Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 16. kedd)

Kedves Kos!

Munkahelyeden, de a családodban is viták támadhatnak; maradj ki belőlük. Bizonyára nehezedre esik, mégis türtőztesd indulataidat, tegyél lakatot a szádra. Ma hajlamos vagy arra, hogy minden semmiségen felfortyanj. Ne vedd készpénznek a bizalmas értesüléseket sem, felesleges bonyodalmaktól kíméled meg magad, ha nem ülsz fel a pletykáknak. Lobbanékonyságod egyedül szívügyekben lehet eredményes.

Kedves Bika!

Dühöd elpárolgott végre. Már fittyet hánysz az egészre, de a tüske örökre benned marad. Semmivel sem utalsz a történtekre, úgyhogy pletykára éhes kollégáid csakhamar odébbállnak. Rájöttek: egy szó nem sok, annyit sem lehet kihúzni belőled. Higgadtan, tárgyszerűen végzed a dolgod. Van mit tenned, lassan itt az év vége. Ez a tűzoltás, rohammunka vajon magyar sajátosság? Utána kellene nézni valahol!

Kedves Ikrek!

Semmi sem tud jobban fájni a boldogtalan és reménytelen szerelemnél. Na nem rólad van szó, hiszen majd szétvet a jókedv, hanem valaki másról, aki éppen miattad szenved olyan nagyon. Sajnos vagy szerencsére mindebből semmit sem veszel észre. Ha mindenáron szeretnéd megtudni, kiről van szó, tanulj meg a szemekből olvasni.

Kedves Rák!

Folytatódik a hét első napjának jótékony hatása. Munkatársaid is észreveszik, hogy olyan vagy, mintha kicseréltek volna. Ennek te is örülsz, visszaszerzed elvesztettnek hitt kollégáidat. Azért nem árt, ha vigyázol, és megpróbálod megőrizni a barátságot, mert több meggondolatlanságot nem viselnek el kapcsolataid. Igazán csak egy-két emberre számíthatsz, de az ő türelmükkel sem élhetsz vissza!

Kedves Oroszlán!

Elég önzőnek kell lenned ahhoz is, hogy ügyelj egészségedre. Pontosan tudod, mivel ártasz a legtöbbet magadnak. Ne várd meg, amíg az orvos int tartózkodóbb életre. A betegségeknek jó előre ki lehet térni az útjukból, ha figyelsz az apró jelekre. S ha az élvezetekről nem is akarsz lemondani, legalább legyél jóval mértéktartóbb.

Kedves Szűz!

Bár ma semmi említésre méltó nem történik, mégis úgy érzed a nap végén, hogy sikeresen telt el. Nem kell különösebb erőfeszítéseket tenned azért, hogy anyagi helyzeteden javíts, s máris pozitív változás tapasztalható. Már csak azért aggódhatsz, hogy szerelmi téren gyülekeznek a felhők. Ne aggódj, ma még nem tör ki a zivatar, de elkerülni nem fogod tudni.

Kedves Mérleg!

A dolgok nem mindig olyan egyszerűek, mint amilyennek látszanak. Valószínűleg olyasmibe bonyolódsz, amiből nincs visszaút. Vállalnod kell minden nehézségével együtt. Szerencsére több oldalról is kapsz segítséget, így könnyebb a kiút. Abban reménykedsz, hogy partnered mellett megnyugvást találsz, ehelyett éppen ő az, aki a legtöbb gondot okozza. Hogy mi történt vele ilyen hirtelen?

Kedves Skorpió!

Talán túl magasra tetted a lécet? Túl sokat követelsz meg életed párjától? Vagy egyszerűen arról van szó, hogy reménytelenül befelé fordultál, önmagadnak élsz? E kérdéseket mihamarabb meg kell válaszolnod, különben megkeseredett ember lesz belőled. Többet kell adnod magadra. Fodrászhoz, kozmetikushoz, szabóhoz járni nem csak a gazdagok kiváltsága. Jól öltözötten, elegánsan és ápoltan esélyeid is ugrásszerűen megnőnek.

Kedves Nyilas!

Ma kicsit nehezebben tudsz koncentrálni, gondolataid csaponganak, s emiatt nem is vagy képes igazán eredményesen dolgozni. Nem baj, ha nem erőlteted, kollégáid nem szólnak érte. Párkapcsolatodban se fejts ki ma sok energiát, engedd át a másiknak a kezdeményezést.

Kedves Bak!

Ha egy kicsit megrázod magad, és adsz a kinézetedre, kiválóan elboldogulsz egy társaságban. Örülnek jelenlétednek. Ha mindezekről elfelejtkezel, még önmagad számára is teher vagy. Fáradékonyabb vagy, mint máskor szoktál lenni, ez igaz, de ettől még nem kell magad elengedned. Minthogy rendelkezel azzal a képességgel, hogy a kevésbé elkápráztató helyzetekben is feltaláld magad, és rábukkanj a megoldásra, most se legyél rest!

Kedves Vízöntő!

Újult erővel veted bele magad a munkába, úgy érzed, hogy képes vagy hegyeket odébb hordani. Megy is minden, mint a karikacsapás. A fizetésemelés híre azért még téged is kizökkent a kerékvágásból. Kedvesed örömmel fogadja a kedvező híreket, és ő is tartogat egy-két meglepetést. Este sem vagy tétlen, noha nem hegyek elhordásával foglalatoskodsz.

Kedves Halak!

Emésztésedre mostanában ne panaszkodj! Lám, tiltakozás nélkül feldolgozta, amit rábíztál. Néha egész jól megy az együttműködés – az érdekelt felek közös megelégedésére. Jó érzésedet csak fokozná, ha a vacsoraasztalon kedvenc ételed gőzölögne, amit szeretsz. Tarts zöldségnapot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top