Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 05. péntek)

Kedves Kos!

Ha eddig biztonságban érezted magad, most váratlanul vége szakad nyugalmadnak. Elképzelhető, hogy munkanélküliség fenyeget, és kilátásaid az elhelyezkedésre nem túl biztatóak. Ma még fel sem fogod, hogy milyen következményekkel járhat munkahelyed elvesztése vagy vállalkozásod csődje.

Kedves Bika!

Fürge, gyors, sietős vagy – észjárásod is, lépteid is elevenek. Mire a többiek észbe kapnak, te már messze jársz. Nem is igen törődsz velük, mert minduntalan csak hátráltatnak, s te nem akarsz visszavenni az iramból. Este kedveseddel vacsorázol egy kisvendéglőben. Nehéz, fanyar bor mellett sok minden szóba kerül, amiről máskor szemérmesen hallgattok. Borban az igazság?

Kedves Ikrek!

Egyetlen kudarc miatt még nem kell megadnod magad. Ha van valami, amit tudatosan fejlesztened kellene, akkor az az állhatatosság. Ebből ugyanis nem sokat juttatott neked a sors, túlságosan gyorsan meghátrálsz a nehézségek elől, és ezzel számottevően rontod esélyeidet.

Kedves Rák!

Ma nem tudod pontosan, mit is szeretnél, mire vágysz igazán. Nehezen körvonalazható tervek tartanak fogva, néha nem látod a következő kapaszkodókat sem. Ne add át magad a pillanatnyilag rajtad eluralkodó hangulatoknak, de vállald fel bátran belső gyengeségeidet! Gyengédséget, melegséget kaphatsz cserébe. Gyámoltalanságod ilyen ösztönöket vált ki környezetedből.

Kedves Oroszlán!

Amikor mindent sötétebben látsz, vagy valamilyen csapás ér, hajlamos vagy alkoholba fojtani bánatod, de később rájössz, hogy az önpusztító élet csak újabb kudarcokat hozhat. Nem érdemes elhagynod magad, inkább viseld a megpróbáltatásokat a király méltóságával. Különösen akkor, ha saját magad is hibáztathatod ebben.

Kedves Szűz!

Képtelen vagy bármilyen eredmény felmutatására, hiába koncentrálsz feszülten a munkádra. Szünet nélkül teszed a dolgod. Valahogy átsiklasz a lényegen, így nem veszed észre azokat a momentumokat, amelyek segíthetnének a látványosabb munkavégzésben. Így jobb is, ha valami más elfoglaltság után nézel. A hölgyeknek ajánlott egy szépségszalon meglátogatása. Ezzel elejét vehetik rosszkedvüknek és még valami másnak is.

Kedves Mérleg!

Kicsit korai még ez az őszies idő, de esernyő nélkül semmiképp ne indulj útnak. Hangulatod is tükrözi az időváltozást: hol kisüt a nap, hol beborul az ég. Környezetednek éppen elég a hőmérséklet-ingadozással megbirkóznia, miért kell még téged is elviselniük? Nem okos lépés, ha egyszer igent mondasz, majd percekkel később megváltoztatod azt. Ennek leginkább a szerelemben lesznek következményei.

Kedves Skorpió!

Ha nem vigyázol, megint csapdába kerülsz, s ki tudja, hogy onnan hogyan kerülsz elő ismét. Figyeld tehát minden mozdulatát, mert sohasem tudni, hogy mikor csal, mikor lesz életveszélyes az akciója. Szörnyen magabiztos, így fel sem tételezi, hogy rájössz a trükkjeire. Ez a te malmodra hajtja a vizet. Csak egy kis türelemre és kitartásra van szükség, mert előbb-utóbb hibázik, s akkor jön el a te időd.

Kedves Nyilas!

Ma régen várt dolgok válnak valóra, regényes, de legalábbis különös körülmények között. Munkádban, hivatásodban újszerű lehetőségek csillannak fel, meglepő ajánlatokat kaphatsz. Szerelmi téren egy közelmúltbeli megismerkedés, találkozás szolgál váratlan újdonsággal: vagy a másik, vagy te, vagy mindketten úgy érzitek: most próbálkoznotok kell és érdemes is egymással.

Kedves Bak!

Kényes helyzetek, peres ügyek tisztázására megfelelő a mai nap. Érdemes lenne a modern technika eredményeivel is tovább ismerkedni. Bármilyen szinten. Vásárolj akár háztartási berendezést vagy a munkádat könnyítő számítógépet, nem bánod meg. Alkalmas a nap találmányok, szabadalmak benyújtására is. Kivételesen az elektromossággal összefüggő dolgok sem hálátlanok.

Kedves Vízöntő!

Teljes csend mindenütt. No nem vihar előtti, baljóslatú, hanem amolyan szürke, egyhangú mozdulatlanság. Gyorsan el is hagyod munkahelyedet, és elmész egy uszodába, hátha egy váratlan kaland érzelmi hullámverésétől kissé felfrissülsz. Ma érd be annyival, hogy megmártózol a hűs vízben, aztán pedig igyekezz haza, mert amit a kései érkezésért fogsz kapni, az is felér egy hideg zuhannyal!

Kedves Halak!

Noha alkalmazkodási képességed nem tartozik kimondottan gyenge oldalaid közé, mégsem vagy elégedett magaddal. Hiszen keserűen állapítod meg, hogy a legkisebb okod sincs az önelégültségre. Talán, ha még buzgóbb igyekezetet tanúsítanál e téren… de vajon miért lihegsz? Máris kifulladtál?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top