá a kudarc okait, nehogy még egyszer ilyen kellemetlen helyzetbe kerülj.

Kedves Rák!

Kicsit túlbonyolítottad a tegnapi randevút. Otthoni problémáid is aggasztóak. Lehet, hogy románcod túlzottan megzavarta eddigi életrendedet? Nem vagy valami válogatós mostanában. Ami eléd kerül…, nem firtatod az eredetét. Túl kellene már esned ezen a zavaros időszakon. Úgy érzed, jó formában vagy, mégis hibádzik valami. Megint szükséged volna néhány nap egyedüllétre, hogy végre dönteni tudj. Este kellemetlen telefonhívás vagy találkozás vár.

Kedves Oroszlán!

Önmagaddal kerülhetsz ellentmondásba, ha kollégáiddal túl szigorú vagy. Gondolj változó hangulataidra, s arra, hogy korántsem mondható el rólad, hogy következetes volnál. Ne várj el többet másoktól, mint amennyit önmagadtól, de bocsásd is meg, ha saját hibáidat véled felfedezni embertársaidban. Ők is elnézik neked.

Kedves Szűz!

Már nem lepődsz meg azon, hogy minden megy a maga megszokott üteme szerint, komolyabb erőfeszítések nélkül. Ennek tudatában kissé zsúfoltan szervezed meg délutáni programodat, hiszen bízol abban, hogy ma is időre befejezed munkádat. Elképzelhető, hogy ezzel gondok lesznek, s így lekésed az első megbeszélést. Ne bánkódj, nem sokat vesztettél vele!

Kedves Mérleg!

Ma kegyeibe fogad a sors, és melléd áll a szerencse is. Komoly pénzügyi sikert remélhetsz, és egy nyertes játszmát. Mindezt betetőzi, hogy Ámor nyila is szíven talál. Régóta vágytál már ilyen rendkívüli napra, élvezd hát ki az utolsó másodpercig! Ezen az éjszakán különben sem érdemes korán elaludnod…

Kedves Skorpió!

Egymást érik az olyan bosszantó és kellemetlen meglepetések, amelyek kedvedet szegik. Nem szorgalmadon és tehetségeden, de még csak nem is a hozzáállásodon múlnak a kudarcok, hanem ki tudja, milyen apróságon. Ezt elviselni meglehetősen nehéz, különösen akkor, ha egyedül vagy. Társat kell keresned a feladat megoldásához. A meghívást feltétlenül fogadd el.

Kedves Nyilas!

Tele vagy tetterővel, bár meglehet, eleinte még nem tudod pontosan, mihez is kezdj. Ha erőt veszel szalmaláng természeteden és kiszámíthatatlanságodon, hamar megtalálod a követendő irányt és feladatot. Menet közben szakíts egy kis időt kollégáidra is, ha tanácsért fordulnak hozzád. A Nyilas szülőkre otthon is szükség van, a gyerek segítségre, útmutatásra szorul, de esetleg nem mer szólni.

Kedves Bak!

Együtt élsz a változásokkal. Ha nem hagyod múlni az időt, és lecsapsz a percre, az nagy előnyt jelent. Megérzéseidet és mágikus erődet is kiválóan kamatoztathatod. Szinte vezérled a gyengébb, segítségre szoruló embereket. Ha nem is látványosan, de képes vagy megerősíteni az elmúlt évek nyereségeit, pénzhozamát.

Kedves Vízöntő!

Egész nap csak a kedvesedre gondolsz, vele lennél, babusgatnád, dédelgetnéd. A dolgok azonban úgy alakulnak, hogy végül te szorulsz babusgatásra, dédelgetésre. Csúnyán megfáztál. Hogyan és hol fázhattál meg ebben az őszi verőfényben? Mindenesetre ilyen ápolás és gyógymódok mellett meggondolandó, hogy érdemes-e egyáltalán felépülni.

Kedves Halak!

Kellemes és hasznos időtöltésnek szenteled a mai napodat. Dolgozol. Csak a munkádra figyelsz, minden mást elhanyagolsz. Mindenekelőtt saját érzékeny személyiségedet… Annak beható, alapos vizsgálatát, különös tekintettel a fájó pontokra. Mennyivel egyszerűbb az élet, ha sikerül belefeledkezned a munkádba! Nem is beszélve a busás haszonról…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top