Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 03. szerda)

Kedves Kos!

Nagyjából boldog, de mindenképpen szerencsés ez a nap, bár ez talán fel sem tűnik neked. Eléggé elkedvetlenít, hogy nem találsz kibúvót családi problémáid alól. Szívügyekben térdre kényszerítenek. Neked is be kell látnod, hogy tovább már nem hitegetheted partnered.

Kedves Bika!

Szeretnél belelátni mások gondolataiba! Nyugtalanul fészkelődsz, alig tudod megállni, hogy ne kérdezősködj. Légy türelmes! Egy-két napot még várnod kell, hogy megtudd, te kaptad-e meg a kiküldetést. Kedves városod, így ősszel… tüstént csomagolnál és indulnál. Nem áll rosszul a szénád, de azért ne igyál előre a medve bőrére!

Kedves Ikrek!

Az Ikrek szülött általában nem hajlamos az elhízásra, amit annak köszönhet, hogy rendkívül nagy a mozgásigénye, nyüzsgő típus, aki nem sokáig bírja ki egy helyben. Csupa ideg alkatánál fogva az átlagosnál több alvásra van szüksége. Kövess el mindent annak érdekében, hogy megadd a szervezetednek, ami jár neki, sőt ha lehet, valamivel még többet is.

Kedves Rák!

Hiába! Ilyen zavaros most körülötted a világ. Ami igaz, az igaz. Te sem vagy a nyugalom megtestesítője. Ne kapkodj, légy sokkal megfontoltabb! Menekülj bele a munkába, még ha nincs is igazán kedved hozzá. Az idő is gyorsabban telik, és jobban esik majd a pihenés. Ma kifejezetten érzékenyen reagálsz minden apróságra. Menj, sétálj egy nagyot, majd ülj vissza a hivatalos papírok elé! Azokat is el kellene intézned egyszer. Légy túl rajta! Minél előbb, annál jobb.

Kedves Oroszlán!

Meg akarod tartani most elfoglalt helyedet, s úgy érzed, ehhez lépést kell tartanod a korral, fel kell frissítened tudásodat. Egy tanulmányút lehetősége erre kiváló alkalom, s te bízvást remélheted, hogy el is nyered. Külföldi kiküldetés is hasznodra lehet, még ha most úgy gondolod is, hogy távollétedben kellemetlen fordulat következhet be.

Kedves Szűz!

Átlagos nap elé nézel, hacsak nem fűszerezed egy kis izgalommal. Vállalj el valamit, amiben kockázatot látsz! Szükséged van rá, hogy olyasmit csinálj, ami nem egyértelműen csak eredményes lehet. A kétesélyes dolgok felkorbácsolják érdeklődésedet és állandó bizonyítási vágyadat. Szeretsz a győztes oldalon lenni, s ennek elérése érdekében mindent megteszel.

Kedves Mérleg!

Házastársad próbálja leplezni, hogy gondok gyötrik, te azonnal észreveszed. Igyekezzetek mielőbb megoldást találni, s ha nem megy, ne szégyelljétek kikérni szakemberek véleményét. Tulajdonképpen az bosszant fel, hogy nem érted, ennyi idő után miért titkolózik előtted a partnered.

Kedves Skorpió!

Ami tegnap még elérhetetlen messzeségben volt, ami olyan távolinak tűnt, ma itt van szinte karnyújtásnyira, készen arra, hogy a tied legyen. Ne habozz tehát azonnal használni a felkínált lehetőséget, s vedd birtokodba minél előbb. A szerencse tünékeny szerzet, amilyen gyorsan jön, olyan hirtelen el is illan. Nincs tekintettel arra, hogy te éppen mivel vagy elfoglalva.

Kedves Nyilas!

Ha intuivitásod, vállalkozó kedved, biztos fellépésed ma megfontoltsággal és nyugodtsággal párosul, rendkívül kedvező benyomásokat kelthetsz olyan emberekben, akik alig vagy egyáltalán nem ismernek, s akik a kapcsolataik és befolyásuk révén sokat tehetnek érted. Ma szerelmi téren is sikeres lehetsz.

Kedves Bak!

Nagyon fáj, hogy meglopnak, megcsalnak, félrevezetnek. Nem is az anyagi veszteség keserít el, hanem a bánásmód. Szeretnél óvintézkedéseket tenni, hogy a jövőben ne történhessen ilyesmi, de jobb, ha belenyugszol, ezt nem lehet kivédeni. Ehhez hasonló eseményekre bármikor esélye van az embernek. Nem látsz át a szitán. Ne várd ki, míg teljesen lelombozódsz!

Kedves Vízöntő!

A legjobb az volna, ha fel sem kelnél. Nem mintha beteg volnál vagy rosszul éreznéd magad, pusztán azért, mert amihez ma hozzáérsz, azt tönkreteszed. Mintha lidércek üldöznének, vagy átok ülne minden lépéseden. S ha már a világnak ezen a fertályán nem követheted az előbb javallott kényelmes megoldást, csak a nap gyors elmúlásában reménykedhetsz!

Kedves Halak!

Lépteid ruganyosak, tekinteted magabiztos, egész fellépésed erőt sugároz. Kitűnő passzban vagy. Munkádat gyorsan, hibátlanul végzed. Alig várod az újabb feladatokat. Egyre nehezebbekkel szeretnél megküzdeni. Meg is küzdesz. Máris újabbnak feszülsz neki. Kész! Jöhet a következő… nem gondolod, hogy kihasználnak?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top