Horoszkóp

Napi horoszkóp (09. 02. kedd)

Kedves Kos!

Ezt a napot is szívesen elcserélnéd bármire. Mást se hallasz, mint kellemetlen híreket. Türelmedet, magabiztosságodat gyakran próbára teszik. Ne vitatkozz! Ne próbálj erőszakkal beállni két kocsi közé, ha ott csak egy motorkerékpár fér el. Ha úgy érzed, hogy sötétben tapogatózol, gyújtsál világosságot. Legalább lásd a falat, mielőtt fejjel mennél neki.

Kedves Bika!

Fontos, talán sorsfordító jelentőségű tárgyalásokon kell részt venned. Oda sem figyelsz arra, mit hordanak össze a többiek; képtelen feltételezéseikkel, „első kézből” származó információikkal csak felkészületlenségüket, kínos zavarukat leplezik. A te rövid, összefogott, tárgyszerű hozzászólásaid mindent eldöntenek. Valaki felfigyelt rád!

Kedves Ikrek!

Hiába is tagadnád, hogy szeretsz reflektorfényben állni, mindent odaadnál azért, hogy rád figyeljenek. Némely Ikrek egész vagyont áldoz erre a célra, és még arra is hajlandó, hogy erején felül költekezzen, mit sem törődve a szomorú következményekkel. Nekik szóló jó tanács, hogy nemcsak külsőségekkel hívhatják fel magukra a figyelmet, hanem belső értékeikkel is, amelyek némileg olcsóbbak a szép ruháknál, viszont sokkal értékesebbek.

Kedves Rák!

Ne légy túl derűlátó, de ne is keseredj el. Ne légy ennyire a végletek embere! Előbb-utóbb kikerülsz a mostani hullámvölgyből, és minden visszatér a régi kerékvágásba. Nem vagy nyugtalan, inkább furcsa melankólia uralkodott el rajtad. Szedd össze magad, építs személyes varázsodra! Meglátod, minden rendbe fog jönni. A pénzzel bánj óvatosan, veszély leselkedhet rád! Ne kérj és most ne is adj kölcsön! Még neked is szükséged lehet a pénzre.

Kedves Oroszlán!

Tehetségedet ne pazarold feleslegesen, mert előbb-utóbb mellékvágányra futsz. Az elfecsérelt idő duplán számít, hiszen minél többet haladunk előre a zsákutcába, annál többet kell visszajönni. Ha mindent elvállalsz, amivel megbíznak, egyszer csak úgy érzed majd, hogy széklábat faragsz.

Kedves Szűz!

Egy hajdani tévedésednek ma kárát láthatod. Sajnos, már rég túltetted magad rajta, így váratlanul ér a dolog. Azt hitted, ez már lejátszott játszma, annak idején megbűnhődtél érte. Nemcsak kellemetlen pillanatokat tartogat a sors mára, de meglehet, nem jó helyen keresed az igazi örömöket.

Kedves Mérleg!

Volt időd átgondolni a dolgot, s partnereddel is számba vettétek az összes lehetőséget. Megszületik hát a döntés, de főnökeid hallani sem akarnak róla. Van annyi előnyöd velük szemben, hogy kész tények elé állíthatod őket, amit kénytelenek tudomásul venni. Egy jó barátod hall valami biztos befektetési lehetőségről, és igyekszik téged is bevonni. Gondolkodás nélkül mondj igent!

Kedves Skorpió!

Nem érnek váratlanul a kínálkozó lehetőségek, s ha most sikeresen avatkozol közbe, bizony alaposan megfialtatod forintjaidat. Türelmetlenkedés helyett azonban jobb, ha egy kis megfontoltságot erőltetsz magadra. Ha kimutatod, mennyire gyorsan akarsz nyerni, mások beleavatkoznak. Ezt a luxust nem engedheted meg magadnak.

Kedves Nyilas!

A mai napon magadhoz képest meglehetősen passzívan viselkedsz. A kezdeményező szerepet átengeded másoknak. Figyelsz, hallgatsz, keveset beszélsz. Környezeted nem is érti, mi történt veled. Nincs rosszkedved, egyszerűen csak arra vágysz, hogy ezúttal inkább csak szemlélője, mintsem alakítója légy az eseményeknek. Miközben befogadod mindazt, ami körülötted történik, fel is töltődsz, új inspirációkat kapsz.

Kedves Bak!

Titkos követőkre találsz. Figyelik lépteidet, telefonjaidat, átkutatják zsebeidet. Megeshet, hogy megbízást adnak a nyomon követésedre. Lehet ez féltékenység, de lehet, hogy szakmai irigység juttat ebbe a helyzetbe. Ha felfedezed, ne leplezd le magad, hogy tudomásodra jutott a dolog. Tégy úgy, mintha mi sem történt volna.

Kedves Vízöntő!

Szerencse a szerencsétlenségben: ma csak „fél fogadra való” munkát kell elvégezned. Hamarosan ott is hagysz csapot-papot, és rohansz az első papírboltba megvenni mindent, ami még gyermekednek az iskolában hiányzik. Azt hiszed, egy helyen mindent megkapsz… Sok szerencsét!

Kedves Halak!

Lendületesen vágsz neki tennivalóidnak, bár kedvesed még marasztalna. Végy gyengéden búcsút, és rohanj, lehet, hogy már csak rád várnak. Kár volna elkésned éppen most, amikor csupa jót és szépet fogsz hallani. Lám, ezt is megérted…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top