Horoszkóp

Mit üzen a tarot a Szűz havára?

Az augusztus 22/24-től szeptember 23-ig tartó csillagászati hónapot ma Szűz havának nevezik, érdekessége azonban, hogy a Nap a valóságban már egy bő hónappal később lép a csillagképbe. De ez ne vegye el a kedvünket, hogy megtudjuk, mit üzen most nekünk a tarot!

SzűzSZŰZ: Visszafogottságod egy időre alábbhagy, amit örömmel élsz meg – hiszen rájössz, hogy az érzéseket kimutatni nem is olyan nehéz, s ez szebbé teszi napjaidat –, a baráti találkozások is valóban örömtelivé válhatnak. Kellemes légkört teremthetsz magad körül, mely nem fukarkodik mostanában sikerekkel jutalmazni a változásodat. Karriered is előrelépést jelez, ha elfogadod mások (kalákában végzett munka) segítségét. (KELYHEK KIRÁLYA; KELYHEK III; BOTOK IV.)

 

MérlegMÉRLEG: Álszemérem és sértődöttség nélkül mutasd ki valódi érzelmeidet – a vélt sérelmeket űzd ki lelkedből. Nincs mit megbocsátanod, hiszen senki sem sértett meg. Régi ismerős kereshet meg segítséget kérve. Nem utasíthatod vissza, hiszen szakmai ismeretei hasznosak lehetnek számodra. Egy fejlődési szakasz végéhez közeledsz. Ennek minden pozitívumát élvezheted, ha mások korrekt közeledését, tudását, tenni akarását időben felismered. (ÉRMÉK VI; ÉRMÉK II; HALÁL.)

 

SkorpióSKORPIÓ: Fizikálisan csúcsformában vagy – „most az értéktelen anyagot arannyá változtathatod” –, használd ki a munkádban a lehetőségekkel teli időszakot, hogy célod mielőbb elérhesd. Ehhez azonban szemléletmódodat, megszokott ritmusodat, életmódodat fel kell adnod, ami egy negatív élmény megélését hozhatja ki belőled. El kell fogadnod, hogy a korral haladnod kell! Ha jól végzed a feladatot, hosszan tartó életvidám, boldog, gondtalan időszakot teremthetsz magadnak. (ERŐ; KELYHEK VIII; BOLOND.)

 

NyilasNYILAS: A bölcs gondolkodás, álmodozás időszakát éled, ami lélekben felemelő számodra, így észreveheted azt a sok kincset is, amely nem fizikálisan van jelen életedben! Spirituális fejlődésed (ha ezt nem is akarod tudomásul venni, elutasítod) egy szakasza lezárult, a „keresés” véget ért, ez segít döntő lépéseid megtételében. Meglévő kapcsolatod bensőségesebbé válik. Új ismeretségnél a kezdeti nehézségeket könnyedén legyőzheted, boldog időkre számíthatsz. (FŐPAPNŐ; ÉRMÉK III; ÉRMÉK IX.)

 

BakBAK: Itt az ideje, hogy megszabadulj előítéleteidtől, legyél bátran szigorú és kritikus bírája önmagadnak. Nagy fordulóponthoz érkeztél, biztos és nagy teherbíró talaj van a lábad alatt! Bízz a hosszú távú fejlődésben még akkor is, ha a körülmények úgy hozzák, hogy hirtelen és váratlan akadályt le kell még küzdened. Kapcsolatodban nem szabad fenyegetettségérzést megélni – konfliktust idézhet elő. Bízz párod őszinte szeretetében. Az egyedülállók hosszú, kiegyensúlyozott ismeretségre számíthatnak. (IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS; BOTOK III; KARDOK APRÓDJA.)

 

VízöntőVÍZÖNTŐ: Az élet örömeit, a társasági összejöveteleket, a munka, a feladatok könnyed teljesítésének időszakát élheted ebben a szakaszban. Romboló hatással lehet azonban, ha nem tartasz mértéket – kellemetlen mellékhatásokhoz, konfliktusokhoz vezethet. Főleg üzleti téren kell körültekintőnek lenned, ahol nagy konkurenciát kell legyőznöd. Előnyödet nem szabad eljátszanod! Sok toleranciával, együttérzéssel közelíts családod, környezeted, munkatársaid, üzleti partnereid felé. (KELYHEK IX; BOTOK VII; ÉRMÉK VI.)

 

 

HalakHALAK: Szervezői tehetségedet mostanság bebizonyíthatod, hiszen át kell venned a vezetést egy nem várt helyzetben, ahol nagylelkűségedről, jóindulatodról is biztosítanod kell környezetedet. Tartós fejlődést kell megalapoznod: régi ötleteidet felhasználva, új ismeretek megszerzésével elismerésben lesz részed, sikereket érhetsz el. Magánéletedben, akár egyedül, akár párkapcsolatban élsz, mindenképpen a megelégedettséget, az önként vállalt életformát élvezheted. (BOTOK KIRÁLYA; ÉRMÉK VII; FŐPAPNŐ.)

 

KosKOS: Sürgősen hagyj fel kedvetlenségeddel, határozatlanságoddal. Okoskodással, a jámbor szándék hangoztatásával a sikertelenséget, az ellenszenvet érheted el. Érzelemmentes szavaid másként érthetők, így sok veszélyt rejtenek. Minden lehetőséged megvan a gyors visszaállásra eredeti éned, a „jó tündér”, a „bölcs varázsló” visszatéréséhez! Partnerkapcsolatodban is nézeteltérésekre, vitákra, esetleg rivalizálásra számíthatsz, melyből sértetlenül jöhetsz ki, ha okosan kezeled. (BOTOK II; KELYHEK KIRÁLYNŐJE; BOTOK VII.)

 

BikaBIKA: Újult erővel, megújult környezetben – tisztasági festés, berendezés frissítése, áthelyezése – kezdhetsz a szabadság közben feltornyosult feladataid elvégzéséhez, ebben nagy örömet, élvezetet találsz. Kellemes ismeretségekre, romantikus érzelmek kialakulására számíthatsz, azonban a kártya jelzést ad egy rivális felbukkanására, küzdelem lehetőségére is. Állj ki bátran a küzdőtérre, a szép időszak eljövetelét, a biztonságot, a gondtalanságot, a szerelmet nem veszélyezteti kudarc. (BOTOK IV; HOLD; ÉRMÉK X.)

 

IkrekIKREK: A tisztánlátás időszaka elhozza végre a várva várt sikert, visszatérhet az önbizalmad, amennyiben most saját utadat kezded járni, s nem a mások véleményével kikövezett sikátort követed. Jó döntésed nagy fordulóhoz, sikeres üzletkötéshez, életed fontos szakaszához vezet el. Eredményeid örömmel töltik el lelkedet, s ezt a változást egy csodálatos partnerkapcsolat lehetősége is tovább fokozhatja. (REMETE; KELYHEK III; BOTOK VI.)

 

RákRÁK: Pihenésre, utazgatásra, új kapcsolatok teremtésére van szükséged ahhoz, hogy az elmúlt nehéz, megterhelő időszak okozta feszültség feloldódjon. Munkádban elérkezett az idő a váltásra. Meg kell hoznod a döntést, mi az, amiről lemondasz, ezzel helyet adsz ismét az újnak, a fejlődésnek. Életedet felkavarhatja egy hirtelen betoppanó személy, ha párkapcsolatban élsz, megszilárdíthatod, megbízhatóvá, tartóssá alakíthatod. (KELYHEK II; URALKODÓ; BOTOK LOVAGJA.)

 

OroszlánOROSZLÁN: Ebben az életszakaszban nehéz problémáidat is könnyedén legyőzöd, ahogy minden esély megvan az anyagi sikerek elérésére, a szakmai előrelépésre, a céljaidhoz vezető út megtalálására. Segítőkészségedre most is szüksége lesz környezetednek, cselekedj nagyvonalúan, adj tanácsot, támogatást a hozzád fordulónak. Egy életre szóló barátság lehet a jutalmad. Nemcsak új kapcsolatban, de már meglévőben is boldog időszakot élhetsz meg. (MÁGUS; ÉRMÉK VI; ÉRMÉK IX.)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top