Horoszkóp

Napi horoszkóp (08. 28. csütörtök)

Kedves Kos!

Hatalmába kerített a munkálkodás vágya, talán túlzásba is viszed a szorgoskodást. Holott semmi érdeked nem fűződik ahhoz, hogy lázasan tevékenykedj, vagy újabb érdemeket szerezz főnökeidnél. Ne csodálkozz, ha kollégáid közül sokan rossz szemmel nézik. Jobban tennéd, ha most egy kicsit leállítanád magad, s megpróbálnál szerényebben viselkedni.

Kedves Bika!

A nagy rohanásban, a nyári hőségtől kábultan fel sem tűnt neked, mennyi minden megváltozott lakóhelyeden. Új boltok, vendéglők nyíltak szerte a környéken. Szemrevételezed az idény végén leértékelt árucikkeket, közben arra is gondolnod kellene, hogyan oldod meg a kabátgondokat. Legyen olcsó, szép, divatos! Nem lesz könnyű e három követelménynek egyszerre eleget tenni!

Kedves Ikrek!

Akármilyen sokat alszol, mégis halálos fáradtsággal ébredsz reggelenként, s ez pontosan jelzi, hogy szervezeted kimerülőben van, alapos pihenésre volna szükséged. Több alkalommal is elhalasztottad szabadságodat, de most már ne tedd, mert megbosszulhatja magát. Ha mód van rá, ne aprózd el a nyaralásra szánt időt, és tölts el legalább három hetet egyfolytában családoddal.

Kedves Rák!

Végre kicsit összeszeded magad. Csak így tovább! Nézz hát szembe a tényekkel, és dönts! Ámbár várhatsz is keveset, igaz, a halogatás nem a legbiztosabb út a kedvező fordulatok megtételéhez. Valószínűleg jó úton jársz, mérlegeléseid hasznosak, s ha most nem is érsz el rövid távon sikereket velük, hosszabb távon még megtérülhet a sok megfontolás.

Kedves Oroszlán!

Pezseg az élet körülötted, gördülékenyen mennek a dolgok. Újra mindenkit a helyén találsz, felvillanyoz, hogy környezeted is energikusan lát munkához, mintha csak mindenki Oroszlán volna. Használd ki ezt az időt, mert tapasztalni fogod, hogy hamar elpárolog a ma még pihent kollégák meglepően nagy munkakedve.

Kedves Szűz!

Telefon kellene megpróbálod elintézni minden dolgod, ha nincs kedved kimozdulni. Kilencvenszázalékos eredményedre nem leszel büszke, de nincs is szégyellnivalód. Hiszen ha az emberek többsége elérné ezt a szintet, nemcsak az életszínvonal, hanem valószínűleg az ország sem itt tartana. De ezt a vitát inkább az esti összejövetelen, társaságban folytasd.

Kedves Mérleg!

Híres vagy a szakmai sikereidről, így nem is csoda, ha sok kolléga keres meg, hogy néhány jó tanácsot kérjen tőled. Nem tudod meghúzni a határt, ha a hivatásodról van szó, s ilyenkor dől belőled a szó. Munkatársaid nemcsak hozzáértésedet, de szakmai elkötelezettségedet is irigylik tőled. Persze kollégáidon kívül bőven akadnak mások is, akik sóvárogva nézik sikereidet.

Kedves Skorpió!

Bizony nem könnyű ilyenkor őszintének lenni, s bevallani, hogy te is ludas vagy egy kicsit a dologban. Persze elsősorban nem a te ügyetlenségeden vagy hozzá nem értéseden bukott el az ügy, hanem mások „áldásos” tevékenysége folytán. Persze még nincs veszve minden. Egy ügyes húzással, egy váratlan csellel még sok mindent visszanyerhetsz – de az egészet már nem.

Kedves Nyilas!

Ma kicsit kedvetlenül indulsz a munkába, fokozott erőfeszítéseket kell tenned, hogy elérd a megfelelő fordulatszámot. Az egész napi sürgés-forgás közben bizonytalan félelmek gyötörnek, valami kimondatlan, megfogalmazhatatlan, bizonytalan érzés kerít hatalmába. Estefelé aztán megtudod az okát: párod egy néhány nap óta szőnyeg alá söpört probléma kapcsán döntés elé állít.

Kedves Bak!

Hasznos lenne bíbelődni magánjellegű dolgokkal. Rendszereteted már régen áhítozik az után, hogy a polcokon, íróasztalfiókban áttekinthető legyen a helyzet. Szíved-lelked akkor nyugszik meg, ha tudod, miért hová kell nyúlnod. Elmaradt levelezésed, megígért telefonjaid is lelkiismeret-furdalást okoznak. Ha végképp nem megy az írás, látogasd meg rokonaidat.

Kedves Vízöntő!

Egy ízed sem kívánja, hogy bemenj a munkahelyedre. Mint afféle kötelességtudó ember, persze hajszálpontosan, az elsők között érkezel. Tisztában vagy azzal, hogy nem lehet elodázni, ma már tényleg meg kell beszélned főnököddel a megoldást, amelyre rájöttél, annál is inkább, mert az ötletet továbbfejleszthetnéd.

Kedves Halak!

Az még nem is lenne baj. De az erőd is vele ment. Még az is megfordul a fejedben, hogy talán elhamarkodottan cselekedtél, hogy még várhattál volna, hogy mi szükség volt az egészre, hiszen megint csak te húzod a rövidebbet. Pihenj egy kicsit, aztán szedd össze magad! Vedd tudomásul, a győzelmet senki sem veheti már el tőled.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top