Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 04. csütörtök)

Kedves Kos!

Minden attól függ, kinek az oldaláról vizsgálod a dolgokat. Egyelőre csak tippelhetsz, de a felkérés mindettől függetlenül hízeleg a hiúságodnak. A siker felkelti kalandvágyadat is: nagy örömödet leled egy kellemes flörtben. Abban sem csalódsz, ami utána következik.

Kedves Bika!

Lépten-nyomon megsértődsz, mindenért felhúzod az orrod. Szólni nem szólsz, sértettségedet eltakarod. Amikor aztán betelt a pohár, haragos levét a többiekre öntöd. Nem is értik igazán, miről van szó. Úgy jársz-kelsz a hivatalban, majd a lakásban, mint egy, a hatalomból kivetett fejedelem. Mígnem kedvesed ráébreszt, hogy a fejedelmi gyönyörökhöz nem feltétlenül szükséges uralkodói palást.

Kedves Ikrek!

Olyan emberrel kerülhetsz összeütközésbe, aki sokkal veszélyesebb annál, mint amilyennek látszik. Sajnos, minderre későn ébredsz rá, akkor, amikor már csak helyzeted megrendülését állapíthatod meg. Le kell küzdened idegességed, mert csak higgadtan vonhatod le az eset tanulságait. Ne felejtsd el számba venni saját gyenge pontjaidat!

Kedves Rák!

Gondolkodásod eleinte nehézkes, de hamar ráébredsz arra, hogy környezetedre kiváló hatással vagy. Ne törekedj arra, hogy sikereidből azonnal anyagi előnyöket csikarj ki. Tégy úgy, mintha nagyvonalúbb volnál, ezzel kedvezőbb benyomást teszel, ráadásul később még jól is jön ez a kis színjáték.

Kedves Oroszlán!

Munkahelyeden sem tudsz ellenállni a csábításnak, s ennek következményeivel óhatatlanul számolnod kell. Akit szájukra vesznek az emberek, arról olyan pletykák is terjengenek, amelyeknek a fele sem igaz. De mivel nem zörög a haraszt… Irigyeid kapva kapnak az alkalmon, hogy még rosszabb híredet keltsék. Hiúságodat bántani fogja, hogy kollégáid ezt maradéktalanul el is hiszik.

Kedves Szűz!

Mostanában elég sokat dolgoztál, viszont keveset szórakoztál. Nem szabad elhanyagolnod az élet ezen területét sem. Hiába érzed úgy, hogy neked nincs szükséged rá, ha partnered igényli. Ma nem vagy igazán jó passzban, így estére valami semleges hely ajánlott. Vegyél például mozijegyet! Ezzel társad kedvében járhatsz, te legfeljebb alszol egy jót a film alatt.

Kedves Mérleg!

Azt hitted, hogy ma jut időd mindenre, hogy csendes, nyugodt nap vár rád. Talán mégsem? Már kora reggel kezdetét veszi a zaklatott munkatempó. Főnököd minden semmiségért ugráltat, ráadásul közben számtalan telefonhívás érkezik, és mindegyikkel akad tennivaló bőven. Mire nagyjából végzel az ügyekkel, lekésed az ebédet. Úgy érzed, ez a nap soha nem fog véget érni, pedig elhiheted: éjféltől új nap kezdődik.

Kedves Skorpió!

Valahogy mindig a csütörtöki napon történnek a kellemetlen dolgok. A babona kellemetlen „útitárs”. Ha hiszel benne, olyan módon avatkozik be az életedbe, hogy nem tudsz szabadulni tőle. Légy erős, és ne törődj azzal, hogy a babona szerint milyen lesz a napod. Csak azért is legyen szerencsés napod!

Kedves Nyilas!

A főnököd ma könnyen kijöhet a sodrából, mert beosztottjaid nem vagy nem jól végeztek el egy feladatot. Helyzeted azonban ezekben a napokban meglehetősen kényes, alattomos pletykák kereszttüzébe kerültél, s valaki keményen fúr. Nagyon ügyelj ezért arra, hogy mostani kritikádat, letolásodat hogyan, milyen stílusban tálalod. Nyilas beosztottakra viszont kellemes, kiegyensúlyozott nap vár.

Kedves Bak!

Pénzügyi gondok emésztenek. Lehet, hogy egy kicsit előbb hágtál a nyakára a nyaralási pénznek? De hisz az árak elképesztőek. Ne csodálkozz! Be fogod hozni a kiesést. Lehet, hogy nem ismersz fel azonnal egy lehetőséget. Pedig kínálkozik és kecsegtető. Némi gondolkodás után azonban rá fogsz jönni, miként származik hasznod az ajánlatból. Egy keveset kéretheted magad!

Kedves Vízöntő!

Az eszes ember persze csak annyit próbál egy nap során elvégezni, amennyit el is lehet. Te azonban mindig túllősz a célon, mindig többet akarsz, mint amennyi 24 órába belefér. Így azután örökké kapkodsz, hajtod magad, bár jól tudod, egyszer siralmas vége lesz ennek. Még akkor is, ha egyelőre nyoma sincs annak, hogy valami baj volna az egészségeddel.

Kedves Halak!

Indulj ezer méteren! Úszd át a La Manche-csatornát! Vágj neki a Csendes-óceánnak! Nyerni fogsz. Ma senki nem veheti el tőled a győzelmet. Kirobbanó formában vagy. Ha nem élsz vele, ha nem használod ki, csodálatos élménytől fosztod meg magad, és lehet, hogy másokat is. Vagy nem is vágysz babérokra? Nem is az a fontos. Csak az, hogy győzni tudtál…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top