Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 08. hétfő)

Kedves Kos!

Jót tett a pihenés, mert lecsendesültél. Nem kapod fel a vizet főnököd vagy üzlettársad epés megjegyzéseire. Ezzel talán elkerülsz egy olyan összeütközést, amelyből te kerültél volna ki vesztesen. Ha pedig nincs állásod, talán megbíznak valamilyen kisegítő munkával, s ebből később rendszeres foglalkoztatás is kinézhet. Mindez azon múlik, hogy milyen benyomást teszel megbízóidra, és mennyire vagy képes nélkülözhetetlenné tenned magad.

Kedves Bika!

A fák koronáját cibáló szél és a megsárgult levelek dacos „csak azért is” hangulatot ébresztenek benned. Mindent dérrel-dúrral csinálsz, a levert vakolat pontosan mutatja, merre jártál. Számos dolgot elintézel, benső nyugtalanságod mégsem szűnik, azt csak kedvesed csillapíthatja vigasztaló simogatásával.

Kedves Ikrek!

A szerencse nem mindig hullik az ember ölébe. Valószínűleg sokkal gyakrabban találja meg Fortuna azokat, akik elébe mennek, próbálkoznak, vagy akár hajszolják a szerencsét. Azon kevesek, akiknek a kisujjukat sem kell mozdítaniuk, hogy megkapjanak mindent, valószínűleg már eleve szerencsésnek születtek. Ha te nem vagy ilyen, legalább a kisujjadat mozdítsd meg.

Kedves Rák!

Beváltatlan, régi ígéreteid kísértenek a mai napon. Munkatársaid rossz néven veszik, hogy miattad többet kell dolgozniuk, ráadásul a leszidás közös teher. Figyelj jobban oda, vagy vegyél ki néhány nap szabadságot. Bár az az igazság, hogy nem szép dolog megfutamodni, és cserbenhagyni a többieket. A hétvégi mozgás jót tett, de hamar abbahagyod a sportos életmódot.

Kedves Oroszlán!

Szeretsz a figyelem középpontjában állni, minden igyekezeted erre irányul, de a reflektorok fényében a legapróbb hiba sem marad rejtve, sőt jóvátehetetlen bűnné válhat a legparányibb vétség. Soha nem elégedsz meg a szürke eminenciás szerepével, vállalnod kell, hogy minden mozdulatodat kíváncsi szemek követik.

Kedves Szűz!

Amilyen nyugodt lesz ez a nap, olyan csöndesnek ígérkezik az egész hét is. Azt a kevés munkát, amely rád vár a nap folyamán, nem zavarja meg semmi jelentős esemény. Még a telefon is kegyes hozzád, hiszen nem csörög, de azért jó, ha kéznél van. Számos esetben kihúzott már a csávából, bár ugyanannyiszor cserben is hagyott. Ma mégis előrelépést könyvelhetsz el, s ezeket a sikert hozó információkat is telefonon kaptad.

Kedves Mérleg!

Nemcsak azért vágsz bele azonnal a munkába, mert megszólal lelkiismereted, de azért is, mert azt vallod, hogy addig kell csinálni valamit, amíg jólesik, vagy kedved van hozzá. Örömmel tölt el, hogy megerőltetés nélkül elvégeztél mindent, s még mindig nem érzed úgy, hogy vissza kellene mondanod a vacsorameghívást, hiszen cseppet sem fáradtál el, sőt aktívabb vagy, mint hinnéd…

Kedves Skorpió!

Ma semmi sem sikerül, minden rosszul sül el. Nincs az a könnyű feladat, amelyet jól oldanál meg, nincs az a mondat, amelyet értelmesen elmondanál. Ha már így van, nincs mit tenned, a legjobb megoldás az lenne, ha szabadságot vennél ki, s otthon vészelnéd át ezt a kellemetlen napot – talán sikerül nagyobb baj nélkül megúsznod.

Kedves Nyilas!

Ma nem vagy csak nagyon keveset kell foglalkoznod a munkáddal, emiatt eleinte nem is tudsz mit kezdeni magaddal. Sok szabadidődet hasznosan is tölthetnéd. Lelki nyavalyáiddal nem szükséges törődnöd. Nem is jut rá időd, ha felhalmozódott elintézetlen ügyeid, családi kötelezettségeid és saját ügyes-bajos dolgaid közül elintézed a legfontosabbakat, a legkevésbé halaszthatóakat. Nyilas szülők számára a mai nap kedvező gyermekük orvosi vizsgálatához.

Kedves Bak!

Egy váratlan telefonhívás fellelkesít, és fontosságod tudatára is ráébreszt. Környezeted kitüntető figyelemmel fordul feléd. Szakmai jó híred, tekintélyed tovább erősödik. Nincs értelme halogatni, érdemes belevágni egy tanfolyam szervezésébe. Akadna jelentkező bőven, épp a leírtak okán. El kell döntened, mi az, amivel végül is foglalkozni akarsz. Ne markolj sokat!

Kedves Vízöntő!

Ma inkább csak elvolnál, mint a bab a fazékban. Szeretnéd, ha alaposan megfontolhatnád a tegnapi állásajánlatot. Munkatársaid azonban lyukat beszélnek a hasadba, mindenképpen megpróbálnak rávenni, hogy vállalj el valamilyen „fontos” társadalmi megbízatást. Fogalmuk sincs arról, hogy mindaz, amit mondanak, fabatkát sem ér, mert képtelen vagy figyelni rájuk, sőt gondosan ügyelsz arra, hogy az elhangzottak még csak meg se érintsenek: egyik füleden be, a másikon ki! Azért az Ő véleményére figyelj!

Kedves Halak!

Miért nem kezdesz minden hetet így? A beteljesült szerelem napja ez. Kitartó igyekezeted, odaadó hűséged, gyengéd figyelmességed végre elnyerik méltó jutalmukat. Nem gondolsz már az álmatlan éjszakákra, a reménytelen sóhajokra, az ügyetlen próbálkozásokra… Mindennek vége, talán örökre. Ma valami más kezdődik, valami új, valami csodálatos… azért vigyázz, mit ígérsz! Szavadon foghatnak, aztán már bánhatod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top